سلام میشه برای من تم متحرک بذارین من همه سایتهارو گشتم ولی پیدا نکردم dynamic برای ps3
دوست عزیز واسه ساخت اکانت در PSN باید اکانتی که میسازی با ریجن دستگاه همخونی داشته باشه ؟ ( مثلا اگه ریجن کنسول ماله اروپا باشه ، حتما بایستی اکانت اروپا ساخت ؟ در مورد ریجن آمریکا چه طور ؟ لطفا بگید بهترین اکانت مل کجاست ؟ )
و یه مطلب دیگه .... بازی های Ps3 ، اگه بخوای به صورت آفلاین بازی کنی ریجن بندی داره؟ یا فقط واسه لایو بایستی ریجن خود کنسول باشن ؟
سلام من وقتی تو psnمیگردم ...بیرون که مییام یه2یا5دقیقه هنگ میکنه از سرعت adslیا چیز دیگه سرعتم128است.راستی ائنایی که کپی کردن tg5میتونن بازی کنن یا نه آخه من د وست دارم همه اورجینال بخرن
با USB می خوام وصل کنمبرای اینکه بهش وصل کنی یه بندازی رو دستگاه ؟
برای نصب روی دستگاه اگه اشتباه نکنم یه چیز حدود 750 گیگ ساپورت میکنه
1.خوشبحتانه خیـــــــــرسلام دوستان خسته نباشید
من می خواهم یک ps3 بگیرم و چندتا سوال دارم اگه جواب بدید ممنون میشم :
1. این ps3 ها تقلبی هم داره ؟ اگه اره چطوری میشه فهمید ؟
2. توی چندتا صفحه ی قبل نوشتید که دسته ی ps3 چطوری تقلبش شناسایی میشه ولی متاسفانه ایشون پستو ویرایش کردن و من چیزی نفهمیدم اگه یک نفر توضیح مختصر بده ممنون میشم
3. برای psn بازی کردن باید چیکار کنم؟ باید برنامه یا اپدیتی بریزم یا وقتی وصلش می کنم می تونه اپدیت بشه
4. چه نوع ps3 الان خوبه ( قیمت مهم نیستش )
5. من تا اونجایی که خوندم توی پست ها قبلی ps3 ریجن فری هستش و همه ی بازی هارو می خونه و ریجنش فقط برای فیلم ها هستش حالا اگه این درسته میشه راهنمایی کنید که چه ریجنی خوبه ؟
6. من خوندم دسته ی xbox به ps3 وصل میشه درسته ؟
7. راستی قضیه ی اینکه بازی های ریجن های مختلف فقط می تونن توی تلویزیون های hd همدیگرو بخونن چیه ؟ یعتی بدون hdtv یک محدودیت وجود داره
ممنونم از هر کسی که جواب میده
ببخشید زیاد شدش خواستم همرو با هم بپرسم
7. راستی قضیه ی اینکه بازی های ریجن های مختلف فقط می تونن توی تلویزیون های hd همدیگرو بخونن چیه ؟ یعتی بدون hdtv یک محدودیت وجود داره
:-o دوستانه توصیه میکنم در مورد چیزی که نمیدونید حداقل از خودتون چیزی نسازید!اگه از تلویزیون HD و HDMI استفاده نکنید یه محدودیت کوچیکی در اجرا بعضی از بازی ها پیش میاد
در واقع مربوط میشه به رزولشن بازی و T.V
البته کم پیش میاد که اجرا نکنه
هیچ قضیه خاصی نداره در واقع محدودیتی در مورد ریجن بازیها و اجرا شدنشون وجود نداره .7. راستی قضیه ی اینکه بازی های ریجن های مختلف فقط می تونن توی تلویزیون های hd همدیگرو بخونن چیه ؟ یعتی بدون hdtv یک محدودیت وجود داره
:-o دوستانه توصیه میکنم در مورد چیزی که نمیدونید حداقل از خودتون چیزی نسازید!
هیچ قضیه خاصی نداره در واقع محدودیتی در مورد ریجن بازیها و اجرا شدنشون وجود نداره .
عجب !متاسفانه شما در مورد چیزی اطلاعی ندارید از خودتون جواب در میارید
نمیخواستم بحثشو اینجا باز کنم ولی در روزگاران قدیم! بروبچه ها طبق عادت همیشگیشون (وصل کردن کنسول PS2 (اینبار PS3)به SD TV ها با کابل های Composite یا همون AV) با بعضی بازیهای PS3 با ریجنهای متفاوت به مشکل برخوردند .http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=17243
اگه به این تایپیک مراجعه کنید یا حداقل یکم تحقیق کنید بعدا در مورد صحت نوشته ای نظر بدید بد نیست
عجب !
نمیخواستم بحثشو اینجا باز کنم ولی در روزگاران قدیم! بروبچه ها طبق عادت همیشگیشون (وصل کردن کنسول PS2 (اینبار PS3)به SD TV ها با کابل های Composite یا همون AV) با بعضی بازیهای PS3 با ریجنهای متفاوت به مشکل برخوردند .
این مشکل دقیقا برمیگرده به TV . لُپ کلام اینکه در SD TV هایی که مالتی سیستم نیستند به خاطر اجرا کردن فرمت یک ریجن خاص (Pal یا NTFC) در بعضی بازی ها به خاطر ریجن متفاوتشون با TV مشکل پیش میاد .
فکر میکنم این چند صدمین باره که دارم این قضیه پیش پا افتاده رو توی این چند سال توضح میدم !
اجبار نیست که حتما از تلویزیون HD یا کابل HDMI استفاده بشه میتونید با کابلهای Component و Composite هم کنسول رو به TV وصل کنید محدودیتی در این رابطه وجود نداره . رزولِیشن هم از طریق تنظیمات منوی XMB قابل تنظیمه .اگه از تلویزیون HD و HDMI استفاده نکنید یه محدودیت کوچیکی در اجرا بعضی از بازی ها پیش میاد
به رزولِیشن بازی مربوط نمیشه به ریجن مربوطه .در واقع مربوط میشه به رزولشن بازی و T.V
ماشالا اعتماد به نفس
پستت کلا یه منظور دیگه ای رو میرسونه
اجبار نیست که حتما از تلویزیون HD یا کابل HDMI استفاده بشه میتونید با کابلهای Component و Composite هم کنسول رو به TV وصل کنید محدودیتی در این رابطه وجود نداره . رزولِیشن هم از طریق تنظیمات منوی XMB قابل تنظیمه .
گفتم که مشکل برمیگرده به بعضی تلویزیونهای قدیمی که فقط ریجن یک منطقه رو اجرا میکردند.
به رزولِیشن بازی مربوط نمیشه به ریجن مربوطه .
خب اون محدودیتهایی که شما ازش یاد میکنی دقیقا همون مسئله ریجن بازی و ریجن بندی تلویزیون هست که بهش اشاره کردم.چرا اتفاقا اجبار هست :d
من دقیقا یادم نمیاد شرایطش رو چند روز دیگه دقیقا شرایط رو واسط می نویسم و ثابت می کنم که اگه T.V Hd نباشه شما با هر کابلی هم وصل کنی یه محدودیت هایی وجود داره در بعضی از بازی ها
100 درصد اصلا مشکل اصلی SD TV های قدیمی بود .به T.V هم بستگی داره که بعضی از رحین ها رو اجرا نمی کنه