هفته نامه الکترونیکی Pause

  • Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
واقعاً عالی هست ... دوستانی که انتقاد میکنن نمیدونم به چیش انتقاد دارن ! حتی سایز فونتش هم به نظر من خوب بود ... کارای گرافیکیش که عالی بود ... من اصلاً توقع نداشتم به این خوبی در بیاد !
دست همتون درد نکنه :love:
 
فونتاش یه نمه ریزه ها!:دی
در ضمن اگه کیفیت بالاتر هم قرار بدید بدک نیست! مثلا برای منی که 20 مگم رو 2 دقیقه میگیرم، کیفیت مهم تره .
ولی مطمئناً برای بقیقه شاید سخت باشه. ولی بد نیست کیفیت بالاتر هم بزارید
مطمئنا دایال اپی هم دانلود نخواهند کرد! حتا اگه در 6 پارت 2 مگی براشون اپلود کنید!همین خوبه
نه والا من دیشب یک ساعت داشتم دانلودش میکردم ! با وجود اینکه دایالم ! ( آخر فکر کنم پارس آنلاین بیاد دمه خونه دستبند بزنه ببره :دی . بس که با دایال دانلود میکنم :دی )
 
راجع به کیفیت من متوجه نمیشم واقعا ! الان کیفیت این شماره بد بود که انتظر کیفیت بالاتر دارید ؟ این همون نسخه 45 مگاباتی هست که قرار بود منتشر بشه و به خاطر تبدیل اون به 12 مگ هم مجله چند ساعت تاخیر خورد. کیفیت در بالاترین حد قرار داره، با زوم کردن متوجه این کیفیت خواهید شد. حتما نباید 100 مگ فایل PDF دانلود کنید تا بگید کیفیتش خوبه. فونت ها رو هم عرض کردم از شماره بعد درست خواهد شد.
 
من امروز دانلودش کردم و یه نگاه جزئی بهش انداختم تا بعداً سر فرصت بخونمش.کیفیت و مطالب و ... به همون خوبیِ که انتظار داشتم بود
خسته نباشید
.
اون تصویر پشت زمینه از Red Steel هم زیبا و تاثیرگذار بود:دی و اگر کلا از تصاویرِ این چنینی(مثل نقاشی های آبرنگی و صفحاتِ کامیکی و ...) استفاده کنید خوشحال و ممنون می شیم
موفق باشید
 
خوب ، جالب ، مختصر ، مفید ، نقلی ، جم و جور ، پس زمینه ی خوب ، کادر بندی خوب ...
در کل خوب بود دیگه ! :biggrin1:
فقط سرعت دانلود پایین و عدم قابلیت رزیوم کمی ازار دهنده هست.
از سردبیر خوب مجله (اقا ارش) و دیگر اعضای تحریریه (برهان و بقیه دوستان) ممنونم.
امیدوارم این تشکر من قوت قلبی باشه برای تحریریه تا شماره ی بعد رو هرچه بهتر از این شمار بزارن برا دانلود تا ما حالی بکنیم ! :biggrin1:
به نظرم بهتر بود ارش زیر همون مقدمه کوتاه یه امضا هم مینداخت تا کار کلاسیک تر بشه !
:smile:
 
به نظر من خیلی خوب و حرفه ای بود
فقط برا دانلودش طوری بذارید که Resume ساپورت باشه
ممنون
 
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت بچه های تحریریه و مدیریت سایت

واقعا زحمت کشیدین و میدونم که کار گروهی رو به سرانجام رسوندن خیلی سخته.
طراحی صفحات و کیفیت مطالب خیلی خوب بود. فقط یه سری مشکلات ریز داره که امیدوارم بدونین از اونجایی که واقعا این سایت رو دوست دارم و همیشه پیگیرش بودم این مطالب رو میگم که بتونم به نوبه خودم کمکی کرده باشم.

عکسهای پس زمینه خوبی به کار برده بودین ولی مشکلی که داشت این بود که شما عکس رو بدون تغییر در Brightness استفاده کرده بودین. اگه جاهای که فونت شما سفیده یه کم عکس پس زمینه رو تیره تر و بالعکسش رو انجام بدین خیلی بهتر میشه.
مسئله بعدی اندازه فونت مجله هست که خیلی از دوستان هم اشاره کردن. لازم نیست خیلی بزرگ باشه و به نظرم در حدی باشه که بدون زوم کردن هم قابل خوندن باشه بهتره.
توی بعضی از قسمت ها دیدم که مطلب رو به زور با کوچک کردن فونت و تداخل با عکس جا دادین (صفحه 7-8-9-10) ولی میشد جای مطلب رو یه کم بیشتر کرد و به عکسها و اون چیزهایی که مدنظرتون بود هم لطمه وارد نکرد.
بخش کمیک مجله هم خوب بود ولی به نظرم اگه میشد اینارو منظم تر کنار هم قرار بدین تا با اون خطهای متصل به هم ما داستان رو پیگیری نکنیم خیلی بهتره. اگه به کمیکهای خارجی هم دقت کنین همشون از یه شکل منظم و خاص بهره میگیرن.

درکل من فقط این مطالب رو نوشتم تا کمک واقعا کوچیکی رو به مجله و سایت مورد نظرم کرده باشم.
موفق باشید.
 
عکسهای پس زمینه خوبی به کار برده بودین ولی مشکلی که داشت این بود که شما عکس رو بدون تغییر در Brightness استفاده کرده بودین. اگه جاهای که فونت شما سفیده یه کم عکس پس زمینه رو تیره تر و بالعکسش رو انجام بدین خیلی بهتر میشه.
کادر پشت نوشته خودش تیره هست...برای هفته بعد تیره تر میشه.
 
عالی بود.دم همه بچه های تحریریه گرم:love:.انشاا... شماره بعدی بدون هیچ غلط املایی و عیب و نقصی منتشر بشه.
 
خیلی عالی بود.ممنون از همه ی بچه های تحریریه سایت بازی سنتر به خاطر زحمتی که کشیدند و برایشان آرزوی موفقیت می کنم.
 
برای شماره‌ی اول خوب بود
ولی عالی هم نبود
امیدوارم شماره دوم بهتر تر بشه
 
کادر پشت نوشته خودش تیره هست...برای هفته بعد تیره تر میشه.
مرتضی جان (درست گفتم؟!) در این مسئله منظور من بیشتر صفحات 3 و 4 بود.
راستی اگه طراحی و دیزاین صفحات کار شماست که باید بهتون تبریک بگم. خیلی عالی بود.
ممنونم که پستم رو خوندین و جواب دادین.
به امید شماره های بهتر و فوق العاده تر.
 
مرتضی جان (درست گفتم؟!) در این مسئله منظور من بیشتر صفحات 3 و 4 بود.
صفحه 3 کمی باید تیره تر کار میشد...صفحه 4 مشکلی نداشت.
انشاءالله شماره بعدی دیگه از نوب مشکلات نداریم.
 
مرتضی جان جواب سوالت رو همینجا میدم.

1. اینکه من میگم از سایز استاندارد استفاده کنید یعنی مثلا A4. حالا میتونید عمودی یا افقیش رو خودتون تعیین کنید. ولی در کل روش اصولی سایز استاندارده.

2. همونطور که گفتم B Nazanin با سایز 10 خیلی خوبه. فراموش نکنید ستون داشته باشید 3 ستون و 2 ستون توی A4 بهتره، 3 ستونی کلا بهتره.

---

آرش موضوع این هفته چیه میخوام ببینم یه کامیک متناسب با موضوع میتونم با GMod 10 در بیارم یا نه :دی
 
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or