همایش PlayStation Meeting 2016 برای ۷ سپتامبر تایید شد

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
9q2a9ckewf9ev9s1i0xg.jpg

شرکت «سونی» از برگزاری همایش «PlayStation Meeting 2016» در کمتر از یک ماه دیگر در تاریخ هفتم سپتامبر خبر داده، جایی که در آن شرکت «سونی» قرار است «جزییات بیشتری در مورد تجارت پلی‌استیشن» به اشتراک بگذارد. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

این همایش قرار است ۳ بعد از ظهر به وقت محلی (مصادف با چهارشنبه ۱۷ شهریور، ساعت ۱۱:۳۰ شب به وقت تهران) در سالن تئاتر پلی‌استیشن در شهر نیویورک برگزار شود. «سونی» تایید کرده که این همایش به صورت زنده پخش خواهد شد.

مراسم «PlayStation Meeting» معمولا برای معرفی سخت افزار جدید برگزار می‌شود. آخرین باری که این همایش برگزار شد سال ۲۰۱۳ بود که در آن شاهد رونمایی رسمی از PS4 بودیم.

دیروز دو سایت «گیم‌بلاگ» و «وایس ‌گیمینگ» گزارش دادند که «سونی» در هفتم سپتامبر مراسمی در شهر نیویورک برگزار کرده تا از سخت افزار به روز شده PS4 که با نام کد Neo شناخته می‌شود، به صورت رسمی رونمایی به عمل آورد. «سونی» پیش‌تر وجود سخت افزار به روز شده PS4 را تایید کرده، اما بجز اینکه تمامی عناوین PS4 بر روی نسخه ابتدایی و مدل‌های بهبود یافته این پلتفرم قابل اجرا خواهند بود، جزییات بیشتری از این کنسول منتشر نکرده است. شایعات از بهبود CPU، حافظه رم و GPU در این مدل خبر می‌دهند.

تا این لحظه اطلاعات بیشتری از این همایش منتشر نشده است.

لینک منبع

Neo
وقتی 1 ماه مونده به رونمایی کنسول سازنده یه بازی Indie که همکاری اصلیش با سونیه همچین حرفی میزنه وای به حال یوبیسافت و EA و ... !این حرفا قابل پیش بینی بود ولی نه به این سرعت!
این بود حکایت نسل مثلا 8:)

وقت خداحافظی با ps4 هم رسید
ما رو باش که اوایل چقدر خوش بودیم که با خرید کنسول سونی رودست زدیم به دردسر ها و هزینه های بالای سخت افزار PC و قراره تا مدت ها حال کنیم
اما زهی خیال باطل ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

آخرین ویرایش:
من که گرافیکی در حد uncharted4بهم تحویل بدن رو همین ps4معمولی میمونم چون نه پول خرید کنسول جدید زو دارم نه tv 4kرو میشنیم با همین کنسول Tlgو horzion و gt7و gow4 رو میزنم تا زمانی که ps4از عمر کشش بده باهاش سپری میکنم

در کل پولش رو ندارم

• Like
Reactions: sadegh93
با اینکه خیلی از این حرکت کنسولی میان نسلی بدم میاد اونم فقط بعده سه سال ولیکن یکجور هایپ زیر پوستی برام ایجاد شده واقعا با قدرت دوبرابری گرافیک بازیهایی مثل انچارتد و بتفیلد چقدر میتونند بهتر بشند ! حالا چیزی که کرایتک به نظرم میتونه نشون بده مائورای تخیل هست :D

باید ببینیم هدف سونی از عرضه این کنسول چیه؟!
اگر هدف 4k باشه مشکلی نیست.
در غیر اینصورت مجبوریم کنسول جدید رو بخریم
فکرشو بکن the last of us 2 با گرافیک غول روی neo ویک گرافیک متوسط روی ps4.ادم زورش میاد و تحمل همچین تفاوتی رو نداره و مجبوره neo رو بخره. من که اینجوریم

• Like
Reactions: jhoobin
اگه دیر بیاد معمولی میخری ، اگه قیمتش بالای ۱۶۰۰ باشه معمولی میخری ، تغییر رزولوشن با کیفیت مشابه دوس دارید ران بشه روی TV HD چون فعلا 4K ندارید و جزٕ جذابیت های بصریه ، الان هزینه ی PS4 معمولی رو کنار گذاشتید و به هرحال بالا بره پایین بیاد قصد خریدشو دارید و تا سال بعد نمیخواید صبر کنیدو کلِ درخواستاتونو میزارید کنارو به همون PS4 معمولیِ بی جذبه بسنده میکنید و در پایان کنسول قویتر S رو که جذبه داره انتخاب میکنید .
PC باز است دیگر:D

دقیقا.من و احتمالا خیلی های دیگه نه اینجا و نه هیچ جای دیگه از دنیا درخواست کنسول قوی از سونی و ماکروسافت نکردیم.الان هم که شایعه های NX قدرت گرفته دیگه اون بهانه اختلاف گرافیکی بین PS4,ONE و NX هم از بین رفته.بنابراین باید این وسط این خرید جدید برامون جذابیت داشته باشه تا سمتش بریم.مطمئنم خیلی ها همین شرایط را توی ذهنشون برای خرید NEO,Scorpio دارن.حتی توی فروم های بزرگتر مثل Gaf هم همین بحث هست و اکثرا انتظاراتشون رو مینویسن. حالا این شرایط برای NEO یک محدودیت دیگه هم داره و اون عرضه Scorpio هست.سونی باید جوری قیمت گذاری بکنه که الانی که میدان رقابت قدرت را داره واگذار میکنه میدان رقابت قیمت دستش باشه.

منظور کلی من این بود که Neo باید همونقدری یک انتخاب جذاب باشه که PS4 موقع عرضه بود.

• Like
Reactions: ..Preacher..
دقیقا.من و احتمالا خیلی های دیگه نه اینجا و نه هیچ جای دیگه از دنیا درخواست کنسول قوی از سونی و ماکروسافت نکردیم.الان هم که شایعه های NX قدرت گرفته دیگه اون بهانه اختلاف گرافیکی بین PS4,ONE و NX هم از بین رفته.بنابراین باید این وسط این خرید جدید برامون جذابیت داشته باشه تا سمتش بریم.مطمئنم خیلی ها همین شرایط را توی ذهنشون برای خرید NEO,Scorpio دارن.حتی توی فروم های بزرگتر مثل Gaf هم همین بحث هست و اکثرا انتظاراتشون رو مینویسن. حالا این شرایط برای NEO یک محدودیت دیگه هم داره و اون عرضه Scorpio هست.سونی باید جوری قیمت گذاری بکنه که الانی که میدان رقابت قدرت را داره واگذار میکنه میدان رقابت قیمت دستش باشه.

منظور کلی من این بود که Neo باید همونقدری یک انتخاب جذاب باشه که PS4 موقع عرضه بود.
PS فن بیس بالایی داره و این برند عشقه براشون ، جذابیتهاشو همیشه داره و شک کردن بهش حرامه ، :D .مسئله اینه که به گفته ی فنها این 6 ترافلاپس کارو برای مایکرو آسون کرده و برای سونی 4.2 پایان حکومتشه، هنر اینه که بدونی با این اعداد چکار کنی، استودیوهای فرست پارتی مهمترین عاملن برای استفاده از تمام توانایی کنسول، که از نظر من استودیوهای سونی تواناییشون با 1.8 م بی رقیبه. یه جوری میگن 4.2 در مقابل 6 مایکرو قافله رو باخته که انگار دستشون به بازیهای انحصاری PS4 نخورده. اگه مایکرو بر فرض مثال میگفت 8، سونی هم باید میگفت 8 یا 9،
همین گیمرای PC و ایکس باکس فن بودن که این کنسولو انتخاب کردنو از سیاستو بازیاش حمایت شد. و بنظرم سونی سیاست درستی رو در پیش گرفته، اعتمادو اعتبار با این اعداد بدست نمیاد ، این نقل قول خودم بود بعد از E3 ، سونی روی PS4 و VR قیمت تمام شده رو مد نظرش قرار داده ، بعد از هر قیمت گذاری ، با توجه به سخت افزار قابل قبول مورد تحسین منتقدین هم قرار گرفته و می گیره ، پس این نباید دغدغه من باشه ، چون سونی سیاستش نه فقط من ، گیمرایی که تازه وارد این خانواده ی بزرگ شدنو در برگرفته ، نمیدونم شما کجا زندگی میکنی که قیمتها رو با دلار آنقدر راحت مقایسه میکنی ، اگه سونی قیمت نهایی رو ۴۰۰ هم در نظر بگیره شما باید ۲۵۰۰ براش بدی چرا ؟ چون اینجا ایرانه و همیشه اینطور بوده و خواهد بود و تا چندین ماه این وضعیت پا برجاست .

PS جذابیتهاش به کنار , عشقه، یه فکت : تم PS1 رو برای PS4 زدن به چند هزار دلار فنها از بازار سیاه خریدن ؟ چقدر براشون جذاب بود ، توی همین فروم چند نفر داغون شدن برای اینکه نتونستن بخرنش با همون قیمت بالاش ، همین کار ساده که اصلا ربطی به سخت افزار نداره برای میلیون ها فن بالاترین جذابیت ممکنه رو داشت ، gaf رو ولش کن ، از کسی بپرس که با این برند بزرگ شده:((

آخرین ویرایش:
این قضیه ی خداحافظی از PS4 و این حرفا رو بزارید کنار خواهشاً رفقا. Neo قراره یک انتخاب آزادانه تر کنار PS4 کنونی باشه و قرار نیست که به نسل بعد انتقال پیدا کنیم. و حتی فکر کنم که دیگه نباید انتظار تغییر نسل داشته باشیم چون مثلاً سه سال دیگه مدل جدید دیگه ای میاد و PS4 میره کنار و اون مدل جدید همراه با نیو ساپورت میشه. با یک حساب سرانگشتی میشه فهمید که نیو رو حداقل تو ایران نمیشه خیلی زود خرید چون قیمتش بالاست و فکر کنم مهمون PS4 خواهیم بود و از اون گذشته به این زودی ها، گرافیک بازی ها خیلی تفاوت پیدا نمی کنند.(منظورم بین نیو و فور) حداقل عنوانی مثل هورایزن داره روی فور خیلی عالی ران میشه و بعید بدونم روی نیو خیلی بااختلاف بخواد بهتر باشه پس فکر کنم بشه به راحتی فور و نیو رو دو انتخاب جداگانه دونست. یکی قویتر و برای بازی های واقعیت مجازی و دیگری کمی ضعیف تر ولی با قیمت ایده آل و با همون بازی ها. من به شخصه اگه PS4 Slim معرفی بشه، به سمت اسلیم خواهم رفت نه نیو.

به نظرم تا آخر نسل جواب میده این پی اس 4 فعلی . امیدوارم عرضه ی نئو باعث افزایش عمر کلی پی اس 4 بشه . فقط از این بدم میاد که پورت های بد روی پی اس 4 فعلی تحویل بدهند

این قضیه ی خداحافظی از PS4 و این حرفا رو بزارید کنار خواهشاً رفقا. Neo قراره یک انتخاب آزادانه تر کنار PS4 کنونی باشه و قرار نیست که به نسل بعد انتقال پیدا کنیم. و حتی فکر کنم که دیگه نباید انتظار تغییر نسل داشته باشیم چون مثلاً سه سال دیگه مدل جدید دیگه ای میاد و PS4 میره کنار و اون مدل جدید همراه با نیو ساپورت میشه. با یک حساب سرانگشتی میشه فهمید که نیو رو حداقل تو ایران نمیشه خیلی زود خرید چون قیمتش بالاست و فکر کنم مهمون PS4 خواهیم بود و از اون گذشته به این زودی ها، گرافیک بازی ها خیلی تفاوت پیدا نمی کنند.(منظورم بین نیو و فور) حداقل عنوانی مثل هورایزن داره روی فور خیلی عالی ران میشه و بعید بدونم روی نیو خیلی بااختلاف بخواد بهتر باشه پس فکر کنم بشه به راحتی فور و نیو رو دو انتخاب جداگانه دونست. یکی قویتر و برای بازی های واقعیت مجازی و دیگری کمی ضعیف تر ولی با قیمت ایده آل و با همون بازی ها. من به شخصه اگه PS4 Slim معرفی بشه، به سمت اسلیم خواهم رفت نه نیو.
عمرا اگه تغییر نسل از بین بره همین اسمه تغییر نسل خودش یه جذابیته که کلی به فروش کنسول کمک میکنه :D
neoبین نسلیه از ps4 همچنان تا اخر نسل حمایت میشه ولی کیفیت؟نمیدونم
مطمئن باش ps5 اومد neo بای بای
----------
واقعا افتضاح شده همش شده ترافلاپس ترافلاپس ترافلاپس در حالی که خیلی ها اصلا نمیدونن چیه نگرانی همش شده کیفیت اجرایی بازی
یه نگاه به کمیت و کیفیت بازی های نسل قبل بندازین یه نگاه به این نسل
الان سخت افزار برا گیمر ها مهم تر شده تا بازی شرکت ها هم دارن به همین سمت میرم
گرافیک ؟بله مهمه ولی نه دیگه به این شکل واقعا تعداد تنوع بازی ها و کیفیتشون تو این نسل افتضاح بوده

به نظرم تا آخر نسل جواب میده این پی اس 4 فعلی . امیدوارم عرضه ی نئو باعث افزایش عمر کلی پی اس 4 بشه . فقط از این بدم میاد که پورت های بد روی پی اس 4 فعلی تحویل بدهند
دقيقا مشكل همينجاست كه سازنده ها احتمالا بيشتر ووقتشونو ميزارن رو نئو در صورتيكه شايد پي اس معمولي هنوز قدرتش خوب باشه ولي با كم كاري احتمالا نتيجه خوبي نداره گرافيك بازيا حالا انحصاريا به كنار ولي شركتي مثل ubisoft مياد ميگه فلان بازي رو ٤ معمولي جواب نميده و از اين حرفا
اينه كه ناراحت كننده است

• Like
Reactions: CriRo7 and jhoobin

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or