به صورت PDF منتشر میشه.یه سوال پارازیتی.
مجله PDFـه یا چیزی شبیه اسکن ؟
به صورت PDF منتشر میشه.
نه، اون یه تصمیم دیگه بود که به کل منتفی شد و مجله فقط در قالب PDF منتشر میشه.پسر یادمه گفتی PDF نیست که :biggrin1:
راستی کسرا نقشی تو این مجله داره؟ :biggrin1: چون سالهاست مطلبی ازش نمیبینیم :biggrin1:
خوب حجم چیزی نیست که من بخوام برآورد کنم و یه چیز متغیر ِ که ممکن ِ تو هر نسخه بنا به عکس ها و تعداد صفحات تغییر کنه ولی خوب این امکان وجود داره که نسخه کم حجم تری برای دوستانی که از سرویس Dial Up استفاده می کنند، تهیه کنیم.حجم هر نسخه را حدودا چقدر برآورد میکنید؟
بابا آخرش باید یجوری هزینه های سایت تامین بشه دیگه!
چرا وقتی چیزی نمیدونیم سهوا نظر میدیم؟البته بعدها ممکن است تغییراتی برای دسترسی اون از سوی مدیریت مصوب بشه.
این فرمایش باعث شد که من اغفال شوم و یهو فک کنم که دسترسی محدود یعنی چی؟یعنی مدیریت چرا می خواد دسترسی به آن را محدود کنه؟
حالا مرتضی اینجوری نگو فکر میکنن مجله قراره پولی بشهچرا وقتی چیزی نمیدونیم سهوا نظر میدیم؟
حتما یک سری انجمن هیئت تحریریه و تلاش های اونها رو باید نشون شما بدم! میدونم ممکن نیست ولی یک گزارش تهیه میکنم تا ببینید چه سختی هایی وجود داره.
منظور بنده از تغییرات در نحوه انتشار و دسترسی شماره های بعدی هستش...طبیعتا بین شما (که یک کاربر عادی هستید و هیچ هزینه ای صرف نکرده اید) و یک کاربر پرمیوم باید تفاوتی وجود داشته باشه.
خوب حجم چیزی نیست که من بخوام برآورد کنم و یه چیز متغیر ِ که ممکن ِ تو هر نسخه بنا به عکس ها و تعداد صفحات تغییر کنه ولی خوب این امکان وجود داره که نسخه کم حجم تری برای دوستانی که از سرویس Dial Up استفاده می کنند، تهیه کنیم.
خوب تصمیمی که گرفته شده اینه که چند بخش ثابت داشته باشیم و چند بخش متغیر به این منظور که انعطاف در مطالب داشته باشیم. به همین دلیل دقیقا نمی تونم تعیین کنم اما در بهترین کیفیت برای دوستانی که اینترنت پر سرعت دارند بین 20 تا 30 مگابایت و برای دوستان Dial Up ـیی هم 10 الی 15 مگابایت.یعنی هنوز معلوم نیست هر شماره چند صفحه است؟
در ضمن فردا منتظر انشار اولین شماره از مجله هستیم