هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

سلام من بلد نیستم تو تالار چطور کار کنم حتی نمی دونم این نوشته ها کجا ثبت میشه.
یک سوال دارم خیلی ساده هست .
میخوام بدونم دسته سونی 3 چه مدار طول میکشه شارژ بشه و چه مقدار شارژ باید نگه داره
مال من که 2 ساعت طول میکشه شارژ بشه بین 26 تا 28 ساعت هم نگه میداره.
تازه شوک رو هم خاموش کردم .
ظاهرا هم دسته اصلی هست.
(یک نفر به من گفت دسته من 1 ساعته شارژ میشه 50 ساعت هم نگه میداره اونم با شوک روشن:-/)
میخوام بدونم قضیه از چه قراره لطفا راهنمای کنید.
اگه میشه ساعت شارژ و طول نگهداری شارژ رو به من بگید ببینم دسته من مشکلی داره یا این طرف واسه من چاخان کرده.
ببینید شارژ اولی دسته بین 8 ساعت هست یعنی وقعی که شما دسته را نو میخری باید برای بار اول این قدر زمان بذاری با خوده دستگاه شارژ بشه
بعد برای بهتر بودند عمر باطری دسته بهتر که همیشه با خوده دستگاه شارژ کنی و یه نکته دیگه اینه که دسته را همیشه بذار تا اخر شارژش تمام بشه و همیشه دسته را بذار تا اخر شارژش کامل بشه و بعد جداش کنی
معمولا شارژ دسته تا 8ساعت کار میکنه اگر پشت سرهم کار کنی ازش

• Like
Reactions: 4th
سلام من بلد نیستم تو تالار چطور کار کنم حتی نمی دونم این نوشته ها کجا ثبت میشه.
یک سوال دارم خیلی ساده هست .
میخوام بدونم دسته سونی 3 چه مدار طول میکشه شارژ بشه و چه مقدار شارژ باید نگه داره
مال من که 2 ساعت طول میکشه شارژ بشه بین 26 تا 28 ساعت هم نگه میداره.
تازه شوک رو هم خاموش کردم .
ظاهرا هم دسته اصلی هست.
(یک نفر به من گفت دسته من 1 ساعته شارژ میشه 50 ساعت هم نگه میداره اونم با شوک روشن:-/)
میخوام بدونم قضیه از چه قراره لطفا راهنمای کنید.
اگه میشه ساعت شارژ و طول نگهداری شارژ رو به من بگید ببینم دسته من مشکلی داره یا این طرف واسه من چاخان کرده.

اصن خودتو ناراحت نکن.
اول پشت دستتو ببین چندتا جا پیچ داره . زیر برچسب وسط رو هم یه لمس بکن ببین جا پیچ هست یانه.
باید 5 تا باشه.
بعد رنگ نوشته ها نباید سفید باشه. تقریبا باید توسی باشه. عین جیوه.

همین تعداد ساعتی که خودت گفتی استاندارده و مشکلی نداره.
موقعی که دیدی تو نمایشگر هشدار کم بودن باتری داد . ور میداری میزنی به شارژ . بعد چراغ دسته چشمک میزنه.
هروقت که چراغ از چشمک زدن خسته شد و ثابت موند . دکمه PS وسط دسته رو فشار میدی و نیگه میداری . یه صفحه سیاه رو نمایشگرت میاد که اون پایین سمت چپ شارژ باتری رو نشون میده.
اونجا باید بنویسه COMPLET شد.
حالا میتونی USB رو جدا کنی و لذت بی سیمی رو بازم احساس کنی و لذت ببری ازش :دی

اونیم که میگه بعد 1 ساعت شارژ 50 ساعت نگه میداره . کاملا آمار رو غلط گفته بهت .
من خودم بعد نیم ساعت شارژ 100 ساعت شارژش میمونه . فقط کاری که باید بکنی اینه که بعد نیم ساعت شارژ دسته رو بزاری تو کمد و بعد 100 ساعت بیای ببینی هنوز شارژش تموم نشده :دی

بیخودی رنگت نپره برو کیفتو بکن :دی

اینم ادامه بحث که حسین جون زحمتشو کشیده :دی
ببینید شارژ اولی دسته بین 8 ساعت هست یعنی وقعی که شما دسته را نو میخری باید برای بار اول این قدر زمان بذاری با خوده دستگاه شارژ بشه
بعد برای بهتر بودند عمر باطری دسته بهتر که همیشه با خوده دستگاه شارژ کنی و یه نکته دیگه اینه که دسته را همیشه بذار تا اخر شارژش تمام بشه و همیشه دسته را بذار تا اخر شارژش کامل بشه و بعد جداش کنی
معمولا شارژ دسته تا 8ساعت کار میکنه اگر پشت سرهم کار کنی ازش

منظورم اینه که برید تو بخش نتورک و internet connection settings (نمیدونم درست نوشتم یا نه) بعد برو روش کلیک کن مودم کنسول رو از اول تنظیم میکنه ببین فرقی میکنه
ولی باز میگم مشکل از ISP تو بیشتر مواقع فکر نمیکنم این تایم اوت دادن ها از کنسول باشه نمیشه که تا وقتی دستکاری نشه تنظیمات ببهم نمیریزه و یه دفعه که قطع میشه، شما که به تجهیزاتت دست نزدی پس مشکل از اونوره
ممنون از پاسختون. هنوز که درست نشده و اشکال من از ISP نمیتونه باشه. اما فکر میکنم اشکال از تنظیمات روتر باشه. که اگه اینطور باشه باید چند ماهی صبر کنم تا عوضش کنم:(

ممنون از پاسختون. هنوز که درست نشده و اشکال من از ISP نمیتونه باشه. اما فکر میکنم اشکال از تنظیمات روتر باشه. که اگه اینطور باشه باید چند ماهی صبر کنم تا عوضش کنم:(
لازم به تعویض مودم نیست مودمتو میتونی ریست کنی و تنظیمات رو از نو بدی به مودم فقط اگه بلید تنظیمش کنی ریستش کن اگه نه که بیخیالش شو بده دست یه نفر وارد ریست کنه برات ولی اگه با همون مودم میتونی با PC دانلود کنی بازم میگم مشکل از مودمت نیست PS3 هم که از نو تنظیمات اینترنتشو انجام دادی پس الان میمونه ISP که اون میتونه باعث بروز این مشکل شده باشه
برو تو قسمت NETWORK و بعد برو ببین MEDIA SERVER فعاله یا نه اگه فعاله غیر فعالش کن ببین درست میشه؟

لازم به تعویض مودم نیست مودمتو میتونی ریست کنی و تنظیمات رو از نو بدی به مودم فقط اگه بلید تنظیمش کنی ریستش کن اگه نه که بیخیالش شو بده دست یه نفر وارد ریست کنه برات ولی اگه با همون مودم میتونی با PC دانلود کنی بازم میگم مشکل از مودمت نیست PS3 هم که از نو تنظیمات اینترنتشو انجام دادی پس الان میمونه ISP که اون میتونه باعث بروز این مشکل شده باشه
برو تو قسمت NETWORK و بعد برو ببین MEDIA SERVER فعاله یا نه اگه فعاله غیر فعالش کن ببین درست میشه؟
اونم Disable کردم اما فایده نداشت. به خاطر این میگم از ISP نیست چون من ایران نیستم.
به این نتیجه رسیدم که اشکال از مودم هست. باید یه متخصص در این کار رو ببینم.
مجدد ممنون از راهنماییتون.

اونم Disable کردم اما فایده نداشت. به خاطر این میگم از ISP نیست چون من ایران نیستم.
به این نتیجه رسیدم که اشکال از مودم هست. باید یه متخصص در این کار رو ببینم.
مجدد ممنون از راهنماییتون.
من دیگه نهایت کمکم این بود به یه نفر متخصص بدینش بهتر میتونه ردیفس کنه براتون تا من باز اگه سوال دیگه ای داشتین در خدمتم

دوستان من از کجا میتونم لیست بازی های رو که از 3d پشتیبانی می کنند پیدا کنم؟
unchart3,killzon3,top spin 4رو میدونم
از اینجا

دوستان داشتم بازی میکردم برق رفت . بعدش روشن کردم نوشت که سیستم درست خاموش نشده و ممکنه که یه سری از فایل های سیستمی آسیب دیده باشه . دستگاه ریستارت میشه و فایل هارو چک میکنه اگه مشکلی هم داشته باشه فایل ها رو تعمیر میکنه که ممکنه 2-3 ساعت طول بکشه . اوکی و کنسل داشت من اوکی رو زدم ریست شد بعدش تا 100 % چک کرد . 5 دقیقه بیشتر نشد و سیستم درست اجرا شد ....
میگم این قابلیت تو این Fw جدیده اضافه شده نه ؟ چون من یادم میاد قبلا هم برق رفته بود وسط بازی این چیزا رو ننوشته بود . کلا به نظر میرسید چیزه خوبیه که چک میکنه فایل هارو .... کس دیگه ایی اینطوری شده واسش ؟

هم از شما هم از حسین خیلی ممنون.
برای خودم هم عجیب بود 1 ساعت و 50ساعت:-o هر چی باشه این دسته هم امکانات حرکتی جدیدی داره هم برد زیاد که مصرف رو نسبت به دسته بعضی کنسولا میبره بالا(اسمشونو نبر:-&) به نظر من هم 28 ساعت شارژ خوبی هست.منم که 28 ساعتو یکسر بازی میکنم:d
از دست رفیفای چاخان.:|
بازم ممنون از کمکتون هر کس دیگهای هم اگه آمار از زمان شارژ و نگهداری شارژ داره بیاد تو گود.

ایشالا اینترنت تو ایران ارزون و سرعت بالا با پینگ مشتی بشه(کو تا بشه)
در آمادهای ما هم بالا بره(کو تا بره)
تا بتونیم بازی اصلی بخریم و مجبور نباشیم دستگاه رو حک کنیم(کو تا بکنیم)
و بتونیم از این همه بازی دو نفره به بالا که همه اینترت میخواد لذت ببریم(کو تا ببریم)
:x

دوستان داشتم بازی میکردم برق رفت . بعدش روشن کردم نوشت که سیستم درست خاموش نشده و ممکنه که یه سری از فایل های سیستمی آسیب دیده باشه . دستگاه ریستارت میشه و فایل هارو چک میکنه اگه مشکلی هم داشته باشه فایل ها رو تعمیر میکنه که ممکنه 2-3 ساعت طول بکشه . اوکی و کنسل داشت من اوکی رو زدم ریست شد بعدش تا 100 % چک کرد . 5 دقیقه بیشتر نشد و سیستم درست اجرا شد ....
میگم این قابلیت تو این Fw جدیده اضافه شده نه ؟ چون من یادم میاد قبلا هم برق رفته بود وسط بازی این چیزا رو ننوشته بود . کلا به نظر میرسید چیزه خوبیه که چک میکنه فایل هارو .... کس دیگه ایی اینطوری شده واسش ؟

باو از اینا بره منم میاد ولی من کنسل میکنم . چیز مهمی نیست.
حتی برق هم نره . خودت موقع بازی ریست کنی باز این میاد.
ممد وسواس داری؟ :دی
هم از شما هم از حسین خیلی ممنون.
برای خودم هم عجیب بود 1 ساعت و 50ساعت:-o هر چی باشه این دسته هم امکانات حرکتی جدیدی داره هم برد زیاد که مصرف رو نسبت به دسته بعضی کنسولا میبره بالا(اسمشونو نبر:-&) به نظر من هم 28 ساعت شارژ خوبی هست.منم که 28 ساعتو یکسر بازی میکنم:d
از دست رفیفای چاخان.:|
بازم ممنون از کمکتون هر کس دیگهای هم اگه آمار از زمان شارژ و نگهداری شارژ داره بیاد تو گود.

ایشالا اینترنت تو ایران ارزون و سرعت بالا با پینگ مشتی بشه(کو تا بشه)
در آمادهای ما هم بالا بره(کو تا بره)
تا بتونیم بازی اصلی بخریم و مجبور نباشیم دستگاه رو حک کنیم(کو تا بکنیم)
و بتونیم از این همه بازی دو نفره به بالا که همه اینترت میخواد لذت ببریم(کو تا ببریم)
:x

آره همینی که میگی . برو حال کن مگو چیست حال ( کو تا حال کنی :دی )

چیز زیاد مهمی نیست فقط همیشه بذار چک کنه اگه تو 5 مین تموم شده یعنی فایلا رو چک کرده مشکلی نبوده.
اگه مشکلی باشه 1-2 ساعت طول می کشه.

منم تو فریمور های قبلی چیزی یادم نمی یاد فقط وقتی به این شکل کنسول خاموش می شد می گفت می گفت که می خوای به سونی مشکل رو گزارش کن که ما هم همیشه yes می زدیم.:d

مشکلی نیست از شماره 4 فکر کنم این قابلیت اضافه شده خیلی چیز خوبیه نمیزاره سیستم صدمه ببینه از هر جهت به درد بخورهنگران نباش اگه یه وقت هم 1-2 ساعت طول کشید بزار انجام بده
پیشنهاد: درسته استفاده از UPS یکم هزینه بر هستش ولی الان که نمایشگاه الکامپ باز شده بهترین زمانه برای خرید با تخفیف برید اونجا یه UPS مدل معمولی که فقط بتونه 5-10 دقیقه برق نگه داره بخرید تا یه وقت برق رفت یا نوسان زد مشکلی نداشته باشید و دغدغه هاتون هم کم بشه
من خودم یکی تهیه کردم و خیلی خیلی به دردم خورده شاید تو این 3-4 سال که فت داشتم (و الان اسلیم) دروغ نشه نزدیک 100 دفعه قطعی برق و نوسان رو جلوگیری کرده تا جایی که خودش خراب شد بردم تعمیر ولی نزاشت کنسول خراب بشه

مرسی از دوستان .
حامد جان چند در میاد تقریبا یهدونه UPS ارزون ؟ که بقول خودت همون 5 دقیقه نگه داره تا ما وقت کنیم خودمون خاموش کنیم .

مرسی از دوستان .
حامد جان چند در میاد تقریبا یهدونه UPS ارزون ؟ که بقول خودت همون 5 دقیقه نگه داره تا ما وقت کنیم خودمون خاموش کنیم .
من اون سال خریدم 80 تمن از نمایشگاه 110 بود تخفیف دادن 80 شد ولی اگه بخوای میشه برات پیدا کرد
خیلی وسیله ی خوبیه من غیر از نمایشگاه تو بازار کامپیوتر هم میتونم برات پیدا کنم خواستی OK بده بگیرم برات

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or