همه چيز درباره تراوين

سلام
كيا تراوين رو ميشناسند
تراوين يك بازي به صورت انلاين هست كه به چند زبون دنيا ترجمه شده
بايد در اين سايت ثبت نام كنيد و نژاد خود را تعيين كنيد و بعد شروع كنيد
در ابتدا در گوشه بالا سمت چپ ادمكيست كه تا يه جاهاي شمارو راهنمايي ميكنه
شما ميتونيد يك جنگجوي خونخوار باشيد يا ميتوني يك فرد صلح پذير باشي و با همه تجارت داشته باشي
در ابتدا كه ثبت نام ميكنيد چند دقيقه بعد يك ايميل براي شما فرستاده ميشود كه ميتوانيد به وسيله اون ايميل ثبت نام خوتون رو تكميل و يك دهكده از سايت دريافت كنيد و شروع به كار كنيد
در ابتدا هيچ كس نميتونه به شما حمله كنه ولي طي مور زمان و وقتي راهنمايي ها توسط همون راهنما كه بهتون گفتم تموم بشه كسايي هستند كه به شما حكله ميكنند و مهماتو و وسايل شما رو ميدزدند پس پس بايد مراقب باشيد
اين بازي طرفداران بسيار زيادي داره در سراسر دنيا
سرور ايراني
Code:
http://www.travian.ir
سايت جهاني
Code:
http://www.travian.com
من مشخصات خودم رو مينويسم
نام_Mehr knight
نژاد_رومي ها
نام پايتخت_Liberty Village
مختصات_11/139

شما هر بازی ـه دیگه ای که انجام میدی هدفتون گرفتن پولُ جایزست؟!:دی
فرقی نداره جایزه ای هم داده نمیشه...
(البته سرور x2.com قرار هستش برای اولین بار به افرادی برتر جوایزی داده بشه...)

سرور 2x به شما یه کانفیرم کد میده که در سرور نهائی ثبتنام کنید و اون سرور نهائی جایزه داره .
این کد به ۱۰۰۰ توتن برتر ۱۰۰۰ رومن و ۱۰۰۰ گول برتر و همچنین کسائی که مدال میگیرن ( همه نه ،جزییات رو در این مورد نمیدونم ) داده میشه .منبع فروم اصلی travian.com

سلام دوستان
من یه سوال خیلی مهم داشتم

یکی تو چت روم ما رو دعوت کرد به تراوین

من هم تو سرور 3 ایکس ثبت نام کردم و 3 روز میشه دارم بازی میکنم خیلی جذابیت نداره برام ولی به هر حال دارم بازی میکنم

تو این سه روز یه خرده بیشتر تحقیق کردم دیدم بعضی از سرور ها بسته میشه و بازی رو کسی یا افرادی میبرند

میخوام بدونم کسایی که برنده میشه پولی چیزی میگیرن ؟ یا همینطوری آخرش سرور بسته میشه خداحافط به سلامت ؟؟؟؟

اگه اینطوری باشه هیچ دلیلی دیگه برای ادامه این بازی نمیبینم و الان دکمه حذف رو فشار میدم .

این بازی چیزی بیشتر از یک بازی بهت درس یاد میده .ولی پیشنهاد میکنم با سرور اسپید ( 3x ) شروع نکنی چون سرور اسپید روی هر اکانت ۶ نفر بازی میکنن تا به یه جایی برسه .

مهم کار تیمی و هماهنگ بودن وقت شناس بودن و خیلی چیزای دیگه هست .اصلی ترین مساله اینکه این بازی با تایم واقعی جلو میره .( نصف شب مجبوری بیدار بشینی که دفاع کنی یا حمله که سر تایم باشه )

فروم های آموزشی خیلی زیادی ایجاد شده که از همه بهتر فروم اصلی خود سایت تراوین ایران هست .حداقل ۱ سرور رو باید به پایان برسونید تا سرور بعد بشه گفت حرفه ای هستید .

آخر بازی هم پول در کار نیست یا جایزه ولی بجای پول با یه تیم ۱۰۰ نفره آشنا شدی که شب و روز رو باهم بودین :>

من فکر نمیکردم این همه بی معنی باشه
آخه وقتی سرور تموم میشه ادم از خودش میپرسه آخرش که چی ؟؟؟؟؟؟؟
100 نفرو شناختی که چی ؟؟؟؟؟؟؟
کجای دنیارو گرفتی ؟؟؟؟؟؟
ماشینت از پراید شد مزدا 3 ؟؟؟؟
فکر کردم آخرش به نفرات برتر حداقل برای قدر شناسی یه هاست 50 مگی میدن:-s

سرور 2x به شما یه کانفیرم کد میده که در سرور نهائی ثبتنام کنید و اون سرور نهائی جایزه داره .
این کد به ۱۰۰۰ توتن برتر ۱۰۰۰ رومن و ۱۰۰۰ گول برتر و همچنین کسائی که مدال میگیرن ( همه نه ،جزییات رو در این مورد نمیدونم ) داده میشه .منبع فروم اصلی travian.com
تا جایی که یادمه موقع شروع سرور توی انجمن تراوین.com میگفتن قرار هست این سرور جایزه داشته باشه...حالا میگردم لینکش رو پیدا میکنم.

مدالی هم که داده میشه قابل استفاده در همه ی سرور هاست و نشان دهنده ی رتبه ی فرد در اون سرور.
این افراد + کسانی که در ساخت واندر کمک کردن دعوت نامه میگیرن.

من که دکمه حذف رو زدم سه روز بازی کردم پیشرفت خوبی هم داشتم میتونستنم حتی قهرمان بشم ولی هرچی فکر میکنم نمیتونم بفهمم آخرش که چی ؟؟؟؟؟؟؟ 69 ساعت دیگه اکانتم حذف میشه

دوستانی که میگن ما درس زندگی گرفتیم میشه بگن چه درس هایی گرفتن ؟؟؟؟
جز اینکه به یکی حمله میکنی زود بهت فحش خار و مادر میده ؟؟؟؟؟؟؟؟ اون یکی که خیلی باحال بهش حمله کردم تندو تندجملات شریعتی برام میفرستاد !!!!!! از خنده مرده بودم میگفت بیا تو اتحاد ما رو این جملات خوب فکر کن !!!!! و از این چرت و پرت ها !!!!!!!! اینم شد درس زندگی آخه ؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
سلام من دنبال دوال حرفه ای برای سرور 5x میگردم کسی هسته ؟ راستی من امروز یک ایمیل دریافت کردم که از سایت تراوینه توش یک کده که میگه باید توی پلاس وارد کنم تا 50 طلا بگیرم کجای پلاس باید وارد کنم ؟؟؟؟
اگر کسی دوال میتونست بشه به من پیام بده ممنون .

سلام من دنبال دوال حرفه ای برای سرور 5x میگردم کسی هسته ؟ راستی من امروز یک ایمیل دریافت کردم که از سایت تراوینه توش یک کده که میگه باید توی پلاس وارد کنم تا 50 طلا بگیرم کجای پلاس باید وارد کنم ؟؟؟؟
اگر کسی دوال میتونست بشه به من پیام بده ممنون .
Travian Plus>تعرفه ها>Voucher

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or