همایش PlayStation Meeting 2016 برای ۷ سپتامبر تایید شد

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
9q2a9ckewf9ev9s1i0xg.jpg

شرکت «سونی» از برگزاری همایش «PlayStation Meeting 2016» در کمتر از یک ماه دیگر در تاریخ هفتم سپتامبر خبر داده، جایی که در آن شرکت «سونی» قرار است «جزییات بیشتری در مورد تجارت پلی‌استیشن» به اشتراک بگذارد. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

این همایش قرار است ۳ بعد از ظهر به وقت محلی (مصادف با چهارشنبه ۱۷ شهریور، ساعت ۱۱:۳۰ شب به وقت تهران) در سالن تئاتر پلی‌استیشن در شهر نیویورک برگزار شود. «سونی» تایید کرده که این همایش به صورت زنده پخش خواهد شد.

مراسم «PlayStation Meeting» معمولا برای معرفی سخت افزار جدید برگزار می‌شود. آخرین باری که این همایش برگزار شد سال ۲۰۱۳ بود که در آن شاهد رونمایی رسمی از PS4 بودیم.

دیروز دو سایت «گیم‌بلاگ» و «وایس ‌گیمینگ» گزارش دادند که «سونی» در هفتم سپتامبر مراسمی در شهر نیویورک برگزار کرده تا از سخت افزار به روز شده PS4 که با نام کد Neo شناخته می‌شود، به صورت رسمی رونمایی به عمل آورد. «سونی» پیش‌تر وجود سخت افزار به روز شده PS4 را تایید کرده، اما بجز اینکه تمامی عناوین PS4 بر روی نسخه ابتدایی و مدل‌های بهبود یافته این پلتفرم قابل اجرا خواهند بود، جزییات بیشتری از این کنسول منتشر نکرده است. شایعات از بهبود CPU، حافظه رم و GPU در این مدل خبر می‌دهند.

تا این لحظه اطلاعات بیشتری از این همایش منتشر نشده است.

لینک منبع

معرفی Neo که حتمی هست، ولی این Vita Trinity خیلی بعیده یه کنسول کاملاً جدید باشه. دیگه سونی باید خیلی بیکار باشه که بعد از Vita یه کنسول دستی جدید بده، اون هم به این سرعت! :دی
به احتمال زیاد یه مدل متفاوت از همون Vita باشه با یه سری تغییرات. که البته فلسفه ساخت همچین چیزی رو هم نمیدونم، چون Vita نه فروش خوبی داشت و نه بازی های انحصاری زیادی داشت و ساخت یه مدل جدید دردی رو دوا نمیکنه.

چون Vita نه فروش خوبی داشت و نه بازی های انحصاری زیادی داشت و ساخت یه مدل جدید دردی رو دوا نمیکنه.
البته بجز بازیای ژاپنی چون از این لحاظ ویتا مثل بهشت ژاپنی بازا به حساب میاد و هنوز که هنوزه کلی بازی داره براش عرضه میشه :دی

وای خدایا کنسول دستی جدید ... زندگی بهتر از این نمیشه ... واقعا خیلی نا امید و ناراحتم که ممکنه سونی کنسول دستی جدید نده بیرون ... به خصوص بعد از تجربه بی نظیری که با ویتا داشتم .... dreams come true ... فکر کن انچارتد گلدن ابیس ۲ و کیلزون دستی جدید رو هم ببینیم ... همچنین پورت گراویتی راش ۲ برای این کنسول ... و شکفت انگیز تر از همه ff 12 ریمستر ...
............

و امیدوارانه ارزو دارم برای گراویتی راش یا پرسونا ۵ یه باندل طرح دار ps4 معرفی بشه

آخرین ویرایش:
من به شخصه دوتا انتظار دارم از نمایش که در صورت تحقق Neo را با فاصله زمانی خیلی کم بعد وارد شدن به ایران میخرم.

1- قیمت بین 399 دلار تا 449 .اگه قیمت Neo بیشتر از این باشه بعید میدونم حداقل داخل ایران تا یک مدت خریدش به صرفه باشه.با 399 دلار فکر کنم داخل ایران قیمت در حدود 1400 باشه.با 449 دلار هم فکر کنم بشه 1600 که نهایت پولی هست که به شخصه خودم میدم پای یک کنسول میان نسلی و اگه بیشتر از این بشه ترجیح میدم همون ورژن معمولی بخرم.

2- از قدرت سخت افزاری بیشتر در ارتقای گرافیک بازی ها و یا فریم ریت استفاده میشه.اگه فقط از این قدرت صرفا برای افزایش رزولوشن استفاده کنن جذابیت کنسول برام کم خواهم بود و اون جذابیت کم هم در حالتی وجود خواهد داشت که قابلیتی مشابه Downsample پی سی باشه.یعنی بازی مثلا 4K اجرا بشه و بعد به 1080 روی مانیتورهای Full HD دان سمپل بشه.چون در این حالت واقعا توی کیفیت تاثیر داره.در غیر این دوتا حالت برام جذابیتی نداره.گرچه بین اینها هم حالت اول را ترجیح میدم چون فعلا تلوزیون 4K ندارم.

در کنار این دوتا انتظار امیدوارم که زمان عرضه کنسول هم خیلی نزدیک باشه.مثلا نهایتا اوایل اکتبر.چون اگه قرار باشه کنسول بمونه برای 2017 ترجیح میدم همون ورژن معمولی را استفاده کنم و پولم را برای کنسول قوی تر یعنی Scorpio سیو کنم.

يه update واسه ويتا بزور ميده بياد كنسول دستي جديد معرفي كنه؟ سوني كامل تمركزش روي ps4 هست
مصطفی انصافا ویتا داری که این حرف رو میزنی ؟ ... همین دو روز نیست از اخرین اپدیت ویتا میگذره .. تو دو ما گذشته ۳ تا اپدیت داده ..

من به شخصه دوتا انتظار دارم از نمایش که در صورت تحقق Neo را با فاصله زمانی خیلی کم بعد وارد شدن به ایران میخرم.

1- قیمت بین 399 دلار تا 449 .اگه قیمت Neo بیشتر از این باشه بعید میدونم حداقل داخل ایران تا یک مدت خریدش به صرفه باشه.با 399 دلار فکر کنم داخل ایران قیمت در حدود 1400 باشه.با 449 دلار هم فکر کنم بشه 1600 که نهایت پولی هست که به شخصه خودم میدم پای یک کنسول میان نسلی و اگه بیشتر از این بشه ترجیح میدم همون ورژن معمولی بخرم.

2- از قدرت سخت افزاری بیشتر در ارتقای گرافیک بازی ها و یا فریم ریت استفاده میشه.اگه فقط از این قدرت صرفا برای افزایش رزولوشن استفاده کنن جذابیت کنسول برام کم خواهم بود و اون جذابیت کم هم در حالتی وجود خواهد داشت که قابلیتی مشابه Downsample پی سی باشه.یعنی بازی مثلا 4K اجرا بشه و بعد به 1080 روی مانیتورهای Full HD دان سمپل بشه.چون در این حالت واقعا توی کیفیت تاثیر داره.در غیر این دوتا حالت برام جذابیتی نداره.گرچه بین اینها هم حالت اول را ترجیح میدم چون فعلا تلوزیون 4K ندارم.

در کنار این دوتا انتظار امیدوارم که زمان عرضه کنسول هم خیلی نزدیک باشه.مثلا نهایتا اوایل اکتبر.چون اگه قرار باشه کنسول بمونه برای 2017 ترجیح میدم همون ورژن معمولی را استفاده کنم و پولم را برای کنسول قوی تر یعنی Scorpio سیو کنم.
اگه دیر بیاد معمولی میخری ، اگه قیمتش بالای ۱۶۰۰ باشه معمولی میخری ، تغییر رزولوشن با کیفیت مشابه دوس دارید ران بشه روی TV HD چون فعلا 4K ندارید و جزٕ جذابیت های بصریه ، الان هزینه ی PS4 معمولی رو کنار گذاشتید و به هرحال بالا بره پایین بیاد قصد خریدشو دارید و تا سال بعد نمیخواید صبر کنیدو کلِ درخواستاتونو میزارید کنارو به همون PS4 معمولیِ بی جذبه بسنده میکنید و در پایان کنسول قویتر S رو که جذبه داره انتخاب میکنید .
PC باز است دیگر:D

آخرین ویرایش:
قضیه داره جالب میشه!

PlayStation Now coming soon to PC ?

------------------------------------
پ.ن:همین الان PS4رمو با قیمت مناسب رد کردم رفت:laughing:شما هم تا فرصت دارید بفروشید بره که بعد از ورود Neo با یه نوشمک هم طاق نمیزنن:D
یعنی یکی دو ماه دیگه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or