هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

در مورد تفاوت با ایکس باکس هم تفاوت از چه نظر ؟ سخت افزار ؟ و ... ؟؟
ولی یه چیزیش که فکر کنم واسه گیم نت مهم باشه قابلیت اتصال دسته ها هستش که ps3 تا 7 تا دسته رو ساپورت میکنه و ایکس 4 یا 6 تا رو ساپورت میکنه ;)

از نظر تعداد بازی های انحصاری
سخت افزار و گرافیک
و ...

دوستان گلم نظر هر کسی مهم هست برای من چون بسیار تحقیق میکنم چیزی بخواهم خریداری کنم

من میخواهم کنسول خریداری کنم این هفته به نظر شما حالا که ps3 هک شده اونو بخرم یا برم xbox360 بخرم چون قبلا xbox360 داشتم میترسم ps3 بخرم بد دیگه بازی های اینده هک نشه

بد من اصلا بلد نیستم هک ps3 راحت بازیهاش اجرا میشه ؟

دوستان نظرتونو لطف کنید بگید تا من کامل راهنمایی بشم چون شماها در این زمینه وارد هستید

مرسی از لطف شما دوستان

دوستان گلم نظر هر کسی مهم هست برای من چون بسیار تحقیق میکنم چیزی بخواهم خریداری کنم

من میخواهم کنسول خریداری کنم این هفته به نظر شما حالا که ps3 هک شده اونو بخرم یا برم xbox360 بخرم چون قبلا xbox360 داشتم میترسم ps3 بخرم بد دیگه بازی های اینده هک نشه

بد من اصلا بلد نیستم هک ps3 راحت بازیهاش اجرا میشه ؟

دوستان نظرتونو لطف کنید بگید تا من کامل راهنمایی بشم چون شماها در این زمینه وارد هستید

مرسی از لطف شما دوستان

نترس :d
سریع یه ps3 بگیرید

اجرا کردن بازیهاش از آب خوردن هم آسونه:d
دور xbox360 رو خط بکش قرمز:d
http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12
فقط یادتون باشه دانگلو از جای مطمین بخرید و آی سیش هم at90usb باشه;)

آخرین ویرایش:
از نظر تعداد بازی های انحصاری
سخت افزار و گرافیک
و ...
از نظر سخت افزار و گرافیک ترجیح میدم چیزی نگم که دوباره جنگ و دعوا راه نیفته
ولی در مورد بازی های انحصاری : تا اونجایی که من میدونم تو ایران تنوع بازی های ایکس باکس بیشتره ولی بازی های انحصاری ps3 خیلی خیلی قوی تر از بازی های انحصاری ایکس باکس هست
کلا برای استفاده گیم نت از هر لحاظ پی اس 3 بهتره ولی استفاده خانگی بستگی به طرف داره

ببین دوست من من خودم فن ۳۶۰ بودم بخاطر اینکه اون موقع ۳ هنوز هک نشده بود تا حالا ۲ تا ۳۶۰ خریده بودم که بعد از این اخری که جیتگ هستش خریدم دادمشون رفت البته از همون اولم ۳ رو داشتم ولی چون بازیهاش گرون بود زیاد باهاش کار نمیکردم
حالا بخاطر پتانسیل بالایی که این هک جدید داره شما به راحتی میتونی از بازیهای کپی استفتده کنی
الان دیگه هیچ فرقی بینشون نیست فقط چند تا نکته هستش
دسته ۳۶۰ از نظر من خیلی فوقاعاده طراحی شدهبه نحوی که هر بازی مشترکی باشه من فقط بخاطر همین قضیه نسخه ۳۶۰ رو میگیرم
بازیهای انحصاری ۳ خیلی خفنترن
دسته ۳۶۰ باطری میخوره ولی ۳ خیر شارژ میشه
قدیما۳۶۰ زود سه چراغه میشد ولی الان دیگه با اومدن چسپر دیگه همچین خبری نست
در کل باید جمع بندی کنی ببینی با کدومش بیشتر حال میکنی
امیدوارم کامل بوده باشه
این نظر من بود که با هردو شون کار کرده بودم

[/B][/COLOR][/QUOTE]

سلام
پی استری فت من پاور جلوش بعد از اینکه روشن میکنم دیگه خاموش نمیشه با همون دکمه و هم نمیشه تنطیماتشو با این دکمه ریستور کرد؟؟
به غیر از جیل بریک روش مطمئن دیگه ی دیگه ای نمیاد؟؟
به نظر روش ریسک داری میاد
جیل بریک قیمتش چنده بخریم؟؟
به نطرتون بهتر نیست بازم صبر کنیم روش مطمئنی بیاد
شنیدم برای فرم ویرای جدید تر سونی ممکنه جلوشو بگیره؟
ممکن هست؟

سلام من 1 سينماي خانگي دارم
ممنون اگه راهنمايي كنيد بگيد چجوري ميشه ps3 رو به اون وصل كنم
كه صداي (دالبي )5.1 داشته باشه
سینمای خانگیت ورودی HDMI داره؟
اگه داره که کارت راحته، کافیه از خروجی PS3 وصل کنی به اون و خلاص

ولی اگه نداره
اول کابل HDMI را وصل میکنی به TV برای تصویر و یک کابل SPDIF یا همون کابل اپتیکال هم میخری و از خروجی اپتیکال PS3 وصل میکنی که ورودی Optical سینمای خانگی
TOSLINK.jpg

البته باید بری نوع خروجی ها را هم توی setting کنسول تغییر بدی

آخرین ویرایش:
سلام من 1 سينماي خانگي دارم
ممنون اگه راهنمايي كنيد بگيد چجوري ميشه ps3 رو به اون وصل كنم
كه صداي (دالبي )5.1 داشته باشه
اگر خود تلویزیون Optical Out داشته باشه که کارت خیلی راحتر و فقط کافی کابل OPtical از TV به سینمای خانگی وصل کنی

سلام
پی استری فت من پاور جلوش بعد از اینکه روشن میکنم دیگه خاموش نمیشه با همون دکمه و هم نمیشه تنطیماتشو با این دکمه ریستور کرد؟؟
به غیر از جیل بریک روش مطمئن دیگه ی دیگه ای نمیاد؟؟
به نظر روش ریسک داری میاد
جیل بریک قیمتش چنده بخریم؟؟
به نطرتون بهتر نیست بازم صبر کنیم روش مطمئنی بیاد
شنیدم برای فرم ویرای جدید تر سونی ممکنه جلوشو بگیره؟
ممکن هست؟

ریسک نداره
دردسرشم کمه اگه وارد باشی
سونی این کار و کرده در 3.42 و 3.50

از نظر من صبر کنی بهتره ;)

صدا

[FONT=&quot]دوستان من یه [/FONT][FONT=&quot]slim120[/FONT][FONT=&quot] دارم اولاش دقت نکرده بودم ولی الان احساس میکنم یه صداهایی میاد ازش میخواستم بدونم عدیه یا نه مثلا وقتی بلوری رو میزارم تو دستگاه تا وقتی تو داشبوردم کنسول مثل کار کردن یه پنکه خفیف صدا داره یه چیز تو ماه های هوششش شووو ولی نرم ووقتی میرم تو بازی اون صدا کاملا قطع میشه وصدای جا به جا شدن لنز میاد ودومی وقتی دی وی دی میزارم توش گوشم رو میگیرم دم در گاه بلوری به صدا یی میاد که وقت کار کردن بلوری نمیاد اخه یه مدت دستگاهم میلرزید ودیر لود میکرد ولی الان همش برطرف شده به خاطر همین حساس شدم میخوام بدونم عادیه ؟؟؟ لنزش رو عوض کنم 80 میگیرن عوض میکنن ولی الان درست شده بازی ر و مثل هولو لود میکنه نمیدونم چش شده بود تو لود بازی هنگ میکرد و ریست مشد ولی الان درست شده یکی راهنمایی کنه لطفا!!:([/FONT]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or