راستی ممکنه که سیو بازی های اجرا شده از هارد گرفته باشه ؟
مگه E3 سونی یو ندیدی؟يه سوال دارم ارزش داره ps3 بگيرم 360 دارم فقط واسه بازي انحصاريش ميترسم بگيرم آخر امسال ps4 رونمايي بشه ميشه راهنمايي كنيد ؟؟؟
چرا می خوای پوله الکی بدیسلام.
این دسته های ps3 من دکمه هاش خیلی سفت شده و جرم گرفته و اصلا خوب کار نمیکنم....یکیشونو باز کردم و اون پلاستیکرو با الکل تمیز کردم و فایده نداشت خیلی پیچده بوده حتی سیم یکی از شوکاشو هم با چاقو اشتباهی قطع کردم و بعد از اینکه دسترو بستم L1 هم خوب جا نیفتاده و کار نمیکنه(کلا خراب کاری کردم)...حالا خواست بپرسم چی کارشون کنم؟..یعنی ببرم توپخون بدم سرویسشون کنن یا نه؟کسی از یچه ها تا حالا دستش و داده سرویس کنن؟پول یه دسترو ازمون نگیرن؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
چراغ زرد یک ایراد سخت افزاریه که تو مدل های فت بیشتر بوده و نه اینکه فقط رو فت بوده، اسلیم هم چراغ زرد میده اما امکانش خیلی خیلی کمه.سلام ,چندتا سوال داشتم!
میخواستم بدونم که این چراغ زرد ps3 چیه؟
راسته میگن فقط روی فت چراغ زرد میشه؟
اسن فت بهتره یا اسلیم؟
دستت رو 2 ثانیه نگهدار رو دکمه پاور تا دوتا بوق بزنه....بیکاری میخوای کلاس بذاریکنسولم از همون اول با کابل hd متصله اما الان که با کابل av وصل میکنم به نمایشگر جواب نمیده؟؟؟(میخواستم تفاوت کیفیت رو به کسی نشون بدم)
دوستان دستگاه chechK04 ریفر هست ؟
شما برو تو قسمت ps3 games اونجا تاپیکشو پیدا کن سوالتو اونجا مطرح کن حتما راهنماییت میکنن (این ایراد از بازیه نه کنسول)سلام به همه من تازه ps3 گرفتم و امروز هم gta iv گرفتم و وقتی گذاشتم تو دستگاه data رو هم نصب کرد.
اما بعدش که بازی میخواد شروع بشه کلا دستگاه هنگ میکنه. (تو اون قسمتی که نوشته starting a new game)
در ضمن دستگاه من اسلیم هست.
ممنون میشم کمکم کنید.
ps3 حداقل تا 3 سال دیگه پا برجا هستش بعدش هم سونی ولش نمیکنه همینتور عنوان های مختلف بهش میده همینطور که به ps2 داره میده اینم در نظر داشته باشید اگه کنسول ps4 رونمایی بشه تا پخش شدنش تو بازار های جهانی 1 سال هم اونجوری زمان میبره و تا تو ایران قیمتش ارزون بشه 1 سال هم اونجوری زمان میبره دسته کم حداقلش شما 4 سال میتونی با همین ps3 بازی کنیيه سوال دارم ارزش داره ps3 بگيرم 360 دارم فقط واسه بازي انحصاريش ميترسم بگيرم آخر امسال ps4 رونمايي بشه ميشه راهنمايي كنيد ؟؟؟
شما نباید خودت باز میکردی صفحه های قبل گفتم به دوستمون که باز نکنن کار خودشون نیست ولی شما خودت باز کردی و خرابش کردی اگه بتونی ببری بدی توپخونه برات درستش میکنن ولی این دسته دیگه دسته درست حسابی ای نمیشه برات از من میشنوی یه دسته آکبند یا دسته 2 تمیز بگیرسلام.
این دسته های ps3 من دکمه هاش خیلی سفت شده و جرم گرفته و اصلا خوب کار نمیکنم....یکیشونو باز کردم و اون پلاستیکرو با الکل تمیز کردم و فایده نداشت خیلی پیچده بوده حتی سیم یکی از شوکاشو هم با چاقو اشتباهی قطع کردم و بعد از اینکه دسترو بستم L1 هم خوب جا نیفتاده و کار نمیکنه(کلا خراب کاری کردم)...حالا خواست بپرسم چی کارشون کنم؟..یعنی ببرم توپخون بدم سرویسشون کنن یا نه؟کسی از یچه ها تا حالا دستش و داده سرویس کنن؟پول یه دسترو ازمون نگیرن؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
ایراد چراغ زرد ps3 همونطور که گفتن از سخت افزارش هست ولی در اصل به چیپ cpu و gpu بر میگرده که با سشوار حرارتی و خمیر سیلیکون درست میشه ولی نهایت برای 1 بارسلام ,چندتا سوال داشتم!
میخواستم بدونم که این چراغ زرد ps3 چیه؟
راسته میگن فقط روی فت چراغ زرد میشه؟
اسن فت بهتره یا اسلیم؟
صفحه پیش فکر کنم توضیح دادم ها:dکنسولم از همون اول با کابل hd متصله اما الان که با کابل av وصل میکنم به نمایشگر جواب نمیده؟؟؟(میخواستم تفاوت کیفیت رو به کسی نشون بدم)
واسه کلاس گذاشتن نبود طرف میخواست بدونه تفاوت کیفیت چقدره (البته میدونم شوخی کردی)دستت رو 2 ثانیه نگهدار رو دکمه پاور تا دوتا بوق بزنه....بیکاری میخوای کلاس بذاری