هر چی بازی واسه Xbox360---PSP لازم دارید سفارش بدید..

• Thread starter Thread starter Rax
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Rax

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
خوب..از عنوان تاپیک مشخصه...هر بازی دوست دارید با قیمت زیر تک فروشی سفارش بدید براتون من حاضر میکنم...

ورژن بازی یادتون نره...فقط هم کپی تاپیک مربوط به بازی اورزینال نیست...

دوستانی که بازی Psp سفارش میدن درخواستیاشون رو نزدیک یه دی وی دی بکنن که صرفه براشون بالاتر بره..

قیمت هم توافقی..الان 10 تومن بازی کپی 360 رو میفروشن..حدود 8 تومن هم واسه خود طرف اب میخوره..تازه اونم نه به انتخاب شما و هر چی طرف داشته باشه...

من کمتر هم خواهم فروخت اگه سفارشها از 2 تا بیشتر بشه..;)

آخرین ویرایش:
بابا Space Rangers من می خواستم دانلود کنم دوتا CD image بود 1.5 با برنامه ی eDonkey

حالا Morrowind با همه ی Epack هاش چند گیگه؟بدون ادیتور.

با همه پک هاش؟؟ 500 مگ خودش...سر جمع حدود 1گیگ الی 1.2 گیگ...

هش لینک ای دانکی رو بده من چک کنم ببین از اون میشه دانلودکرد..اون لینک پاندارو تومارو خان 4 گیگ بود بجون خودم..:(

دوست عزیز واسه دانلود بازیهای 360 این سایت خوبیه:
http://www.meganova.org/group/71817.html

ممنون..ولی:
این سایت 2 تا مشکل داره..
1 برنامه کلاینتش پولیه..
2 نصف فایلاش فیک هستند..

پریوت تورنت راحتره واسه پیدا کردن اینجور چیزا..اگه قراره پولی داده بشه اونجا اطمینانش بالاتره..

99 night

rax سلام
اقا من 99 Night رو برای 360 میخوام . زحمت بکش کل هزینه ای که من باید بپردازم چقدر میشه ؟؟ و چطور میرسونی به دستم ؟؟ مغازه داری یا ...؟ البته ورژن U/C ان رو نیاز دارم

rax سلام
اقا من 99 Night رو برای 360 میخوام . زحمت بکش کل هزینه ای که من باید بپردازم چقدر میشه ؟؟ و چطور میرسونی به دستم ؟؟ مغازه داری یا ...؟ البته ورژن U/C ان رو نیاز دارم

سلام...

گشتم...لینک سالم نداره....خودت لینک سالم ازش دیدی؟؟؟

اون لینک امین رو ولش کن شما...ببین خودت میتونی پیدا کنی Space Rangers 2 Rise of the Dominators رو.

بازی Halo 2 X360 رو چک کن!

اوکی..من بگردم...مارو ویند رو دانلود کردم...بلاد منرو هم همینطور..ولی ترینبال رو هنوز لینک سالم ندیدم..

هالو 2 ؟؟؟ کدوم ورژن؟؟؟ رژیون فری هست یا نه؟؟

اوکی..من بگردم...مارو ویند رو دانلود کردم...بلاد منرو هم همینطور..ولی ترینبال رو هنوز لینک سالم ندیدم..

هالو 2 ؟؟؟ کدوم ورژن؟؟؟ رژیون فری هست یا نه؟؟
بلاد منر دیگه چیه؟

UC ورژن 360 Halo 2

lمیگم hamerfell رو پیدا کردی؟

راستی یکم گرون نمیدی؟ گیگی 2500 خیلی که یعنی بازی 360 اگه 5 گیگ باشه میشه 12500 که از تک فروشی خیلی هم بیشتره!!

بلاد منر دیگه چیه؟

UC ورژن 360 Halo 2

راستی یکم گرون نمیدی؟ گیگی 2500 خیلی که یعنی بازی 360 اگه 5 گیگ باشه میشه 12500 که از تک فروشی خیلی هم بیشتره!!
خوب..BLOODMOON منظورم بود..معروفترین اکپنشن پک ماروویند..

هالو رو بگردم خبرت میکنم..

بخدا قیمت از بقیه نداری...الان واسه دانلود خالی لینک مستقیم( نه رپید نه تعداد فایل زیاد ) مگی حداقل 3 تومن میگیرند..بالای 1 گیگ تازه..این تازه قیمت دانلوده..نه گشتن دنبال بازی..

من خودمم نمیخوام شما فکر کنید فکر جیب هستم....مشگل اینجاست که شما اینطوری فکر میکنی که بازی رو باید تکی سفارش بدی..اتفاقا برعکس..من پول دانلود رو ثابت فرض میکنم بهر تعداد بودین رایت میکنم مجانی....

یعنی شما 10 نفر پیدا یه بازی خاص رو بخوان..اون بازی اگه قرار باشه رو DVD9 باشه که خوب بالطبع هزینه خود دیسک خام هم یکم بالاست..

من فقط 1 بار هزینه دانلود میگیرم..باقی رو فقط هزینه مدیای خام..

پس نفر اولی که سفارش میده فقط هزینه دانلود رو میده...الان پشت شما یکی بیاد بگه مارو ویند رو میخوام 1.5 گیگیو براش میزنم رو 1 دی وی دی 1000 تومن..چون دیگه نشستم دانلود کنم اینرو که..

پس دوستان در مورد بازیهای حجیم اگه با هم توافق کنید چند نف بشید خیلی راحتره و هزینه ها هم کمتر..;)

بلاد منر دیگه چیه؟

UC ورژن 360 Halo 2

راستی...همرفیل رو نیافتم...لینک سالم داری؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or