هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

با سلام من چنتا سوال دارم در مورد پلی 3 هک شده.
اگر ps3 هک شده بگیرم همیشه میتونم بازی کپی بازی کنم؟ یا اینکه ممکنه سونی کاری کنه که نشه بازی کنم؟
ایا میشه انلاین بازی کرد یا مثل 360 بن میشم؟

با سلام من چنتا سوال دارم در مورد پلی 3 هک شده.
اگر ps3 هک شده بگیرم همیشه میتونم بازی کپی بازی کنم؟ یا اینکه ممکنه سونی کاری کنه که نشه بازی کنم؟
ایا میشه انلاین بازی کرد یا مثل 360 بن میشم؟

..................

ریسک نداره
دردسرشم کمه اگه وارد باشی
سونی این کار و کرده در 3.42 و 3.50

از نظر من صبر کنی بهتره ;)

[FONT=&quot]دوستان من یه [/FONT][FONT=&quot]slim120[/FONT][FONT=&quot] دارم اولاش دقت نکرده بودم ولی الان احساس میکنم یه صداهایی میاد ازش میخواستم بدونم عدیه یا نه مثلا وقتی بلوری رو میزارم تو دستگاه تا وقتی تو داشبوردم کنسول مثل کار کردن یه پنکه خفیف صدا داره یه چیز تو ماه های هوششش شووو ولی نرم ووقتی میرم تو بازی اون صدا کاملا قطع میشه وصدای جا به جا شدن لنز میاد ودومی وقتی دی وی دی میزارم توش گوشم رو میگیرم دم در گاه بلوری به صدا یی میاد که وقت کار کردن بلوری نمیاد اخه یه مدت دستگاهم میلرزید ودیر لود میکرد ولی الان همش برطرف شده به خاطر همین حساس شدم میخوام بدونم عادیه ؟؟؟ لنزش رو عوض کنم 80 میگیرن عوض میکنن ولی الان درست شده بازی ر و مثل هولو لود میکنه نمیدونم چش شده بود تو لود بازی هنگ میکرد و ریست مشد ولی الان درست شده یکی راهنمایی کنه لطفا!!:([/FONT]

دوستان کسی نبود به ما کمک کنه ؟؟؟؟

سلام

دوستان بنده یه سوال داشتم ولی نمیدونم کجا بپرسم :

یه ps3 60 gig با دو تا دسته قیمتش چند میشه حدودآ؟ (دستگاه هم کاملآ سالم و تمیز)

..................
میدونم این فرمورهای جدید را نمیشه هک کرد ولی میخام بدونم با این فرمور هک شده میشه برای همیشه بازی کرد؟ یا اینکه مثل psp برای بازی کردن بازیهای جدید باید فریمور را اپدیت کنیم و جیل بریک از بین میره؟
خلاصش اینکه من الان ps3 هک شده بخرم میتونم همیشه بازی کنم یا نه؟

[FONT=&quot]دوستان من یه [/FONT][FONT=&quot]slim120[/FONT][FONT=&quot] دارم اولاش دقت نکرده بودم ولی الان احساس میکنم یه صداهایی میاد ازش میخواستم بدونم عدیه یا نه مثلا وقتی بلوری رو میزارم تو دستگاه تا وقتی تو داشبوردم کنسول مثل کار کردن یه پنکه خفیف صدا داره یه چیز تو ماه های هوششش شووو ولی نرم ووقتی میرم تو بازی اون صدا کاملا قطع میشه وصدای جا به جا شدن لنز میاد ودومی وقتی دی وی دی میزارم توش گوشم رو میگیرم دم در گاه بلوری به صدا یی میاد که وقت کار کردن بلوری نمیاد اخه یه مدت دستگاهم میلرزید ودیر لود میکرد ولی الان همش برطرف شده به خاطر همین حساس شدم میخوام بدونم عادیه ؟؟؟ لنزش رو عوض کنم 80 میگیرن عوض میکنن ولی الان درست شده بازی ر و مثل هولو لود میکنه نمیدونم چش شده بود تو لود بازی هنگ میکرد و ریست مشد ولی الان درست شده یکی راهنمایی کنه لطفا!!:([/FONT]

دوستان کسی نبود به ما کمک کنه ؟؟؟؟
دوست عزیز شما زیاد حساس نباش به این موضوع! خوب مشخصه که صدای دستگاه تو XMB با زمان اجرای بازی تفاوت داره! همینطور زمانی که از دیسک کپی استفاده میکنی(منظورم DVD هستش) مشکلی نیست در کل:)

سلام

دوستان بنده یه سوال داشتم ولی نمیدونم کجا بپرسم :

یه ps3 60 gig با دو تا دسته قیمتش چند میشه حدودآ؟ (دستگاه هم کاملآ سالم و تمیز)
این مدل 60 گیگ به دلیل امکان بازیهای PS2 البته به صورت اوریجینال یک مقدار خاص هستش! قیمت بستگی به خود_ فروشنده داره و اینکه چقدر این امکان واسه شما ارزش داره...
ولی نظر شخصی من 260 هستش حدودا!

میدونم این فرمورهای جدید را نمیشه هک کرد ولی میخام بدونم با این فرمور هک شده میشه برای همیشه بازی کرد؟ یا اینکه مثل psp برای بازی کردن بازیهای جدید باید فریمور را اپدیت کنیم و جیل بریک از بین میره؟
خلاصش اینکه من الان ps3 هک شده بخرم میتونم همیشه بازی کنم یا نه؟

فعلا که بازیه خاصی نیومده که احتیاج به فریمور بالاتر از 3.41 داشته باشه! ولی احتمالش زیاده که تو بازیهای آینده نیاز به آپدیت باشه...

ميگم اين تبديل دسته ps2 به ps3 يه مدل داره يا مدلاي مختلف داره؟آيا ميشه از اين تبديلاي دسته ي ps2 به دسته ي pc استفاده كرد؟

آخرین ویرایش:
عزیزان کم کم باید جمش کنیم
الان بازی medal of honor جدید که داره میاد فریمور 3.42 به بالا میخواد -راهی هم نیست آپدیت اجباری داره
یا باید کلا بی خیال بازیهای جدید شیم
چون سونی دیگه 100 درصد همه بازیهای خوبشو حداقل آپدیت اجباری میکنه
میتونیم با چند تا بازی شر و ور خودمونو سرگرم کنیم.
من ps3 رو واسه mgs4 و gow و uncharted خریدم مگر نه x360 کاملا منو ارضا میکنه:d

ميگم اين تبديل دسته ps2 به ps3 يه مدل داره يا مدلاي مختلف داره؟آيا ميشه از اين تبديلاي دسته ي ps2 به دسته ي pc استفاده كرد؟
همشون یکین و قیمتاشون فرق نداره (بین 2-5 تومن)بله واسه همه ی بازی ها هم میتونی استفاده کنی (البته یه سری هم نمیتونی)

جواب سوال دومم رو نگرفتم.آيا ميشه از اين تبديلايي كه دسته ي ps2 رو باهاش به pc وصل ميكنن براي وصل كردن دسته ps2 به ps3 هم استفاده كرد؟
تفاوت قيمت 2 تا 5 تومني كه گفتين به چه دليله؟تبديلي كه شما ميگي اين قيمته اينه؟
http://www.pandawill.com/images/old/8-11-19%20paly%20staintion%20acc008-2.jpg
دسته ps2 هم شنيدم از 5 تومني هست تا 15 تومني.تفاوتشون چيه؟اگه جواب همه ي سوالات رو بدين ممنون ميشم چون ميخوام شنبه برم براي خريد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or