همه چيز درباره تراوين

سلام
كيا تراوين رو ميشناسند
تراوين يك بازي به صورت انلاين هست كه به چند زبون دنيا ترجمه شده
بايد در اين سايت ثبت نام كنيد و نژاد خود را تعيين كنيد و بعد شروع كنيد
در ابتدا در گوشه بالا سمت چپ ادمكيست كه تا يه جاهاي شمارو راهنمايي ميكنه
شما ميتونيد يك جنگجوي خونخوار باشيد يا ميتوني يك فرد صلح پذير باشي و با همه تجارت داشته باشي
در ابتدا كه ثبت نام ميكنيد چند دقيقه بعد يك ايميل براي شما فرستاده ميشود كه ميتوانيد به وسيله اون ايميل ثبت نام خوتون رو تكميل و يك دهكده از سايت دريافت كنيد و شروع به كار كنيد
در ابتدا هيچ كس نميتونه به شما حمله كنه ولي طي مور زمان و وقتي راهنمايي ها توسط همون راهنما كه بهتون گفتم تموم بشه كسايي هستند كه به شما حكله ميكنند و مهماتو و وسايل شما رو ميدزدند پس پس بايد مراقب باشيد
اين بازي طرفداران بسيار زيادي داره در سراسر دنيا
سرور ايراني
Code:
http://www.travian.ir
سايت جهاني
Code:
http://www.travian.com
من مشخصات خودم رو مينويسم
نام_Mehr knight
نژاد_رومي ها
نام پايتخت_Liberty Village
مختصات_11/139

ببینید برای اسکریپت گذاشتن ابتدا Add-on ه mozila firefox به نام Grease monkey رو دانلود کنید.پس از فعال سازی به سایت Scriptuser.org بروید و اونجا نام Travian رو سرچ کنید هر چی اسکریپت باشه میاره شما پس اینستال میتونید استفاده کنید .
اسکریپت معروف که کار Travian Plus رو انجام میده اسمش Recource ++v 4 هست

سلام
من یه اکانت بلا استفاده تو سرور 6 com. دارم که شامل یه village با حدود 500 تا جمعیته. میخام پاکش کنم ولی گفتم شاید بدرد کسی بخوره.

ویرایش: deleted

آخرین ویرایش:
اقا سلام!
من ديروز با اين بازي زيبا اشنا شدم
نام دهكده:alpha
نژاد: رومي ها
:سرور: 2 ايران
مختصات:139x _ -116y
اگه كسي دهكده داره ميخواد واگذار كنه ماهستيم! :cheesygri :cheesygri

يا حق

خب دیدیم که به راحتی پرتش کردن بیرون:biggrin1: فرض کنید با نفر دوم چیزی حدود 300 تا اختلاف داشت تو ماه اول:eek:

این چيز کاملاً ممکن هستش من الان يه اکانت واسه فان تو سرور 2 اصلی شروع کردم
رنکم هم شد 10 الان بازی رو چند روزی دير شروع کردم
اختلاف جمعيت نفر اول رو با من ببينيد
تازه ما جزو بازی کنای خيلی حرفه ای هستيم
پس همه چيز تقلب نيست می شه خوب بازی کرد و شاخ شد

1. Bad One MDS 763 3
2. Methodtical Extreme 669 3
3. TamCat Unique 597 2
4. Pedito Extreme 517 2
5. bang bang bang MDS 512 2
6. Storm [PM] 457 2
7. Tyrant Extreme 447 2
8. BrygadaKryzys PFtF PL 446 2
9. pak MDS 432 2
10. renboi - 430 2

اسم من تو بازی renboi هست اتفاقاً tamcat هم تو این سرور هستش

این چيز کاملاً ممکن هستش من الان يه اکانت واسه فان تو سرور 2 اصلی شروع کردم
رنکم هم شد 10 الان بازی رو چند روزی دير شروع کردم
اختلاف جمعيت نفر اول رو با من ببينيد
تازه ما جزو بازی کنای خيلی حرفه ای هستيم
پس همه چيز تقلب نيست می شه خوب بازی کرد و شاخ شد

1. Bad One MDS 763 3
2. Methodtical Extreme 669 3
3. TamCat Unique 597 2
4. Pedito Extreme 517 2
5. bang bang bang MDS 512 2
6. Storm [PM] 457 2
7. Tyrant Extreme 447 2
8. BrygadaKryzys PFtF PL 446 2
9. pak MDS 432 2
10. renboi - 430 2

اسم من تو بازی renboi هست اتفاقاً tamcat هم تو این سرور هستش

تو همین سرور هم تامکت بن شده ! که معلومه جریان چیه !!! چون سرور 2 .com داره با همون سرعت پیشرفت می کنه و هیچ کس هم بنش نکرده ! .com هم که حرفه ای ترین سرور هست و افراد الکی توش پیشرفت نمی کنن ! این NEXUS خیلی ها رو بدبخت کرده ! نمی تونن کسی رو بالاتر از خودشوت ببینن ! همین که انبار samsam یا همون Pars دو هفته پر بوده حای سوال داره !!

همین الآن تو سرور 2 هم تو همین مدت کوتاه از نظر POP شده 500 نفر ! تو سرور 3 آمرکا هم با همین سرعت ! این خودش ثابت می کنه ایشون هیچ تقلبی نکرده بود !
همون زدن Solar System ( وزیر جنگ وارلایون ) باعث شد ازش بترسن ! که البته اگر Solar تسلیم نمی شد الآن ما زده بودیم بساط وارلایون ها رو جمع کرده بودیم ! :)
من نمی دونم چرا هرکی با NExus در میفته بهش میگن تقلب کردی :) ته جوک هست این موضوع !

میدونی ته جوک چیه ؟
اینکه که یه جای خوب بیفتی و زود منابع هات رو تا 6 ببری بعد از هر کدوم به 10 برسونی و کارخانه های مربوطه اشون رو بزنی و بعد بدی منیجر ;)
ماشاالله همه هم که مولتی بازی میکنن :(

بعد هم اینکه اخرش هیچ جایی رو نمیگیری و سرور ریست میشه ;) یعنی ارزش 1 ثانیه وقت صرف کردن هم نداره :cool:

میدونی ته جوک چیه ؟
اینکه که یه جای خوب بیفتی و زود منابع هات رو تا 6 ببری بعد از هر کدوم به 10 برسونی و کارخانه های مربوطه اشون رو بزنی و بعد بدی منیجر ;)
ماشاالله همه هم که مولتی بازی میکنن :(

بعد هم اینکه اخرش هیچ جایی رو نمیگیری و سرور ریست میشه ;) یعنی ارزش 1 ثانیه وقت صرف کردن هم نداره :cool:

این استراتژی کلا مشکل داره ! یه مدت تو .com اومدن استفاده کردن که بعدا خود همونا گفتن بهتره این کار رو نکنبم ! اگه اشتباه نکنم اولین گروه از اعضای WBBS بودن که خواستن از این روش استفاده کنن ( دقیق یادم نیست که این کار رو اولین بار خواست بکنه )

مولتی هم امکانش خیلی کمه ! کلا مولتی هانتر ها از طرف خود تراوین نرم افزاری دارن که چک می کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or