mohammad20
کاربر سایت
من این عدد رو که از خودم در نیاوردم، توی یه سایتی بود که لینکش رو گذاشتم...
حالا من نمی دونم شما چرا اینقدر اصرار داری که مصرف Cell بالا باشه ؟!
من اصرار ندارم
اون سایت غلط گفته
من این عدد رو که از خودم در نیاوردم، توی یه سایتی بود که لینکش رو گذاشتم...
حالا من نمی دونم شما چرا اینقدر اصرار داری که مصرف Cell بالا باشه ؟!
من اصرار ندارم
اون سایت غلط گفته
بنده جواب 360 ایشونو دادم....میخواستم بدونم ps3 چند وات برق مصرف میکنه؟ همینطور 360؟
آقا محمد اون نمودار مصرف برقي كه PsxGamer جان لطف كردن براي Usage Performance هايي كه فعلا مورد نياز هست درسته.عزیز من من که برات فقط cpu با vga رو حساب کردم دیدی خیلی بیشتر از این حرفا مصرفشه حالا نمیدونم تو چه اصراری داری
خب بابا اون سایت شاید اشتباه نوشته باشه
از همه دوستان میخوام که به ایشون بگن داره اشتباه میکنه
اینم گفتم که برات ثابت کردم
نگاه کن
پست 11
http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=9276
اخرشم کسی یه جواب درست نداد
گفتم هم 360 هم ps3
نگفتین بالاخره ps3 روش اداپتور داره یا نه اگه داره کدوم ریجین؟
اين هم مطلبي از كاهش power usage مدلهاي 40 گيگي كه در سايت تقريبا معتبر engadget ذكر شده هست و اينم لينك مطلب :Sony has also thought to stick the 65nm version of the Cell inside the new console, reducing the power usage down to around 135 Watts (down from 200 Watts.)
من حرف شما و جناب psxgamer رو میفهمم ولی میگم تو اون نمودار مصرف برق اون pc درست نیست
براتون حساب هم که کردم
چون اگه اون سیستمی که گفتین سیستمش باشه
فقط من cpu با VGA رو میگم و کاری به بقیه قطعات هم ندارم(حالا اگه اونا رو هم جمع بزنید دیگه چی میشه)
CPU: Intel Core 2 X6800 خودش به تنهایی 135 وات مصرف میکنه
GeForce 7950GT هم به تنهایی 175 وات مصرف میکنه
اینم مدرک :
http://www.green-case.com/products/p...lculator=intel
http://www.green-case.com/products/p...culator=nvidia
با یه جمع ساده مشخص میشه که فقط cpu و vga این کامپیوتر 310 وات برق مصرف میکنه حالا شما چطور گفتین کلش 200 وات
پس طبق همین که اون درست نیست شاید مصرف برق ps3 رو هم اون سایت درست ذکر نکرده باشه
در پايين هم چند تصوير مقايسه اي از مصرف برق دو كنسول رو ميبينيد كه داشته بازي NBA Live 07 رو اجرا ميكرده :I am happy to report that the PS3 consumes no more than about 200W while folding, with a Power Factor of 0.99. This is the same peak we saw from it during gameplay. Considering that the PS3 accounts for about 65% of Folding@Home’s current TFLOPS, yet only 13% of the total active processors, this should be considered yet another bragging point for the PS3 as a folding unit.
بسیار ممنون
من حرف شما و جناب psxgamer رو قبول میکنم حتما وقتی همه دارین میگین درسته
در مورد نمودار pc هم حق با شماست شاید برنداشون کم مصرفن
پس من خیالم راحت باشه همون 200 وات رو میکشه؟ (میدونین من چرا شک کردم چون من یه ترانس دارم از اینایی که برقو رو 220 تنظیم میکنن پشتش نوشته 250 یعنی همون توان ظاهری از یکی پرسیدم گفت باید نوشته باشه 500 خورده ای تا بشه برا 360 یا ps3 ازش استفاده کرد ) پس اگه این جوری که میگین باشه میشه برا ps3 ازش استفاده کنم
راستی این عکس مصرفبرق تو کنسولا برام نمیاد اگه ممکنه یه جا دیگه اپ کنین
مرسی
خب یه بار دیگه آپدیت کنید...:cheesygri1_من وقتي ميخوام از طريق ps3 به ps store وصل شم error ميده كه بايد update كني در حاليكه من چند وقت پيش updata كردم.
یه سر به اینجا بزن2_ميشه از طريق كامپيوتر از سايت ps store بازي دانلود كرد بعد روي cd رايت كنيم و رو هارد ps3 بريزيم ؟
چقدر صدا میده؟ بعضی وقتها که سرعت درایو بالا بره صدا میده....3_دستگاهه من موقع خوندن بلو ري صدا ميده اين موضوع طبيعيه؟
ّFolding at Home4_راجع به folding home يه توضيح بدي
33952458,09122755663,33911083شماره مغازه فتحی تو پاساژ لباف رو بدید