هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

خب با وایرلس از کام وصل شو !! با کابل به پی اس !!

چجوری؟
نانواستیشنی که روی بوم خونه وصل کردم با یه کابل لن میاد پایین حالا در ویندوز علاوه بر یوز و پس شرکت ip شرکت رو باید وارد کنم (تنظیمات ip سیستم هم بایستی در محدوده ip شرکت بوده در غیراین صورت ارتباط با نانو برقرار نخواهد شد)که برای این کار کانکشن v+p+n میسازم
چجوری این کانکشن رو شیر کنم یا بوسیله یک مودم یا ..... میتوان به صورت v+p+n آن را کانکت کرده وسپس ps3 رو وصل کنم به اون؟؟؟؟؟

چجوری؟
نانواستیشنی که روی بوم خونه وصل کردم با یه کابل لن میاد پایین حالا در ویندوز علاوه بر یوز و پس شرکت ip شرکت رو باید وارد کنم (تنظیمات ip سیستم هم بایستی در محدوده ip شرکت بوده در غیراین صورت ارتباط با نانو برقرار نخواهد شد)که برای این کار کانکشن v+p+n میسازم
چجوری این کانکشن رو شیر کنم یا بوسیله یک مودم یا ..... میتوان به صورت v+p+n آن را کانکت کرده وسپس ps3 رو وصل کنم به اون؟؟؟؟؟
میدونم شما از طریق PP2tTP وصل میشید .. یه چیز مسخره که معمولا برای وایرلس استفاده میشه ..
عزیز این کار رو فقط باید روی سیستمی که وایرلس وصل میکنی انجام بدی .. بعد از اون سیستم به اینترنت وصله ..
خب این سیستم اینترنت داره به این کاری نداشته باش ..
یه سئوال سیستمت چندتا خروجی LAN داره حالا ؟ !

میدونم شما از طریق PP2tTP وصل میشید .. یه چیز مسخره که معمولا برای وایرلس استفاده میشه ..
عزیز این کار رو فقط باید روی سیستمی که وایرلس وصل میکنی انجام بدی .. بعد از اون سیستم به اینترنت وصله ..
خب این سیستم اینترنت داره به این کاری نداشته باش ..
یه سئوال سیستمت چندتا خروجی LAN داره حالا ؟ !

کابل نانو رو دادم به یه هاب (مودم adsl قبلیم tplink w890ig) از هاب دادم به pc و کانکشن ساختم.

یه سوال پیش اومد میخوام این کنسول رو بخرم مشکلم با فریمورشه
میخوام یه اسلیمه 120 بخرم حالا برای اینکه بفهمم که فریمورش چنده باید چکار کنم؟ تاریخ ساخت بایدچند باشه؟
درضمن نمیشه از فروشنده سوال بپرسم؟در باره ی فریمورش؟

سلام.
من میخوام یه ps3 بخرم.چند تا سوال داشتم:
1-یه نفر بهم گفت مدل 120g ایراد داشته خود سونی جمعش کرده.راسته یا چرت گفته؟
2-یه جا شنیدم هکرها دارن یه کاری میکنن که دیگه بدون دانگل بشه بازی کپی ریخت.درسته؟کی میآد؟
3-اگه از دانگل استفاده کنم آیا بعدها میتونم برش گردونم به حالت اورجینال؟
4-کدوم دانگل بهتره+قیمت؟
5-ps3 160g یا 250g رو چند بخرم که سرم کلاه نره؟

مرسی bnc جان
ولی اگه تو سایتps3break.com برید در قسمت دانلود update برای dongle نوشته:

*
Don't use these firmwares except you are a Professional player who totally understand what's the REBUG.
-USE AT YOUR OWN RISK

*
Hermes v4b Rebug payload for 3.41.
Turning a retail console into a debug console.
Only support 3.41 rebug firmware
.

*
-You must be on Firmware 3.41
-YOU WILL BRICK IF YOU ARE NOT ON 3.41

یه سوال پیش اومد میخوام این کنسول رو بخرم مشکلم با فریمورشه
میخوام یه اسلیمه 120 بخرم حالا برای اینکه بفهمم که فریمورش چنده باید چکار کنم؟ تاریخ ساخت بایدچند باشه؟
درضمن نمیشه از فروشنده سوال بپرسم؟در باره ی فریمورش؟
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
لازم نیس نگران فریمور پلی 3 باشی برادر...در هر حالتی که باشه همون موقع تست بگو برات فروشنده به آخرین ورژن آپدیت کنه...مگه اینکه بخوای دانگل و هک و اینا کنسولتو چیز کنی...

دوستان یه سوال داشتم من چند وقتی هست به PSN وصل نشدم کنسولم هم فرمت کردم بخواطر مشکلی که داشت الان کلی بازی کردم کلی تروفی گرفتم الان وصل شم به PSN چطور میشه این تروفی هام به تروفی های قبلیم اضافه میشه یا اینکه تروفی هام میپره ؟!
کسی نبود جواب مارو بده ؟!

سلام.
2-یه جا شنیدم هکرها دارن یه کاری میکنن که دیگه بدون دانگل بشه بازی کپی ریخت.درسته؟کی میآد؟
4-کدوم دانگل بهتره+قیمت؟
جواب؟؟؟؟؟؟

دوستان کسی نیست جواب مارو بده
من چجوری ps3 رو کانکت کنم؟
1-برا کانکت شدن نیازه علاوه بر یوزر و پس باید ip رو هم بدم ip ؟؟؟
2- چجوری کانکشن v+p+n رو شیر کنم ( تیک های مربوط به شیر رو میزنم بعد ip رو به مقدار مورد نظر تغییر میدمولی داخل دستگاه از هر راهی رفتم نشد:((:((:(()

نوشته شده توسط hesehabib
سلام.
4-کدوم دانگل بهتره+قیمت؟

جواب؟؟؟؟؟؟
1- چرته محضه من دارم . چه مشکلی؟
2- بله ! معلوم نیست ..
3- بله ، همیشه ، هروقت ، هرجا
4- توی همین تاپیک سرچ کن دانگل اصل .. الان توی ذهنم نیست .. قیمت تا 50تومن( اصل )
5- تاپیک قیمت به روز پی اس 3 ..
=- ببین دوست عزیز اینکه توی 2-3تاپیک یه سئوال ثابت بپرسی . .فرقی نمیکنه یه آدم میره چک میکنه آدما این بین فرق نمیکنن که !! سرچ هم بکن !! برای خودت میگم .. به هر حال من در خدمتم ( با سرچ زودتر به جواب میرسی . تجربس )

دوستان کسی نیست جواب مارو بده
من چجوری ps3 رو کانکت کنم؟
1-برا کانکت شدن نیازه علاوه بر یوزر و پس باید ip رو هم بدم ip ؟؟؟
2- چجوری کانکشن v+p+n رو شیر کنم ( تیک های مربوط به شیر رو میزنم بعد ip رو به مقدار مورد نظر تغییر میدمولی داخل دستگاه از هر راهی رفتم نشد:((:((:(()
شما مشکلت Networking هست !!
شما یه آیدی یاهو بده ببینم اصلا داری چیکار میکنی !!!
اینجوری نمیشه..

هارد داخلي خوب براي ps3 چه ماركي هست و با چه قيمتي؟(هارد 500 گيگ يا بيشتر)
مارک مهم نیست .. فقط 7200RPM باشه !! بالای 700گیگ هم برای هارد داخلی نمیشه استفاده کرد ..

آخرین ویرایش:
1- چرته محضه من دارم . چه مشکلی؟
2- بله ! معلوم نیست ..
3- بله ، همیشه ، هروقت ، هرجا
4- توی همین تاپیک سرچ کن دانگل اصل .. الان توی ذهنم نیست .. قیمت تا 50تومن( اصل )
5- تاپیک قیمت به روز پی اس 3 ..
=- ببین دوست عزیز اینکه توی 2-3تاپیک یه سئوال ثابت بپرسی . .فرقی نمیکنه یه آدم میره چک میکنه آدما این بین فرق نمیکنن که !! سرچ هم بکن !! برای خودت میگم .. به هر حال من در خدمتم ( با سرچ زودتر به جواب میرسی . تجربس )

شما مشکلت Networking هست !!
شما یه آیدی یاهو بده ببینم اصلا داری چیکار میکنی !!!
اینجوری نمیشه..

مارک مهم نیست .. فقط 7200RPM باشه !! بالای 700گیگ هم برای هارد داخلی نمیشه استفاده کرد ..
مرسی. تشکر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or