هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

هارد رو وصل کن و برو تو XMB و برو تو قسمت عکس یا فیلم . بعد ببین هاردت رو شناخته یا نه
هارد خارجی رو نمیشه با PS3 فرمت کرد

ویرایش : راستی هاردت باید فرمت FAT32 داشته باشه

آخرین ویرایش:
آقا من يك ps2 دارم ميخوام ps3 بگيرم يا xbox360 ميدانم سوالم تكراري هست
اما چند تا سوال از ps3 بازها دارم تا بتوانم خوب انتخاب كنم
هك دستگاه دردسر داره؟ الان بخرم هك شده آماده اجرا هست؟
اينجا هم سيستم لايو داره؟
ps3 را هم بايد آپديت كرد؟
الان كه كپي شده بازي راحت بگذارم تو دستگاه اجرا ميشه ؟
اينجا هم نميشه از روي ديسك دائم بازي كرد بايد كپي كنم تو هارد دستگاه؟

والا الان ps2 دارم آنقدر راحت بدون هيچ مشكلي يك ديسك ميگذارم بازي نه آپديت دارم نه چيزي

آقا من يك ps2 دارم ميخوام ps3 بگيرم يا xbox360 ميدانم سوالم تكراري هست
اما چند تا سوال از ps3 بازها دارم تا بتوانم خوب انتخاب كنم
هك دستگاه دردسر داره؟ الان بخرم هك شده آماده اجرا هست؟
اينجا هم سيستم لايو داره؟
ps3 را هم بايد آپديت كرد؟
الان كه كپي شده بازي راحت بگذارم تو دستگاه اجرا ميشه ؟
اينجا هم نميشه از روي ديسك دائم بازي كرد بايد كپي كنم تو هارد دستگاه؟

والا الان ps2 دارم آنقدر راحت بدون هيچ مشكلي يك ديسك ميگذارم بازي نه آپديت دارم نه چيزي
1.در دسترسه-الان بخری هک شده اماده اجرا هست
2.بله سیستمه لایو داره که اسمش ( PSN (playstation network
3.فعلا یه راه اومده که کپی کنی میتونی انلاین بزنی ولی نباید مطمئن باشی چون بزودی سونی یه آپدیت میده که اونایی که کپی کردن نتونن آنلاین بزنن
4.اره اگه کپی خور کنی باید بازی هارو بریزی رو هارد
سواله دیگه ای بود در خدمتیم;)

1.در دسترسه-الان بخری هک شده اماده اجرا هست
2.بله سیستمه لایو داره که اسمش ( PSN (playstation network
3.فعلا یه راه اومده که کپی کنی میتونی انلاین بزنی ولی نباید مطمئن باشی چون بزودی سونی یه آپدیت میده که اونایی که کپی کردن نتونن آنلاین بزنن
4.اره اگه کپی خور کنی باید بازی هارو بریزی رو هارد
سواله دیگه ای بود در خدمتیم;)
دوست عزیز واسه ساخت اکانت در PSN باید اکانتی که میسازی با ریجن دستگاه همخونی داشته باشه ؟ ( مثلا اگه ریجن کنسول ماله اروپا باشه ، حتما بایستی اکانت اروپا ساخت ؟ در مورد ریجن آمریکا چه طور ؟ لطفا بگید بهترین اکانت مل کجاست ؟ )
و یه مطلب دیگه .... بازی های Ps3 ، اگه بخوای به صورت آفلاین بازی کنی ریجن بندی داره؟ یا فقط واسه لایو بایستی ریجن خود کنسول باشن ؟

سلام من وقتی تو psnمیگردم ...بیرون که مییام یه2یا5دقیقه هنگ میکنه از سرعت adslیا چیز دیگه سرعتم128است.راستی ائنایی که کپی کردن tg5میتونن بازی کنن یا نه آخه من :(د وست دارم همه اورجینال بخرن

سلام به بچه ها من ps3 60gb دارم کپی کردم assassins bh ریختم تو هارد رفتم تو بازی صدا قطع شد وقتی رفتم تو منو هنگ کرد روشن که کردم منو امد ولی ایتم ها همین جور لودینگ میزنه انواع راهها رو امتهان کردم بازم همین جوری هارد رو که میخام فرمت کنم هنگ میکنه کسی میدونه مشکل از کجاست ممنون میشم:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or