هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

اتصال هارد به کنسول

سلام
راستش من میخوام بدونم که هیچ راهی وجود نداره که یک هارد رو چه از طریق شبکه و روتر و
چه از هر راهی جوری به کنسول وصل کرد که مشکل FAT32 رو حل کنه و من بتونم به عنوان یک
مدیا سنتر از کنسولم برای پخش کردن فایهای بالای 4 گیگ استفاده کنم !!!؟؟؟
الان من همه امکانات لازمه رو دارم فکر میکنم :
روتر وایرلس همره با خروجی لن
هارد لن 1T
اینترنت با سرعت 24Mb/s
کنسول:cheesygri

خلاصه هر کاری لازم باشه میکنم !!!

سلام
راستش من میخوام بدونم که هیچ راهی وجود نداره که یک هارد رو چه از طریق شبکه و روتر و
چه از هر راهی جوری به کنسول وصل کرد که مشکل FAT32 رو حل کنه و من بتونم به عنوان یک
مدیا سنتر از کنسولم برای پخش کردن فایهای بالای 4 گیگ استفاده کنم !!!؟؟؟
الان من همه امکانات لازمه رو دارم فکر میکنم :
روتر وایرلس همره با خروجی لن
هارد لن 1T
اینترنت با سرعت 24Mb/s
کنسول:cheesygri

خلاصه هر کاری لازم باشه میکنم !!!

نه نمیتوانی هارد دیسک خارجی فقط با فرمتFAT32 *

سلام . من دیروز از psn بازی بت من رو دانلود کردم. بعد دانلود نصب شد . رفت تو قسمت saved game حالا که می رم روش تنها توی آپشن delet داره و information . چه جوری باید اجراش کنم؟:eek:

LK ط رو می زنم ولی هیچ اتفاقی نمی یوفته؟!!!!!
شما اگر Playable Demo رو گرفتی که خوب بعد از نصب میره توی شاخه Game ولی مثل اینکه شما اون DLC یی که میشه با جوکر بازی میکرد رو گرفتی که اون رو باید خود بازی بتمن رو داشته باشه .

شما اگر Playable Demo رو گرفتی که خوب بعد از نصب میره توی شاخه Game ولی مثل اینکه شما اون DLC یی که میشه با جوکر بازی میکرد رو گرفتی که اون رو باید خود بازی بتمن رو داشته باشه .
آره درسته همین رو گرفتم . از کجا بفهمم که کدوم بازی رو بگیرم که demo باشه؟

تو PSN برو تو بخشی که نوشته DEMO بعد برو تو PS3 demos بعد هرچی اونجا هست دمو هست دیگه...
حالا اگه بره تو psn اروپا که بخشی به این نام نداره تکلیف چیه؟؟
این که بدونی کداما دمو هستن خیلی راحته جلوشون زده DEMO و Free هم هستن!

میخواستم بدونم عمر باتری دسته PS3 بعد از هر بار شارژ دقیقا چند روزه.
چون من اولین بار که دسته رو شارژ کردم تا 1 هفته کار میکرد.
میخواستم بدونم دسته PS3 رو میشه با کابل های mini USB به دستگاه وصل کرد یا نه؟( یعنی کابل دسته نیست ولی سرش بهش میخوره)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or