ممنون اما می خوام هاردش رو واسه لپ تاپ استقاده کنم ... اطلاعاتشم مهم نیست واسم... فقط می خوام فرمت شه به fat32 یا NTFS همین... میدوم برنامه های هست که باهاش میشه این کار رو کرد...ممنون
easeus partition master اینو دانلود کن کارت حله
ممنون اما می خوام هاردش رو واسه لپ تاپ استقاده کنم ... اطلاعاتشم مهم نیست واسم... فقط می خوام فرمت شه به fat32 یا NTFS همین... میدوم برنامه های هست که باهاش میشه این کار رو کرد...ممنون
سلام
من یه پست گذاشتم نمیدونم کجا رفت ؟؟!!!
من تازگی یه پلی 3 با هارد 160 گیگ خریدم / صاحب مغازه بازها را از روی یه هارد اکسترنال ریخت روی دستگاه و بعد هم یه پچ ریخت
میخاستم بپرسم این بازیها را از کجا تهیه کنم و همچنین پچ ان ؟؟
ممنون
داداش دمت گرم خیلی لطف کردی... راستی این رو ویندوز راحت نصب میشه دیگه یا نیاز به کرک داره؟ کار که باهاش راحته؟easeus partition master اینو دانلود کن کارت حله
سلام ..دوستان این داداش بی شعور ما:d وسط بازی... دکمه ps رو نگه میداره.بد سیستمو خاموش میکنه بعضی موقع ها دمش گرم یه ا ستارت میزنه..b-).میخاستم بدونم بره ps3 مشگل به وجود نمییاره
هیچ مشکلی پیش نمی یاد.سلام ..دوستان این داداش بی شعور ما:d وسط بازی... دکمه ps رو نگه میداره.بد سیستمو خاموش میکنه بعضی موقع ها دمش گرم یه ا ستارت میزنه..b-).میخاستم بدونم بره ps3 مشگل به وجود نمییاره
بعد از اینکه کنسول رو خاموش میکنید بعضی وقت ها صدای تق میده که به انبساط و انقباض مربوطه همین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!دیگه صدای بلند و کم نمیشناسهها ها! آره ولي بيشتر شبيه 2 تا تق مي مونه...بعضي وقتا هم بعد از خاموش شدن كنسول اين صدا مياد... طبيعيه ولي منم ميخوام بدونم از چيه...اگه كسي اطلاعات دقيق داره بگه :/
شما اگر کامپیوتر رو موقع باز بودن پنجره ها خاموش کنید خودش تمام پنجره ها رو میبندهسلام ..دوستان این داداش بی شعور ما:d وسط بازی... دکمه ps رو نگه میداره.بد سیستمو خاموش میکنه بعضی موقع ها دمش گرم یه ا ستارت میزنه..b-).میخاستم بدونم بره ps3 مشگل به وجود نمییاره
منظور از استاندارد اینه که یوزرمون رو log out کنیم و از اونجا گزینه خاموش رو بزنیم؟...درکل بهتره به صورت استاندارد خاموش کنید:d
وقتی شما این دکمه رو نگه میدارید چند گزینه میاد که اولیش خارج شدن از بازی هست پس نتیجه میگیریم که نگه داشتن این دکمه فقط برای خاموش کردن نیستمنظور از استاندارد اینه که یوزرمون رو log out کنیم و از اونجا گزینه خاموش رو بزنیم؟
پس چرا اصولا چنین گزینه ای(نگه داشتن ps) رو گذاشتن؟