منظورتون از "اگه باندل نباشه" چیه:confused::biggrin1:
Bundle پک هایی هستن که به غیر از چیزایی که توی یه پک معمولی کنسول هست،مثلا دسته اضافی یا 1-2 تا بازی اضافی باهاش هست و البته قیمتش بیشتره.
منظورتون از "اگه باندل نباشه" چیه:confused::biggrin1:
فکر کنم راه دیگه این باشه ولی من بلد نیستم.:biggrin1:
چرا راهه دیگه هست بری داخله خوده پلی 3 و صحفه اینترنت یعنی اسکپلورش را باز کنی بعد اولین حرفی نوشته ببین چیه یا اسیاست یا ژاپن :biggrin1:درود
ar22 عزیز حال ندارم تا انباری برم :cheesygri از روی خود دستگاه نمیشه فهمید؟
بچه ها یکی تون یه توضیحی در مورد پک های بازیها بده مثلا پک پلاتینوم و پک های دیگه چه فرقی دارن
هيچ فرقي ندارن از نظر محتوااز نظر محتوا مثل آرت بوک و اینا فرقی دارن؟؟؟
اصلا در کل چند نوع پک داریم؟؟؟بسته به بازی فرق میکنه؟؟؟
دوست عزیز کلا ps3 دو نوع دسته رسمی داره با نامهای sixaxis و dual shock 3دوستان فرق دسته ی dualshock 3 با بقیه مدل دسته های ps3 چیه؟
خدایی من من خودم چندبار گفتم به هیچ عنوان ریجن پال نگیرید خوده من دو تا از دستگاهام این جوری شد و یکیش را فرستادم کویت گفت اقا اینها را دستکاری کردنه برای هک و سونی هم فهمیده و تمامی دستگاه را ویروسی کرده یا قفلشون کرده و شما هم اگر خواستی بخری حتما ریجن j بخر بهترآقا ما یه رفیق داریم , PS3 گرفت و بعد از مدتی یکبار اومد روشنش کنه با یه صفحه ی قرمز رو به رو شد که به چند زبان مختلف نوشته هاش میامد , دوباره یه PS3 دیگه گرفتش باز هم به این مشکل دچار شده >>>علتش چیه؟ مدلشم PS3 Pal version 80G
این داستان ها چیه میگی عزیز من.خدایی من من خودم چندبار گفتم به هیچ عنوان ریجن پال نگیرید خوده من دو تا از دستگاهام این جوری شد و یکیش را فرستادم کویت گفت اقا اینها را دستکاری کردنه برای هک و سونی هم فهمیده و تمامی دستگاه را ویروسی کرده یا قفلشون کرده و شما هم اگر خواستی بخری حتما ریجن j بخر بهتر
آقا ما یه رفیق داریم , PS3 گرفت و بعد از مدتی یکبار اومد روشنش کنه با یه صفحه ی قرمز رو به رو شد که به چند زبان مختلف نوشته هاش میامد , دوباره یه PS3 دیگه گرفتش باز هم به این مشکل دچار شده >>>علتش چیه؟ مدلشم PS3 Pal version 80G
یعنی شما میگی Ps3 ,قابلیت شناساییِه دیسک های استفاده شده در دستگاههای دیگر رو داره:confused:2 شیر کردن بازیهای فروشگاه به دستگاه دیگر و یا گرفن بازی از دیگری