هر چی بازی واسه Xbox360---PSP لازم دارید سفارش بدید..

• Thread starter Thread starter Rax
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Rax

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
خوب..از عنوان تاپیک مشخصه...هر بازی دوست دارید با قیمت زیر تک فروشی سفارش بدید براتون من حاضر میکنم...

ورژن بازی یادتون نره...فقط هم کپی تاپیک مربوط به بازی اورزینال نیست...

دوستانی که بازی Psp سفارش میدن درخواستیاشون رو نزدیک یه دی وی دی بکنن که صرفه براشون بالاتر بره..

قیمت هم توافقی..الان 10 تومن بازی کپی 360 رو میفروشن..حدود 8 تومن هم واسه خود طرف اب میخوره..تازه اونم نه به انتخاب شما و هر چی طرف داشته باشه...

من کمتر هم خواهم فروخت اگه سفارشها از 2 تا بیشتر بشه..;)

آخرین ویرایش:
من دنبال 99 night 360 میگردم . UC رو میخوام .لطف کن جنس DVD هات و قیمت قطعی و لیست بازی هات رو بزار.
مرسی:love:

lمن دنبال PGR3 ورژن UC هستم شما لیست کامل Region هاتو لطف کن بذار در ضمن از DVD Gimax که استفاده نمی کنی که!!

خوب..یکم توضیح بدم...من قراره شما اعلام کنید و پیدا کنم و دانلود کنم..بعد رایت کنم بدم دست شما..مدیای خام هم توافقیه..یکی دوست داره Redata بزنم یکی میخواد ملودی بزنم..اونش انتخاب شماست..

چون من اول باید دانلود کنم ( البته سرعت دانلودم خوبه نگران نباشید) انتظار نداشته باشید هر چی بازی تولید شده رو بشه پیدا کرد..مخصوصا اینکه یه سری رژون خاص کمتر گیر میاد..

پس دوستان لطف کنن حداقل 3-4 تا بازی رو معرفی کنند که من شرمنده پیدا نکردن 1 تک بازی نشم..

واسه PSP محدودیت کمتره..تقریبا اکثر بازیهای مهمشو میتونم پیدا کنم..;)

پس دوستان لطف کنن حداقل 3-4 تا بازی رو معرفی کنند که من شرمنده پیدا نکردن 1 تک بازی نشم..

rax سلام
شما لطفکن قیمت DVD ها رو باریتش بگو من طالبم . منظورت از 4 تا بازی چیه ؟؟؟ یعنی 4 تا بازی سفارش بدیم یا معرفی کنیم؟؟؟

خوب..منظورم از 3-4 تا بازی این بود شما هر چقدر تعداد بازی هایی که معرفی کنید بیشتر باشه من امکان اینکه پیدا کنم براتون یه تعدادی رو طبعا بیشتره...

مثلا الان PGR رو میتونم جور کنم ولی با رژون مورد نظر شما شرطه..
مثلا الان داشتم میگشتم این 2 تا دیدم:

Amped 3 Stealth Patcher PAL XBOX360-BluePrint
Test Drive Unlimited MULTi2 ASiAN XBOX360-SuperX360

خوب..شاید اگه لیست بدم بهتر باشه ولی متاسفانه سورسها ثابتد نیستن..ممکنه شرمنده دوستان بشم..

در ضمن بازی Xbox هم بگید اگه کسی خواست اونرو هم میتونم جور کنم....بازیهایی که هم قبلا
یه نفر سفارش داده طبعا قیمتشون کم میشه...

حدود قیمت رو هم نمیشه گفت چون مثلا قیمت یه بازی 7 گیگی با یه 1.8 گیگی یکی نیست وقتی قراره پیدا بشن..

میتونی این سه تا بازی رو واسم پیدا کنی؟

Space Rangers 2:Rise of the dominators

The Elder Scrolls II: Hammerfell

The Elder Scrolls III: Morrowind

جمعا فکر کنم روی یه دی وی دی جا بشه...لینک دانلودش رو هم امین(Pandora tommorow) توی لینکی که پایین صفحه گذاشتم میتونی پیدا کنی...این 3تا رو که روی یه DVD جا میشه چند حساب می کنی؟

کلا قیمت بازی های PC رو بر حسب DVD 4.7 بگو لطفا.

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?goto=newpost&t=764

میتونی این سه تا بازی رو واسم پیدا کنی؟

Space Rangers 2:Rise of the dominators

The Elder Scrolls II: Hammerfell

The Elder Scrolls III: Morrowind

جمعا فکر کنم روی یه دی وی دی جا بشه...لینک دانلودش رو هم امین(Pandora tommorow) توی لینکی که پایین صفحه گذاشتم میتونی پیدا کنی...این 3تا رو که روی یه DVD جا میشه چند حساب می کنی؟

کلا قیمت بازی های PC رو بر حسب DVD 4.7 بگو لطفا.

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?goto=newpost&t=764

خوب دوست عزیز ادیتور نقشه ماروویند رو که نمیخوای..فقط خودشو دیگه؟؟؟ سایر اکپنشن پک هاشم نمیخوای؟؟؟

اسپس رنجرز هم لینک شما 5 گیگ خودش..:eek: فکر کنم نزدیک 6 گیگ در جمع بشن..هر گیگ رو 2.5 هزار تومن هم بگیرم( که هیچ ادمی تا حالا زیر 4 تومن از رپید نگرفته ) بازم حدود 15 هزار تومن میشه...

میخوای اسپیس نجرز رو بیخیال بشم؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or