همایش PlayStation Meeting 2016 برای ۷ سپتامبر تایید شد

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
9q2a9ckewf9ev9s1i0xg.jpg

شرکت «سونی» از برگزاری همایش «PlayStation Meeting 2016» در کمتر از یک ماه دیگر در تاریخ هفتم سپتامبر خبر داده، جایی که در آن شرکت «سونی» قرار است «جزییات بیشتری در مورد تجارت پلی‌استیشن» به اشتراک بگذارد. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

این همایش قرار است ۳ بعد از ظهر به وقت محلی (مصادف با چهارشنبه ۱۷ شهریور، ساعت ۱۱:۳۰ شب به وقت تهران) در سالن تئاتر پلی‌استیشن در شهر نیویورک برگزار شود. «سونی» تایید کرده که این همایش به صورت زنده پخش خواهد شد.

مراسم «PlayStation Meeting» معمولا برای معرفی سخت افزار جدید برگزار می‌شود. آخرین باری که این همایش برگزار شد سال ۲۰۱۳ بود که در آن شاهد رونمایی رسمی از PS4 بودیم.

دیروز دو سایت «گیم‌بلاگ» و «وایس ‌گیمینگ» گزارش دادند که «سونی» در هفتم سپتامبر مراسمی در شهر نیویورک برگزار کرده تا از سخت افزار به روز شده PS4 که با نام کد Neo شناخته می‌شود، به صورت رسمی رونمایی به عمل آورد. «سونی» پیش‌تر وجود سخت افزار به روز شده PS4 را تایید کرده، اما بجز اینکه تمامی عناوین PS4 بر روی نسخه ابتدایی و مدل‌های بهبود یافته این پلتفرم قابل اجرا خواهند بود، جزییات بیشتری از این کنسول منتشر نکرده است. شایعات از بهبود CPU، حافظه رم و GPU در این مدل خبر می‌دهند.

تا این لحظه اطلاعات بیشتری از این همایش منتشر نشده است.

لینک منبع

دقيقا مشكل همينجاست كه سازنده ها احتمالا بيشتر ووقتشونو ميزارن رو نئو در صورتيكه شايد پي اس معمولي هنوز قدرتش خوب باشه ولي با كم كاري احتمالا نتيجه خوبي نداره گرافيك بازيا حالا انحصاريا به كنار ولي شركتي مثل ubisoft مياد ميگه فلان بازي رو ٤ معمولي جواب نميده و از اين حرفا
اينه كه ناراحت كننده است
حدود 40 میلیون یا بیشتر پی اس 4 معمولی رو رها نمیکنند کلا به نظرم . فروش بازیشون کمتر میشه و به ضررشون هستش این
اما کیفیت رو باید صبر کرد به نظرم

• Like
Reactions: jhoobin
قضیه داره جالب میشه!

PlayStation Now coming soon to PC ?

------------------------------------
پ.ن:همین الان PS4رمو با قیمت مناسب رد کردم رفت:laughing:شما هم تا فرصت دارید بفروشید بره که بعد از ورود Neo با یه نوشمک هم طاق نمیزنن:D

این چه ربطی به PS4 و Neo داره؟

* Tidux اشاره کرده یه منبعی 3 هفته پیش درباره PlayStation Meeting بهش گفته اما با اینحال حرف طرفو باور نکرده! به قولی یه خبر درجه یک از کفش پریده ; )

*یه شایعه ای در مورد قدرت PS4 Neo باز به 5.5 ترافلاپس اشاره میکنه.بنظرم اون 400 یورو آمازون اسپانیا با همچین قدرتی اگه واقعیت داشته باشن سونی تو این نسل میخ آخرو کوبیده

اندرو هوس شخصا گفته قیمت Neo بالاس و انتظار قیمت یه کنسول معمولی رو نداشته باشید. اگه 400 تا باشه که اصلا بعد علی Neo مرده. ولی به نظرم گرون تر در بیاد. من تا 500 تا راضیم!:دی

* Tidux اشاره کرده یه منبعی 3 هفته پیش درباره PlayStation Meeting بهش گفته اما با اینحال حرف طرفو باور نکرده! به قولی یه خبر درجه یک از کفش پریده ; )

*یه شایعه ای در مورد قدرت PS4 Neo باز به 5.5 ترافلاپس اشاره میکنه.بنظرم اون 400 یورو آمازون اسپانیا با همچین قدرتی اگه واقعیت داشته باشن سونی تو این نسل میخ آخرو کوبیده
---------------------------------------------------------------------------

کدومش؟
همين خبر ps now در راهه pc

این شایعه ی جدید (تقویت نیو) یک کمی تناقض داره. اگر با مشخصات قبلیِ قراره کنسول عرضه بشه، پس قیمت 450 دلار منطقیه اما اگه قراره نیو رو تقویت شده رو با این مشخصات ببینیم پس واقعاً 450 دلار خیلی خیلی خوشبینانه ست. فکر کنم قیمت بیشتری رو شاهد باشیم مثلاً 500دلار فقط برای 500GB.
جدای از اینها، دوست دارم بدونم کنسول اسمش چیه و طراحیِ ظاهری چطوره. یعنی منظورم اینکه اگه قراره ادامه دهنده ی PS4 و انتخابی در کنارش باشه باید طراحیش طوری باشه که حس نسل بعدی نده زیاد. این باعث میشه بین فروش نیو و فور شکاف نیفته. مثلاً نزنن یک کنترلر جدید با ویژگی های متمایز ارائه کنند. :D چون مطمئنم مایکروسافت خلافِ این رویه رو پیش میگیره و اسکورپیو رو جوری نشون میده که از خرید One S کاملاً پشیمون بشیم. :D

حالا تو این تاریخ اگه معرفی بشه (17 شهریور )کی ب بازار عرضه میشه ؟؟و اینکه عمر این کنسول(NEO) هم 3 سال هست ؟؟
اصلا نسل بعد کی اغاز میشه؟؟

دوستان امیدوار بشید خیلیییییییییییییی
تصاویر لو رفته از Red Dead 3

Attachments

• 77fdf306ccf0451c9b3c5e6ffaffaa2c.jpg
    77fdf306ccf0451c9b3c5e6ffaffaa2c.jpg
    132.6 KB · مشاهده: 80
  • 88de531f66f04493b23d9d377dc1dc0f.jpg
    88de531f66f04493b23d9d377dc1dc0f.jpg
    67.7 KB · مشاهده: 79
  • concept.jpg
    concept.jpg
    37.9 KB · مشاهده: 74
اصلا نسل بعد کی اغاز میشه؟؟

رفیق این نئو و عقرب در اصل همون نسل بعد هست منتهی روشون نشده واضح اعلام کنن
تو همین بازی سنتر خونده بودم که یوشیدا گفته بود معلوم نیست ps5 کی بیاد و برنامه ای براش نداریم!
یعنی اینکه نمی خواد منتظر بمونید همین نئو رو بخرید

Sent from my iPhone using Tapatalk

رفیق این نئو و عقرب در اصل همون نسل بعد هست منتهی روشون نشده واضح اعلام کنن
تو همین بازی سنتر خونده بودم که یوشیدا گفته بود معلوم نیست ps5 کی بیاد و برنامه ای براش نداریم!
یعنی اینکه نمی خواد منتظر بمونید همین نئو رو بخرید

اخه مسئله اینجاس ک این مشخصات برای نسل بعد هم ضعیف محسوب میشه و با این رشدی ک pc و کارتهای گرافیکی دارن و اینایی ک همین الان تو بازار هست (سری 10 انویدیا )و هم کارتهای مبتنی بر معماری ولتا ک سال دیگه عرضه میشه بازم نئو و اسکورپیو ضعیف محسوب میشن و جلو این کارتهای نمیتونن هیچ کاری بکنن و بازم فک کنم مجبور بشن بعد 3 سال ی کنسول جدید بزنن مگر اینکه بعد این سری کنسولها ی فکر اساسی بکنن و شاید کنسول با این شکل دیگه نداشته باشیم

• Like
Reactions: Ezio96
اخه مسئله اینجاس ک این مشخصات برای نسل بعد هم ضعیف محسوب میشه /QUOTE]

تا بوده همین بوده ! سخت افزار کنسول ها ضعیف تر هست نسبت به اون چیزی که در بازار PC وجود داشته که طبیعیه
اگه نسبت به سخت افزار و گرافیک خیلی حساس هستید به جای این کنسول های جدید PC بگیرید بهتره (یه جوری هم ببندید که قابل ارتقا به راحتی باشه)

این شایعه ی جدید (تقویت نیو) یک کمی تناقض داره. اگر با مشخصات قبلیِ قراره کنسول عرضه بشه، پس قیمت 450 دلار منطقیه اما اگه قراره نیو رو تقویت شده رو با این مشخصات ببینیم پس واقعاً 450 دلار خیلی خیلی خوشبینانه ست. فکر کنم قیمت بیشتری رو شاهد باشیم مثلاً 500دلار فقط برای 500GB.
جدای از اینها، دوست دارم بدونم کنسول اسمش چیه و طراحیِ ظاهری چطوره. یعنی منظورم اینکه اگه قراره ادامه دهنده ی PS4 و انتخابی در کنارش باشه باید طراحیش طوری باشه که حس نسل بعدی نده زیاد. این باعث میشه بین فروش نیو و فور شکاف نیفته. مثلاً نزنن یک کنترلر جدید با ویژگی های متمایز ارائه کنند. :D چون مطمئنم مایکروسافت خلافِ این رویه رو پیش میگیره و اسکورپیو رو جوری نشون میده که از خرید One S کاملاً پشیمون بشیم. :D
من که از خدامه این اتفاق بیفته :D :D بی صبرانه منتظر دیدن این کنسول هستم ^:)^ نمایشگا ه چند هفته ی دیگه هست ؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or