unR3aL
کاربر سایت
سلام من درباره بازي indiana jones راهنمايي مي خوام كسي مي تونه كمك كنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اره بازيشو تموم کردم، يه عکس از جايي که موندي بگير بزار تا بهت بگم، چون قبلاً بازي کرده بودم
سلام من درباره بازي indiana jones راهنمايي مي خوام كسي مي تونه كمك كنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
هر کس این بازیها رو که میگم استراتژی کاملشو داره بزاره ممنون میشم
1 - cold war
2 - gun
3 - silent hill 2
4 - hitman contracts
![]()
طفا یکی به من بگه تو MGS3 اون مرحله که رودخونه هستش با کلی ارواح و SORROW هم در حال پرواز باید چیکار کنم هر کاری میکنم اون چیزیش نمیشه sorrow رو میگم چه جوری نابودش کنم :confused:
الآن نزدیک 2 سال منو از بهترین بازیم دور کردهالبته هیچوقت هیچ چیز نمیتونه جای فاینال فانتازی 8 رو تو ذهن و خاطرم بگیره
بگزریم یکی فقط به دادم برسه که دارم از دست میرم
دلم بره سینک تنگ شده
Sorrow بالاخره نابودت میکنم
:laughing::biggrin1::laughing:
در بازی silent hill origins اون قسمتش که معما سر یک ماشین لباسشویی هستش من گیر کردم لطفا راهنمایی بکنید اگر هم میتونید داستان بازی رو برام بزاریدهر مشکلی در مورد بازی ها دارین بگین
سریع جواب میدم![]()
![]()
سلام.هر مشکلی در مورد بازی ها دارین بگین
سریع جواب میدم![]()
![]()
دوست من بعد از اینکه ژتون رو انداختی این شکل ها رو به ترتیب بزن.
ابنارو دوست خوبم اویس ترتیبشو داده که راهنمای کاملشم هستش .می تونی بری بخونیش.
![]()
سلاممگه تو قسمت ماشین لباسشویی گیر نکردی.
خوب این طریقه درست باز کردنه درشه. رو ماشین لباسشویی یه شکلایی هست . هموناست
آقا من یه مشکل عجیب تو بازی prince fogottenپیدا کردم اونجای بازی که راضیا زن جادوگر شمشیر قدرت رو بهش میده وقتی چندتا سیو جلو رفتم مردم بعد بازی منو اورد یه جایی که قبلا اونجا بودم و وقتی می خوام برم جلو تمام درها به روم بسته است گیر کردم کمکم کنیدهر مشکلی در مورد بازی ها دارین بگین
سریع جواب میدم![]()
![]()