هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

سلام به همه من تازه ps3 گرفتم و امروز هم gta iv گرفتم و وقتی گذاشتم تو دستگاه data رو هم نصب کرد.
اما بعدش که بازی میخواد شروع بشه کلا دستگاه هنگ میکنه. (تو اون قسمتی که نوشته starting a new game)
در ضمن دستگاه من اسلیم هست.
ممنون میشم کمکم کنید.

يه سوال دارم ارزش داره ps3 بگيرم 360 دارم فقط واسه بازي انحصاريش ميترسم بگيرم آخر امسال ps4 رونمايي بشه ميشه راهنمايي كنيد ؟؟؟
مگه E3 سونی یو ندیدی؟
اونا تازه می خوان GOW 4 / Beyond / Last of Us بدن بیرون
GTA V که شده برا این نسل با کلی بازیه دیگه پس کم کم دو سال دیگه از PS4 رونمایی میشه
بعد تو داری PS3 رو با XBOX مقایسه می کنی سونی سرور :>

سلام.
این دسته های ps3 من دکمه هاش خیلی سفت شده و جرم گرفته و اصلا خوب کار نمیکنم....یکیشونو باز کردم و اون پلاستیکرو با الکل تمیز کردم و فایده نداشت خیلی پیچده بوده حتی سیم یکی از شوکاشو هم با چاقو اشتباهی قطع کردم و بعد از اینکه دسترو بستم L1 هم خوب جا نیفتاده و کار نمیکنه(کلا خراب کاری کردم)...حالا خواست بپرسم چی کارشون کنم؟..یعنی ببرم توپخون بدم سرویسشون کنن یا نه؟کسی از یچه ها تا حالا دستش و داده سرویس کنن؟پول یه دسترو ازمون نگیرن؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.

سلام.
این دسته های ps3 من دکمه هاش خیلی سفت شده و جرم گرفته و اصلا خوب کار نمیکنم....یکیشونو باز کردم و اون پلاستیکرو با الکل تمیز کردم و فایده نداشت خیلی پیچده بوده حتی سیم یکی از شوکاشو هم با چاقو اشتباهی قطع کردم و بعد از اینکه دسترو بستم L1 هم خوب جا نیفتاده و کار نمیکنه(کلا خراب کاری کردم)...حالا خواست بپرسم چی کارشون کنم؟..یعنی ببرم توپخون بدم سرویسشون کنن یا نه؟کسی از یچه ها تا حالا دستش و داده سرویس کنن؟پول یه دسترو ازمون نگیرن؟
چرا می خوای پوله الکی بدی
بستن دسته کار زیاد سختی نیست آموزشش هم تو فروم هست می تونی ببینی
اگه خونه هم هویه داری اون سیمو لحیم کن یا هویه رو از یجا جور کن محیم کردن زیاد کار سختی نیست بعدشم روش یه چسب برق بزن همین ;)

سلام ,چندتا سوال داشتم!
میخواستم بدونم که این چراغ زرد ps3 چیه؟
راسته میگن فقط روی فت چراغ زرد میشه؟
اسن فت بهتره یا اسلیم؟
چراغ زرد یک ایراد سخت افزاریه که تو مدل های فت بیشتر بوده و نه اینکه فقط رو فت بوده، اسلیم هم چراغ زرد میده اما امکانش خیلی خیلی کمه.
صد در صد اسلیم بهتره.

کنسولم از همون اول با کابل hd متصله اما الان که با کابل av وصل میکنم به نمایشگر جواب نمیده؟؟؟(میخواستم تفاوت کیفیت رو به کسی نشون بدم)
دستت رو 2 ثانیه نگهدار رو دکمه پاور تا دوتا بوق بزنه:دی....بیکاری میخوای کلاس بذاری:دی

دوستان دستگاه chechK04 ریفر هست ؟​

بله دوست من ریفر هستش
سلام به همه من تازه ps3 گرفتم و امروز هم gta iv گرفتم و وقتی گذاشتم تو دستگاه data رو هم نصب کرد.
اما بعدش که بازی میخواد شروع بشه کلا دستگاه هنگ میکنه. (تو اون قسمتی که نوشته starting a new game)
در ضمن دستگاه من اسلیم هست.
ممنون میشم کمکم کنید.
شما برو تو قسمت ps3 games اونجا تاپیکشو پیدا کن سوالتو اونجا مطرح کن حتما راهنماییت میکنن (این ایراد از بازیه نه کنسول)
يه سوال دارم ارزش داره ps3 بگيرم 360 دارم فقط واسه بازي انحصاريش ميترسم بگيرم آخر امسال ps4 رونمايي بشه ميشه راهنمايي كنيد ؟؟؟
ps3 حداقل تا 3 سال دیگه پا برجا هستش بعدش هم سونی ولش نمیکنه همینتور عنوان های مختلف بهش میده همینطور که به ps2 داره میده اینم در نظر داشته باشید اگه کنسول ps4 رونمایی بشه تا پخش شدنش تو بازار های جهانی 1 سال هم اونجوری زمان میبره و تا تو ایران قیمتش ارزون بشه 1 سال هم اونجوری زمان میبره دسته کم حداقلش شما 4 سال میتونی با همین ps3 بازی کنی
سلام.
شما نباید خودت باز میکردی صفحه های قبل گفتم به دوستمون که باز نکنن کار خودشون نیست ولی شما خودت باز کردی و خرابش کردی اگه بتونی ببری بدی توپخونه برات درستش میکنن ولی این دسته دیگه دسته درست حسابی ای نمیشه برات از من میشنوی یه دسته آکبند یا دسته 2 تمیز بگیر
سلام ,چندتا سوال داشتم!
میخواستم بدونم که این چراغ زرد ps3 چیه؟
راسته میگن فقط روی فت چراغ زرد میشه؟
اسن فت بهتره یا اسلیم؟
ایراد چراغ زرد ps3 همونطور که گفتن از سخت افزارش هست ولی در اصل به چیپ cpu و gpu بر میگرده که با سشوار حرارتی و خمیر سیلیکون درست میشه ولی نهایت برای 1 بار
اکثرا فت ها اینجوری هستن و اسلیم از این تو حداقل قرار داره برای چراغ زرد شدن
اسلیم به خاطر کوچیک شدن معماری cpu و gpu خیلی بهتر کار میکنه و ایرادات فت رو نداره
کنسولم از همون اول با کابل hd متصله اما الان که با کابل av وصل میکنم به نمایشگر جواب نمیده؟؟؟(میخواستم تفاوت کیفیت رو به کسی نشون بدم)
صفحه پیش فکر کنم توضیح دادم ها:d
دستتو رو دکمه پاور نگه دار کنسول روشن بشه بعد بوق دوم میزنه بعد نگه دار خاموش بشه روشنش کنی تنظیمات تصویر ریست شده

ایراد چراغ زرد ps3 همونطور که گفتن از سخت افزارش هست ولی در اصل به چیپ cpu و gpu بر میگرده که با سشوار حرارتی و خمیر سیلیکون درست میشه ولی نهایت برای 1 بار
اکثرا فت ها اینجوری هستن و اسلیم از این تو حداقل قرار داره برای چراغ زرد شدن
اسلیم به خاطر کوچیک شدن معماری cpu و gpu خیلی بهتر کار میکنه و ایرادات فت رو نداره

ینی همه ی فت ها اینجوری میشن؟:-s
من الان یه ساله که ps3 فت دارم, شکر خدا که مشکلی نداشته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or