هفته نامه الکترونیکی Pause

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
فعلا هیچ برنامه ای جز انتشار رایگان مجله نداریم، مطمئنا هم کار سختی خواهد بود که 7 روز هفته باید کلی آدم روش کار کنن ولی هفته نامه کاملا رایگان خواهد بود.
طبق برنامه قبلی و قولی که داده بودم اولین شماره هفته نامه پنج شنبه ساعت 21 از طریق قسمت دانلود سایت در صفحه اصلی منتشر خواهد شد.

به صورت PDF منتشر میشه.

پسر یادمه گفتی PDF نیست که :biggrin1:
راستی کسرا نقشی تو این مجله داره؟ :biggrin1: چون سالهاست مطلبی ازش نمیبینیم :biggrin1:

پسر یادمه گفتی PDF نیست که :biggrin1:
راستی کسرا نقشی تو این مجله داره؟ :biggrin1: چون سالهاست مطلبی ازش نمیبینیم :biggrin1:
نه، اون یه تصمیم دیگه بود که به کل منتفی شد و مجله فقط در قالب PDF منتشر میشه.
کسری هم تو این شماره که مطلبی نداره ولی ممکن ِ تو شماره آتی ازش مطلب ببینیم.
حجم هر نسخه را حدودا چقدر برآورد می‌کنید؟
خوب حجم چیزی نیست که من بخوام برآورد کنم و یه چیز متغیر ِ که ممکن ِ تو هر نسخه بنا به عکس ها و تعداد صفحات تغییر کنه ولی خوب این امکان وجود داره که نسخه کم حجم تری برای دوستانی که از سرویس Dial Up استفاده می کنند، تهیه کنیم.

بابا آخرش باید یجوری هزینه های سایت تامین بشه دیگه!

البته بعدها ممکن است تغییراتی برای دسترسی اون از سوی مدیریت مصوب بشه.
این فرمایش باعث شد که من اغفال شوم و یهو فک کنم که دسترسی محدود یعنی چی؟یعنی مدیریت چرا می خواد دسترسی به آن را محدود کنه؟
چرا وقتی چیزی نمیدونیم سهوا نظر میدیم؟
حتما یک سری انجمن هیئت تحریریه و تلاش های اونها رو باید نشون شما بدم! میدونم ممکن نیست ولی یک گزارش تهیه میکنم تا ببینید چه سختی هایی وجود داره.
منظور بنده از تغییرات در نحوه انتشار و دسترسی شماره های بعدی هستش...طبیعتا بین شما (که یک کاربر عادی هستید و هیچ هزینه ای صرف نکرده اید) و یک کاربر پرمیوم باید تفاوتی وجود داشته باشه.

چرا وقتی چیزی نمیدونیم سهوا نظر میدیم؟
حتما یک سری انجمن هیئت تحریریه و تلاش های اونها رو باید نشون شما بدم! میدونم ممکن نیست ولی یک گزارش تهیه میکنم تا ببینید چه سختی هایی وجود داره.
منظور بنده از تغییرات در نحوه انتشار و دسترسی شماره های بعدی هستش...طبیعتا بین شما (که یک کاربر عادی هستید و هیچ هزینه ای صرف نکرده اید) و یک کاربر پرمیوم باید تفاوتی وجود داشته باشه.
حالا مرتضی اینجوری نگو فکر میکنن مجله قراره پولی بشه:دی
====

همانطور که گفته شد، فعلا مجله رایگان است، و شاید اصلا هم پولی نشه! در واقع هیچی هنوز معلوم نیست. پس لطفا شلوغش نکنید!

خوب حجم چیزی نیست که من بخوام برآورد کنم و یه چیز متغیر ِ که ممکن ِ تو هر نسخه بنا به عکس ها و تعداد صفحات تغییر کنه ولی خوب این امکان وجود داره که نسخه کم حجم تری برای دوستانی که از سرویس Dial Up استفاده می کنند، تهیه کنیم.

یعنی هنوز معلوم نیست هر شماره چند صفحه است؟

در ضمن فردا منتظر انشار اولین شماره از مجله هستیم

یعنی هنوز معلوم نیست هر شماره چند صفحه است؟

در ضمن فردا منتظر انشار اولین شماره از مجله هستیم
خوب تصمیمی که گرفته شده اینه که چند بخش ثابت داشته باشیم و چند بخش متغیر به این منظور که انعطاف در مطالب داشته باشیم. به همین دلیل دقیقا نمی تونم تعیین کنم اما در بهترین کیفیت برای دوستانی که اینترنت پر سرعت دارند بین 20 تا 30 مگابایت و برای دوستان Dial Up ـیی هم 10 الی 15 مگابایت.

روزهای پرفشاری رو همه اعضای تحریریه پشت سر گذاشتند تا بتونیم به کیفیت مطلوب در صفحه آرایی و چینش مطالب برسیم و 24 ساعت دیگه تقریبا اولین شماره Pause منتشر خواهد شد.

can't wait guys
خسته نباشید پیشاپیش به همه بروبکس بنفش سایت.

بله، امشب منتشر میشه. برای Download هفته نامه باید از قسمت دانلود سایت به بخش هفته نامه Pause برید.

چیزی تا انتشار اولین شماره نمونده، به محض اینکه در سایت قرار گرفت، هم از طریق موضوعات داغ صفحه اصلی و هم از طریق این تاپیک شما را در جریان قرار خواهم داد.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or