هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

سلام دوستان
بنده یه کنسول ps3 گرفتم اسلیم کپی خور ورژن 4.82 کپی نرم افزاری مولتی من
میخواستم بدونم میشه آنلاین بازی کرد؟
مثلا فوتبال ؟ رایگان میشه یا نه ؟
ممنون اگه جواب بدید
با تشکر❤

باید اسپوفر نصب کنید
ریسک بن شدن تا حدودی هست
اگه سرورش فعال باشه میتونید بزنید
انلاین PS3 رایگان هست

• Like
Reactions: mohsenvsmkhah
اقا من همین چند ماه پیش یه سوپر اسلیم نو خریدم باندل بود توش یه ps plus یه ماهه بود دو تا سوال دارم این plus دقیقا به چه دردی میخوره و دوم این که برای ps4 هم قابل استفاده هست یا نه ؟

• Like
Reactions: se.phi.roth
اقا من همین چند ماه پیش یه سوپر اسلیم نو خریدم باندل بود توش یه ps plus یه ماهه بود دو تا سوال دارم این plus دقیقا به چه دردی میخوره و دوم این که برای ps4 هم قابل استفاده هست یا نه ؟
پلاس به طور کل شامل بازی مجانی به صورت ماهانه ، تخفیف ویژه ، دسترسی به بتای برخی از بازی ها زودتر از کاربران دیگه میشه . برای انلاین بازی کردن برای ps4 پلاس اجباریه البته این مورد شامل عناوین فری تو پلی نمیشه. برای استفاده روی دوکنسول کافیه کد رو تو اکانت ریدم کنید و اکانت رو روی دو کنسول بزنید.

پلاس به طور کل شامل بازی مجانی به صورت ماهانه ، تخفیف ویژه ، دسترسی به بتای برخی از بازی ها زودتر از کاربران دیگه میشه . برای انلاین بازی کردن برای ps4 پلاس اجباریه البته این مورد شامل عناوین فری تو پلی نمیشه. برای استفاده روی دوکنسول کافیه کد رو تو اکانت ریدم کنید و اکانت رو روی دو کنسول بزنید.
خیلی ممنون از جوابتون والا ps4 ندارم و قصد خریدش هم ندارم پرسیدم پلاس ps3 به ps4 میخوره تا بفهمم میتونم بفروشمش یا نه.

درود..DLC های مربوط به بازی ها رو برای کنسول کپی خور از کجا و چه سایتی دانلود کنم؟؟ایا نرم افزار خاصی هست که ایدی بازی رو بدیم و لینک دانلود DLC رو بهمون بده؟؟ممنون
بی نهایت سپاسگزارم از پاسخ عزیزان:-bd

سلام " کسی میدونه تو فریمور 4.84ریباگ فرق cex با dex چیه ؟ گزینه toggle rebug modچه کاری انجام میده ؟کبرا باید فعال باشه یا نه ؟ toggle debug seting باید روی کدوم منو باشه ؟ ممنون میشم اگه یه استاد جواب من رو بده .

سلام " کسی میدونه تو فریمور 4.84ریباگ فرق cex با dex چیه ؟ گزینه toggle rebug modچه کاری انجام میده ؟کبرا باید فعال باشه یا نه ؟ toggle debug seting باید روی کدوم منو باشه ؟ ممنون میشم اگه یه استاد جواب من رو بده .
dex یعنی نسخه دولوپر کنسول و به درد افراد عادی نمیخوره
کبرا فعال باشه بهتره
دوتای دیگه هم باید چک کنم بهتون بگم

سلام عرض ادب.من کنسول ps3 اسلیم داره کپی خوره ریباگه.میخوام از کپی خور درش بیارم آنلاین بازی کنم.آیا تو روم مثلا جی تی ای وی کسی هستش؟یا خ خلوته و ارزش نداره؟
به نظرم خیلی کنه تو خیلی از بازیps4متل بیژن وبتل۴ و .... پلیر نیست خلوته تازه بازی های نسل هشتم!هستن و پلی ۳ دیگه خودت بخون داستان البته شاید در مورد gtaقضیه فرق کنه

سلام عرض ادب.من کنسول ps3 اسلیم داره کپی خوره ریباگه.میخوام از کپی خور درش بیارم آنلاین بازی کنم.آیا تو روم مثلا جی تی ای وی کسی هستش؟یا خ خلوته و ارزش نداره؟

با درود
اول که این کار انجام نده
دوم من اوایل سال یه PS3 اورجینال خور دستم بود که mw3 بازی میکردم آنلاینشم بد نبود ولی به قول دوستمون ارزش نداره و وقتی ps4 هست کسی زیاد سمت Ps3 نمیره

این تاپیک رو باز کردم تا هر کسی هر سوال یا اطلاعاتی در مورد ps3 داره اینجا بنویسه تا تاپیک های اضافی باز نشود امیدوارم این تاپیک رو افراد منحرف نکنند:thumbup:

ویرایش مدیریت: این تاپیک محل پرسش و پاسخ به هر سوال و مطلبی در مورد PS3 است به غیر از مسائل مربوط به هک، Jailbreak و کپی خور کردن دستگاه. برای مطرح کردن این گونه مسائل می توانید از تالار مخصوص Jailbreak استفاده می کنید.

هرگونه پست در مورد مسائل ذکر بدون اخطار قبلی پاک خواهند شد و کاربران خاطی اخطار دریافت می کنند و همچنین به کسانی که به سوالات از این قبیل پاسخ بدهند نیز تذکر داده می شود.
سلام من خواستم تم پلی۳ رو عوض کردم ولی خوشم نیومد خواستم به حالت اول برگرده که برگشت ولی وقتی دکمه پاور دسته رو میزنم نشان دهنده باتری و دسته سفیده چیکار کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or