با سلام من چنتا سوال دارم در مورد پلی 3 هک شده.
اگر ps3 هک شده بگیرم همیشه میتونم بازی کپی بازی کنم؟ یا اینکه ممکنه سونی کاری کنه که نشه بازی کنم؟
ایا میشه انلاین بازی کرد یا مثل 360 بن میشم؟
ریسک نداره
دردسرشم کمه اگه وارد باشی
سونی این کار و کرده در 3.42 و 3.50
از نظر من صبر کنی بهتره
[FONT="]دوستان من یه [/FONT][FONT="]slim120[/FONT][FONT="] دارم اولاش دقت نکرده بودم ولی الان احساس میکنم یه صداهایی میاد ازش میخواستم بدونم عدیه یا نه مثلا وقتی بلوری رو میزارم تو دستگاه تا وقتی تو داشبوردم کنسول مثل کار کردن یه پنکه خفیف صدا داره یه چیز تو ماه های هوششش شووو ولی نرم ووقتی میرم تو بازی اون صدا کاملا قطع میشه وصدای جا به جا شدن لنز میاد ودومی وقتی دی وی دی میزارم توش گوشم رو میگیرم دم در گاه بلوری به صدا یی میاد که وقت کار کردن بلوری نمیاد اخه یه مدت دستگاهم میلرزید ودیر لود میکرد ولی الان همش برطرف شده به خاطر همین حساس شدم میخوام بدونم عادیه ؟؟؟ لنزش رو عوض کنم 80 میگیرن عوض میکنن ولی الان درست شده بازی ر و مثل هولو لود میکنه نمیدونم چش شده بود تو لود بازی هنگ میکرد و ریست مشد ولی الان درست شده یکی راهنمایی کنه لطفا!![/FONT]
میدونم این فرمورهای جدید را نمیشه هک کرد ولی میخام بدونم با این فرمور هک شده میشه برای همیشه بازی کرد؟ یا اینکه مثل psp برای بازی کردن بازیهای جدید باید فریمور را اپدیت کنیم و جیل بریک از بین میره؟..................
[FONT="]دوستان من یه [/FONT][FONT="]slim120[/FONT][FONT="] دارم اولاش دقت نکرده بودم ولی الان احساس میکنم یه صداهایی میاد ازش میخواستم بدونم عدیه یا نه مثلا وقتی بلوری رو میزارم تو دستگاه تا وقتی تو داشبوردم کنسول مثل کار کردن یه پنکه خفیف صدا داره یه چیز تو ماه های هوششش شووو ولی نرم ووقتی میرم تو بازی اون صدا کاملا قطع میشه وصدای جا به جا شدن لنز میاد ودومی وقتی دی وی دی میزارم توش گوشم رو میگیرم دم در گاه بلوری به صدا یی میاد که وقت کار کردن بلوری نمیاد اخه یه مدت دستگاهم میلرزید ودیر لود میکرد ولی الان همش برطرف شده به خاطر همین حساس شدم میخوام بدونم عادیه ؟؟؟ لنزش رو عوض کنم 80 میگیرن عوض میکنن ولی الان درست شده بازی ر و مثل هولو لود میکنه نمیدونم چش شده بود تو لود بازی هنگ میکرد و ریست مشد ولی الان درست شده یکی راهنمایی کنه لطفا!![/FONT]
دوست عزیز شما زیاد حساس نباش به این موضوع! خوب مشخصه که صدای دستگاه تو XMB با زمان اجرای بازی تفاوت داره! همینطور زمانی که از دیسک کپی استفاده میکنی(منظورم DVD هستش) مشکلی نیست در کلدوستان کسی نبود به ما کمک کنه ؟؟؟؟
این مدل 60 گیگ به دلیل امکان بازیهای PS2 البته به صورت اوریجینال یک مقدار خاص هستش! قیمت بستگی به خود_ فروشنده داره و اینکه چقدر این امکان واسه شما ارزش داره...سلام
دوستان بنده یه سوال داشتم ولی نمیدونم کجا بپرسم :
یه ps3 60 gig با دو تا دسته قیمتش چند میشه حدودآ؟ (دستگاه هم کاملآ سالم و تمیز)
میدونم این فرمورهای جدید را نمیشه هک کرد ولی میخام بدونم با این فرمور هک شده میشه برای همیشه بازی کرد؟ یا اینکه مثل psp برای بازی کردن بازیهای جدید باید فریمور را اپدیت کنیم و جیل بریک از بین میره؟
خلاصش اینکه من الان ps3 هک شده بخرم میتونم همیشه بازی کنم یا نه؟
همشون یکین و قیمتاشون فرق نداره (بین 2-5 تومن)بله واسه همه ی بازی ها هم میتونی استفاده کنی (البته یه سری هم نمیتونی)ميگم اين تبديل دسته ps2 به ps3 يه مدل داره يا مدلاي مختلف داره؟آيا ميشه از اين تبديلاي دسته ي ps2 به دسته ي pc استفاده كرد؟
دوستان میشه یکی لینک دانلود update ps3 3.41 ریجن 3 رو برای دانلود بزاره ممنون میشم.>:d<