هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

دوستان
هارد 500 واسه ps3 سیگیت خوبه یا هیتاچی یا وسترن؟
در ضمن قیمتهاشون چقدر؟
در ضمن این هارد های 2.5 اینچی 7200rpm هم داره و قیمتش با 5400 چقدر تفاوت می کنه؟

دوستان
هارد 500 واسه ps3 سیگیت خوبه یا هیتاچی یا وسترن؟
در ضمن قیمتهاشون چقدر؟
در ضمن این هارد های 2.5 اینچی 7200rpm هم داره و قیمتش با 5400 چقدر تفاوت می کنه؟

سیگیت و هیتاچیو تست کردم جواب داده ولی وسترن یه نمه گیره!!! مخصوصا USB 3 باشه!
سیگیت 60 و خورده ای!

سیگیت و هیتاچیو تست کردم جواب داده ولی وسترن یه نمه گیره!!! مخصوصا USB 3 باشه!
سیگیت 60 و خورده ای!
مرسی از کمکت
هیتاچی قیمتش چقدر البته اینترنال می خواما؟
در ضمن اگر سایتی هم میشناسید که قیمتاش نزدیک قیمت های بازار معرفی کنید ممنون
راستی اینم می خواستم بپرسم که هارد های اینترنال 7200rpm که 16 مگ بافر دارن با ps3 مشکل ندارن؟؟؟؟؟؟
مثلا این هارد
http://www.mihanmarket.com/Product.aspx?p=6839

آخرین ویرایش:
سلام من ps3 فت خریدم وقتی تو منو هستم اوکی هست ولی وقتی میرم تو بازی بعده 1 ساعت یا نیم ساعت فنش روشن میشه صداش زیاد میشه به نظرتون مشکلی نیست ؟

سلام من ps3 فت خریدم وقتی تو منو هستم اوکی هست ولی وقتی میرم تو بازی بعده 1 ساعت یا نیم ساعت فنش روشن میشه صداش زیاد میشه به نظرتون مشکلی نیست ؟

صداش بخاطر گرما دستگاه هست و عادی کلا خیالت راحت باشه:|

سلام دوستان

یه کنسول مدل فت هست وقتی روشن می کنم میگه فایل های سیستمی خراب شده باید ریستور بشه خودش اینکار که میخواد انجام بده به 20 در صد که میرسه دوباره همین اخطار میده

به یه تعمیر کار زنگ زدم میگه باید به منوی ریکاوری بری و از اونجا ریکاوری کنی و دوباره آپدیتش کنی

حالا تو مدل فت چطوری باید به منوی ریکاوری دست پیدا کنم در صورتی که وقتی تا روشن میکنم این اخطار میاد

مشکل حل شد

آخرین ویرایش:
من یه monitor17 inchدارم که فقط خروجی مخصوص کامپیوتر دارم
کسی میدونه چه جوری یا اصلا میشه بهps3وصل میشه؟:(
سلام
آره راه داره
1- اول یه کابل HDMI به VGA میخری یا یه کابلی هستش وصل میشه به پشت کنسول (حالا یا HDMI یا جای کابل COMPONEENT )
2- حالا شما 2 تا کابل داری که سر هر دو شون نره گی کابل VGA هستش
بعد میری بازار یه کانکتور 2 سر vga (نرگی به نرگی)(یکم سخت گیر میاد من خودم تو اصفهان گیرم امد )(خودت هم میتونی بسازیش فقط سعی کن اصلا اتصال نکنه چون مانیتورو خراب میکنه)
(دقت کن از سمت چپ او مبدل 1 به 1 وصل بشه و همین طور بری تا آخر که 15 به 15 وصل میشه)
حالا اگه این کار ها رو درست انجام داده باشی راحت میتونی از مانیتور های قدیمی یا CRT یا هر مانیتور دیگه ای برای وصل کردن PS3 یا حتی XBOX360 استفاده کنی
موفق باشی

کسی میدونه میشه دسته sixaxix رو تو کامپیوتر و ویندوز وصل کرد یا نه ؟

چند تا نرم افزار از سایت ps3-hack دانلود کردم که میگه میشه

Sixaxis_PS3_Win32_Driver_For_PC
sixaxis_drivers.

سلام
بچه ها من پاک گیج شدم از شدت معتادی به بازی آنلاین :d
اول خواستم New Xbox بگیرم ولی بازیهاش به شدت گرون هست و تبادل بازیش نسبت به PS3 خیلی کم هستش
بعد تصمیم گرفتم slim دسته دو بگیرم با یه نفر تا آخر هماهنگی شد ولی آخر پشیمون شد
الانم یه نفر تو همین فروم داره Fat مدل 40 گیگ آکبند میفروشه
موندم fat بگیرم یا نه
شما بودید slim دسته دو می گرفتید یا fat آکبند
راستی من اصلا قصد کپی خور کردن دستگاه رو ندارم با توجه به میزان هارد دستگاه مشکلی بابت بازی هایی مثل GOW اینا که ندارم ؟
راستی این متن رو یه نفر تو تاپیک فروش اون طرف داده راست میگه:؟
سلام دوستان من قصد جسارت ندارم ولي مدل 40گيگ از سال2006 توليد نشده و4يواس بي هست و رو دستگاه طلق پلاستيك نداره...اينا استوكن كه از چين وارد شده.از ما گفتن بود....باز ميگم قصد توهين نداشتم .من خودم فروشنده كنسولم

دوستان من یه هارد 500 wd my passport usb 3 دارم که وقتی وصل میکنم به دستگاهم که اسلیمه,اصلا چراغ هارد هم روشن نمیشه,جه برسه به اینکه بخواد هارد رو بشناسه,خلاه به همه فرمتی هم کردمش,از ntfs و fat32 و...
ولی به هیچ عنوان نمیشناسه,جان من هرکی بلده کمک کنه,اعصابمو به هم ریخته>:d<

سلام
بچه ها من پاک گیج شدم از شدت معتادی به بازی آنلاین :d
اول خواستم New Xbox بگیرم ولی بازیهاش به شدت گرون هست و تبادل بازیش نسبت به PS3 خیلی کم هستش
بعد تصمیم گرفتم slim دسته دو بگیرم با یه نفر تا آخر هماهنگی شد ولی آخر پشیمون شد
الانم یه نفر تو همین فروم داره Fat مدل 40 گیگ آکبند میفروشه
موندم fat بگیرم یا نه
شما بودید slim دسته دو می گرفتید یا fat آکبند
راستی من اصلا قصد کپی خور کردن دستگاه رو ندارم با توجه به میزان هارد دستگاه مشکلی بابت بازی هایی مثل GOW اینا که ندارم ؟
راستی این متن رو یه نفر تو تاپیک فروش اون طرف داده راست میگه:؟
سلام دوستان من قصد جسارت ندارم ولي مدل 40گيگ از سال2006 توليد نشده و4يواس بي هست و رو دستگاه طلق پلاستيك نداره...اينا استوكن كه از چين وارد شده.از ما گفتن بود....باز ميگم قصد توهين نداشتم .من خودم فروشنده كنسولم
به نظر من اسلیم بگیری بهتره,چون اینایی که تو بازارن رو جعبشونم برچسب ریفر سونی خورده,اینا اونایین که یک بار برای تعمیر به سونی برگشتن,و بعضیهاشون همون مدل های 20 گیگ قدیمی هستن و ylod شدن,اما با یه هارد 40 و دستگاه اکبند شما که متوجه نمیشی,وقتی میخری میری بازی کنی,توی بازی میبینی صدای جارو برقی میدن و ...
در کل شما یه اسلیم دسته دوم بگیر خیال خودت رو راحت کن,مگر از فت های قدیمی تو انجمن پیدا کنی,من خودمم 2 تا فت فروختم,میدونم چه خبره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or