هفته نامه الکترونیکی Pause

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
یعنی چی اخه ؟! 15 دقیقه تاخیر ؟! ارش بیا جواب بده ببینم :دی بزارین تو سایت دیگه هی دارم refresh میکنم بخونیم و از تلاش بجه های بنفش سایت لذت ببریم

بچه ها سوال دارید از من بپرسید..آرش رفته پارتی :دی
هفته نامه امشب خبری نیست!
شوخی کردم! :دی کمی آپلودش طول کشید..همچنین هماهنگ کردن با مدیریت برای صفحه اصلی...منتظر باشید! :دی

نه دوستان عزیز هیچ تاخیری نخورده. مجله کاملا آماده هست و به علت یک سری مشکلاتی که به وجود اومد یکم دیر آپلود شده. ایشالا تا کمتر از 1 ساعت دیگه مجله روی سایت قرار میگیره. یکم صبر کنید. وقتی مرتضی گفت آماده است یعنی آماده است. ممنون

بچه ها سوال دارید از من بپرسید..آرش رفته پارتی :دی
هفته نامه امشب خبری نیست!
شوخی کردم! :دی کمی آپلودش طول کشید..همچنین هماهنگ کردن با مدیریت برای صفحه اصلی...منتظر باشید! :دی
پارتی چند ساعتی است تمام شده است :دی . گمونم یه اتفاقی چیزی افتاده در میان راه :دی ( شوخی :دی ) .
راستی تبریک :love: بسی ناز بید :دی .

پیشاپیش نیاین به غلط املایی و اینا گیر بدین، تو شرایط Force Majorی که این کار انجام شده طبیعیه، از هفته دیگه به حداقل میرسه.

پیشاپیش نیاین به غلط املایی و اینا گیر بدین، تو شرایط Force Majorی که این کار انجام شده طبیعیه، از هفته دیگه به حداقل میرسه.

امیر حالا بزارین واسه دانلود ایراد گرفتن پیشکش :biggrin1:

راستی تبریک :love: بسی ناز بید :دی .
مرسی!

پست دادم اسپم شد! خواستم بگم حتما بزن به تخته!

دقایقی دیگر!

آخرین ویرایش:
لینک دانلود اون نیست! الان اضافه شده...موفق باشید

از نظر من اون قسمتی که فلش مانند هست(در صفحه اصلی ) و لیستو به ترتیب نشون میده اونجا هم بزارین که هر کی کلیک کرد بتونه دانلود کنه چون دوستانی که تو فروم نیستن خبر ندارن از انتشار مجله

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or