هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

فکر کنم راه دیگه این باشه ولی من بلد نیستم.:biggrin1:

درود

ar22 عزیز حال ندارم تا انباری برم :cheesygri از روی خود دستگاه نمیشه فهمید؟
چرا راهه دیگه هست بری داخله خوده پلی 3 و صحفه اینترنت یعنی اسکپلورش را باز کنی بعد اولین حرفی نوشته ببین چیه یا اسیاست یا ژاپن :biggrin1::cool:

آقا ما یه رفیق داریم , PS3 گرفت و بعد از مدتی یکبار اومد روشنش کنه با یه صفحه ی قرمز رو به رو شد که به چند زبان مختلف نوشته هاش میامد , دوباره یه PS3 دیگه گرفتش باز هم به این مشکل دچار شده >>>علتش چیه؟ مدلشم PS3 Pal version 80G

دوستان فرق دسته ی dualshock 3 با بقیه مدل دسته های ps3 چیه؟
دوست عزیز کلا ps3 دو نوع دسته رسمی داره با نامهای sixaxis و dual shock 3
این دو دسته از نظر کارایی یکسانند فقط DS3 امکان شک یا همون ویبره رو اضافه تر داره در حالی که sixaxis این قابلیت رو نداره.

آقا ما یه رفیق داریم , PS3 گرفت و بعد از مدتی یکبار اومد روشنش کنه با یه صفحه ی قرمز رو به رو شد که به چند زبان مختلف نوشته هاش میامد , دوباره یه PS3 دیگه گرفتش باز هم به این مشکل دچار شده >>>علتش چیه؟ مدلشم PS3 Pal version 80G
خدایی من من خودم چندبار گفتم به هیچ عنوان ریجن پال نگیرید خوده من دو تا از دستگاهام این جوری شد و یکیش را فرستادم کویت گفت اقا اینها را دستکاری کردنه برای هک و سونی هم فهمیده و تمامی دستگاه را ویروسی کرده یا قفلشون کرده و شما هم اگر خواستی بخری حتما ریجن j بخر بهتر:-"

خدایی من من خودم چندبار گفتم به هیچ عنوان ریجن پال نگیرید خوده من دو تا از دستگاهام این جوری شد و یکیش را فرستادم کویت گفت اقا اینها را دستکاری کردنه برای هک و سونی هم فهمیده و تمامی دستگاه را ویروسی کرده یا قفلشون کرده و شما هم اگر خواستی بخری حتما ریجن j بخر بهتر:-"
این داستان ها چیه میگی عزیز من.
همچین چیزی نیست

این موضوع 3 حالت داره که سونی چیزی را فاش نمیکنه و گفته افراد که دستگاهشان خراب شده

1 به کار بردن FW اشتباه
2 شیر کردن بازیهای فروشگاهPSN به دستگاه دیگر و یا گرفن بازی PSN از دیگری بابا منظور از شیرکردن بازیهای فروشگاه مجازی PSN نه دیسک بازی BR
3 نا مشخص

حالا خودتان علت را پیدا کنید

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or