هر چی بازی واسه Xbox360---PSP لازم دارید سفارش بدید..

• Thread starter Thread starter Rax
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Rax

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
خوب..از عنوان تاپیک مشخصه...هر بازی دوست دارید با قیمت زیر تک فروشی سفارش بدید براتون من حاضر میکنم...

ورژن بازی یادتون نره...فقط هم کپی تاپیک مربوط به بازی اورزینال نیست...

دوستانی که بازی Psp سفارش میدن درخواستیاشون رو نزدیک یه دی وی دی بکنن که صرفه براشون بالاتر بره..

قیمت هم توافقی..الان 10 تومن بازی کپی 360 رو میفروشن..حدود 8 تومن هم واسه خود طرف اب میخوره..تازه اونم نه به انتخاب شما و هر چی طرف داشته باشه...

من کمتر هم خواهم فروخت اگه سفارشها از 2 تا بیشتر بشه..;)

آخرین ویرایش:
لینک ندارم.خودت پیدا کن(لینک توررنت دارم اما سرعتش پایینه).کی می تونی بهم بدی؟چقدر در میاد؟حجمش حدود 6 گیگابایته.
لینک تارنت رو بده..من پال سالم پبدا نکردم...لینکاش داوون شده..:(

6 گیگ..:eek: خوب..اینکه 15 تومن در میاد..:cool:

خب شما گفتی بازی 360 زیره قیمت می دی(pc رو نمی گم...pc بالای قیمت) ولی اینجوری که بالای قیمت میشه!!
خوب...ببین...نسبی نگاه نمیکنی...

شما بازی رو خودت انتخاب میکنی...ولی تو مغازه هر چی جلوت بزارن باید بخری تازه اگه بکارت بیاد..

یه نکته دیگه..همه بازیهای 360 که 6 و 7 گیگ نیستن.بازی 1.5 گیگی هم داره..اون سرجمع با همه مخلفات 6 تومن نمیشه..2 نفر باشین 4 تومن هم نمیشه..

در ضمن گفتم که..همه بدبختی اینجور خرید ها ماله نفر اوله..شما بخری پشت سرت یکی بگه من میخوام من با 1000 تومن بالاتر مدیای خام براش رایت میزنم..

گرفتی.؟؟؟

الان واسه همین میگم بازی حجیم میخواید اول سعی کنید 2-3 تا از دوستان رو هم مجاب کنید به خرید..نفری 4-5 تومن در نهایت براتون میوفته..;)

خوب...ببین...نسبی نگاه نمیکنی...

شما بازی رو خودت انتخاب میکنی...ولی تو مغازه هر چی جلوت بزارن باید بخری تازه اگه بکارت بیاد..

یه نکته دیگه..همه بازیهای 360 که 6 و 7 گیگ نیستن.بازی 1.5 گیگی هم داره..اون سرجمع با همه مخلفات 6 تومن نمیشه..2 نفر باشین 4 تومن هم نمیشه..

در ضمن گفتم که..همه بدبختی اینجور خرید ها ماله نفر اوله..شما بخری پشت سرت یکی بگه من میخوام من با 1000 تومن بالاتر مدیای خام براش رایت میزنم..

گرفتی.؟؟؟

الان واسه همین میگم بازی حجیم میخواید اول سعی کنید 2-3 تا از دوستان رو هم مجاب کنید به خرید..نفری 4-5 تومن در نهایت براتون میوفته..;)
الان بطور مثال این سری بازهای PSP رو واسه این دوستمون دانلود کردم:
Bomberman
B-Boy
Lego Star Wars II
Scar Face
Tekken Dark Ressurction
Miami Vice
FIFA 07
Katamari

خوب..اینارو یکی دیگه بخواد واسش کلهم 2.5 میفرستم دم خونشون..ولی سفارش دهنده شاید بالای 10 تومن پولشون رو داده باشه...

فرقش اینجاست من چیزی رو که دانلود نکنم پول دانلود نمیگیرم...

الان همین الدر اسکرول رو کسی بخاد من قیمتش رو فقط با مدیای خام و همون 1000 تومن حساب میکنم..چون شما سفارش دهنده ای..واسه اینکه میگم 2 نفر پیدا کنید که حداقل یه بازی رو بخوان بصرفه دانلود بشه..

تو مغازه هر چی جلوت بزارن باید بخری تازه اگه بکارت بیاد

من توی مغازه هم خودم بازی رو انتخاب می کنم چه ربطی داشت

خب وفتی کسی پیدا نمیشه چیکار کنیم!

-----------
حالا اون بازی رو پیدا کردی؟

من توی مغازه هم خودم بازی رو انتخاب می کنم چه ربطی داشت

خب وفتی کسی پیدا نمیشه چیکار کنیم!

-----------
حالا اون بازی رو پیدا کردی؟

خوب..بحث مغازه بین چند تا عنوان هست؟؟ اسمش انتخاب میشه ایا؟ 20 تا عنوان جلوته..15 تاش اصلا به دستگاهت نمیخوره..این انتخاب نیست..( البته منم اغراق میکنم..:دی) میخواین اصلا برم یهمنطوری عشقی 30-40 بازی دانلود کنم بعد انانس بزنم واسه فروش.. اصلا خودتون لیست بدید که این بازیا متقاضی زیاد داره من همونا رو دانلود کنم..

سلام به همه دوستانه عزیز
راستش خواستم بگم یه نفر باانصاف اگه تو این انجمنه پیدا بشه اون این آقا وحید Rax عزیز هست از دستش ندین ایشون به من خیلی چیزا فروخت و داد که فقط پوله دی وی دی خامو ازم گرفت با هزینه پستی اینجا برایه تبلیغش نیومدم کلن خیلی پسره با معرفتیه

خدا شاهده هیچ کسو ندیدم این نرخه دانلود بگیره همه هر مگ 6 تومن اونم غیر از راپید میگیرن
فقط اومدم عرضه ادبی بکنم
قربانت-بابک
242.gif

سلام دوست من
دوتا بازي ميخوام كه هر بار
رفتم بازيش زماني بوده(يعني بعد از يك هفته بازي نميشد كرد)يكي syphone filterيكي هم prince of persia FOR PSP
اگه اين بازيه SCAR FACE رو سالمش رو پيدا كردي بهم بگو فيفا 07 هم بزن
پس شد :
syphnoe filter
prince of persia: revelution
SCAR FACE
FIFA 07 همش براي PSP
توي دي وي دي باشه بهتر
چاكرتيم اگه پيدا كردي پيغام خصوصي بده چون من يادم ميره به اينجا سر بزنم
دستت طلا

سلام دوست من
دوتا بازي ميخوام كه هر بار
رفتم بازيش زماني بوده(يعني بعد از يك هفته بازي نميشد كرد)يكي syphone filterيكي هم prince of persia FOR PSP
اگه اين بازيه SCAR FACE رو سالمش رو پيدا كردي بهم بگو فيفا 07 هم بزن
پس شد :
syphnoe filter
prince of persia: revelution
SCAR FACE
FIFA 07 همش براي PSP
توي دي وي دي باشه بهتر
چاكرتيم اگه پيدا كردي پيغام خصوصي بده چون من يادم ميره به اينجا سر بزنم
دستت طلا

سلام..من PSP فعلا ندارم تست کنم.....ولی حرف شما حجته....اگه مال منم دمو بود پولش رو نمیگیرم..;)

همشو تقریبا دارم ....چیز دیگه نمیخوای؟؟

پیغامم میدم چشم..;)

سلام به همه دوستانه عزیز
راستش خواستم بگم یه نفر باانصاف اگه تو این انجمنه پیدا بشه اون این آقا وحید Rax عزیز هست از دستش ندین ایشون به من خیلی چیزا فروخت و داد که فقط پوله دی وی دی خامو ازم گرفت با هزینه پستی اینجا برایه تبلیغش نیومدم کلن خیلی پسره با معرفتیه

خدا شاهده هیچ کسو ندیدم این نرخه دانلود بگیره همه هر مگ 6 تومن اونم غیر از راپید میگیرن
فقط اومدم عرضه ادبی بکنم
قربانت-بابک
242.gif

جون بابک چوبکاری نکن...من فقط بخاطر اینکه 2-3 تا رفیق شفیق اینجا دارم دوست دارم اینا واسه خرید تو زحمت نیوفتن....

توهم همیشه منصف بودی همه جا...ندیدم تا حالا گرون بفروشی...خواستی لیست PSP هاتو تکمیل کنی و غیره من پایتم..;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or