همه چيز درباره تراوين

سلام
كيا تراوين رو ميشناسند
تراوين يك بازي به صورت انلاين هست كه به چند زبون دنيا ترجمه شده
بايد در اين سايت ثبت نام كنيد و نژاد خود را تعيين كنيد و بعد شروع كنيد
در ابتدا در گوشه بالا سمت چپ ادمكيست كه تا يه جاهاي شمارو راهنمايي ميكنه
شما ميتونيد يك جنگجوي خونخوار باشيد يا ميتوني يك فرد صلح پذير باشي و با همه تجارت داشته باشي
در ابتدا كه ثبت نام ميكنيد چند دقيقه بعد يك ايميل براي شما فرستاده ميشود كه ميتوانيد به وسيله اون ايميل ثبت نام خوتون رو تكميل و يك دهكده از سايت دريافت كنيد و شروع به كار كنيد
در ابتدا هيچ كس نميتونه به شما حمله كنه ولي طي مور زمان و وقتي راهنمايي ها توسط همون راهنما كه بهتون گفتم تموم بشه كسايي هستند كه به شما حكله ميكنند و مهماتو و وسايل شما رو ميدزدند پس پس بايد مراقب باشيد
اين بازي طرفداران بسيار زيادي داره در سراسر دنيا
سرور ايراني
Code:
http://www.travian.ir
سايت جهاني
Code:
http://www.travian.com
من مشخصات خودم رو مينويسم
نام_Mehr knight
نژاد_رومي ها
نام پايتخت_Liberty Village
مختصات_11/139

سلام دوستان به یک دوال برای سرور 5 نیازمندم , 3 روزه شروع کردم 65 جمعیت 120 نیرو , 55000 غارت .
برای ساعت 7 تا 1 صبح و اگر کسی هسته برای 12 تا 6 دوال لازم دارم فوریه لطفا خبرم بدین اگرم سراغ دارین لطفا بهم آیدی طرفو بدین . ممنون

تیمسار

سلام
من تقریبا ۳ سال تراوین بازی کردم و الان دیگه بازنشست شدم .از سرور ۱ اول ایران ،۲ ، اسپید اول ، ۵ ، ۸ ، سرور ۱ جدید ، سرور ۲ جدید و چند سرور بین المللی .ناگفته نماند سرور های آخر لیدر اصلی اتحاد رنک ۱ و رنک خودم هم زیر ۲۰ بوده .

اگر کسی سوالی داره اول پیغام خصوصی بده چون به این قسمت فروم زیاد سر نمیزنم .

در ضمن از رنک های بالای سرور ها و تیم های قدیمی بپرسید تیمسار میشناسن من رو .

یه اکانت متروک سرور ۲ جدید دارم رنک ۴۰ هست اگر کسی میخره بگه .( فک کنم بالای ۶۰ کی نون خور داره )

سلام دوستان
من یه سوال خیلی مهم داشتم

یکی تو چت روم ما رو دعوت کرد به تراوین

من هم تو سرور 3 ایکس ثبت نام کردم و 3 روز میشه دارم بازی میکنم خیلی جذابیت نداره برام ولی به هر حال دارم بازی میکنم

تو این سه روز یه خرده بیشتر تحقیق کردم دیدم بعضی از سرور ها بسته میشه و بازی رو کسی یا افرادی میبرند

میخوام بدونم کسایی که برنده میشه پولی چیزی میگیرن ؟ یا همینطوری آخرش سرور بسته میشه خداحافط به سلامت ؟؟؟؟

اگه اینطوری باشه هیچ دلیلی دیگه برای ادامه این بازی نمیبینم و الان دکمه حذف رو فشار میدم .

سلام دوستان
من یه سوال خیلی مهم داشتم

یکی تو چت روم ما رو دعوت کرد به تراوین

من هم تو سرور 3 ایکس ثبت نام کردم و 3 روز میشه دارم بازی میکنم خیلی جذابیت نداره برام ولی به هر حال دارم بازی میکنم

تو این سه روز یه خرده بیشتر تحقیق کردم دیدم بعضی از سرور ها بسته میشه و بازی رو کسی یا افرادی میبرند

میخوام بدونم کسایی که برنده میشه پولی چیزی میگیرن ؟ یا همینطوری آخرش سرور بسته میشه خداحافط به سلامت ؟؟؟؟

اگه اینطوری باشه هیچ دلیلی دیگه برای ادامه این بازی نمیبینم و الان دکمه حذف رو فشار میدم .
شما هر بازی ـه دیگه ای که انجام میدی هدفتون گرفتن پولُ جایزست؟!:دی
فرقی نداره جایزه ای هم داده نمیشه...
(البته سرور x2.com قرار هستش برای اولین بار به افرادی برتر جوایزی داده بشه...)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or