نه منم همینجوری اپ کردم چیزی نشد:dسلام.آقایون ورژن ps3 من الان 3.15 هستش و بازیه red ded رو تازه گرفتم.تا بازی رو میزارم میخواد آبدیت کنه به 3.21 .مشکل اینه که ps3 من پال هستش(ریجن 2) ولی بازی ریجن 3 هست.به نظرتون مشکلی پیش نمیاد؟خواهشا یکی بگه مردم از دودلی!
مثلا اگه دسته 1 هستي اون 1 چشمك ميزنهیکی در باره این چراق های دسته توضیح می ده شماره 1و2و3و4 چی هستند
وقتی 4 چراق چشمک می زنه یعنی چه
وقتی می خواد دسته شارژبشه کدوم چراق باید چشمک بزنه
بله پيدا ميشه..فیلم های به غیر از palهم توی تهران پیدا می شه در ضمن من از کجا بفهمم که ریجن دستگاهم چند هست
اطلاع كامل ندارم ولي به احتمال بسيار زياد چون ريجن بازي Asia ولي ريجن دستگاه شما Pal مشكل ايجاد ميكنه بهتره كه قبل از اجراع بازي خودتون از طريق يه لينك دانلود ورژن pal كنسول رو به 3,21 برده بعد بازيرو توي دستگاه بزار...سلام.آقایون ورژن ps3 من الان 3.15 هستش و بازیه red ded رو تازه گرفتم.تا بازی رو میزارم میخواد آبدیت کنه به 3.21 .مشکل اینه که ps3 من پال هستش(ریجن 2) ولی بازی ریجن 3 هست.به نظرتون مشکلی پیش نمیاد؟خواهشا یکی بگه مردم از دودلی!
اون چراغ هاي پشت دسته يعني شما كدوم دسته هستين ,منظورم اينه شما 2 نفري ميخواين بازي كنين و دسته شما روي چراغ اول و نفر دوم روي چراغ دومیکی در باره این چراق های دسته توضیح می ده شماره 1و2و3و4 چی هستند
وقتی 4 چراق چشمک می زنه یعنی چه
وقتی می خواد دسته شارژبشه کدوم چراق باید چشمک بزنه
اقادستت درد نکنه نوشته ntsc jویک عدد هم هست که نوشته 3بله پيدا ميشه..
پشت جعبه دستگاه زده ...(كه با شماره 1,2,3,4مشخص شده)
Ntsc j=Japan=3اقادستت درد نکنه نوشته ntsc jویک عدد هم هست که نوشته 3
این عدد وحروف یعنی چه
فقطی شارژ انجام می شه چراغ ها باید به چه شکل در بیایند
پشت پك فيلم دوباره ريجن رو زده...اقا شرمنده اینقدر سوال می کنم
یک فیلم توی جعبش بود که خونده نمی شه ریجن فیلم کجا می نویسه
پشت پك فيلم دوباره ريجن رو زده...
اما شما ميگي كه فيلم توي جعبه بوده؟چطور ممكنه نخونش؟
بله...PS3 كلا FREE REGION هست و همه ي ريجن هارو اجرا ميكنهوالا من دستگاه دست دوم گرفتم فکر کنم فیلم خودش فروخته
راست این ریجن j خوب هست برای بازی کردن مثلا ریجن های pah اجرا می کنه یا حتما باید ریجن خودش بگیریم
اصلا اين ريجن ها ربطي به كيفيت بازي نداره و مثل 360 نيست كه پال يا جي داشته باشهوالا من دستگاه دست دوم گرفتم فکر کنم فیلم خودش فروخته
راست این ریجن j خوب هست برای بازی کردن مثلا ریجن های pah اجرا می کنه یا حتما باید ریجن خودش بگیریم
مشکلتون چیه ؟ من PSP به PS3 وصل کردم !!!نه منظور منو نگرفتی
در ضمن مودم دایالاپ ندارم کلا
کسی یعنی تاحالا psp شو از ps3 اکتیو نکرده ؟؟