هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

عزیز من که تو پستم گفتم یه بار عوض کردم خمیرشا دو سال پیش خوب شد دیگه ارور گرما نداد فقط فنش جدیدان صدا عجیبی میده
باشه مشکلی نیست منم بهت گفتم که یه فیلمی بگیر ابلود کن با صدای خوب تا منم بشنوم ببینم صداش تا چه قدره
حدس من اینه که موقعی که داشته یا داشتی خمیر رو عوض میکردی فنشو خوب سوار نکردیه مگرنه فن به این اسونی ها خراب نمیشه
حتما فیلم بگیر تا بهتر بتوانم نظر بدم چون این طوری توی نوشتات نمیتوانم نظری بدم
:-?

• Like
Reactions: deadkin
باشه مشکلی نیست منم بهت گفتم که یه فیلمی بگیر ابلود کن با صدای خوب تا منم بشنوم ببینم صداش تا چه قدره
حدس من اینه که موقعی که داشته یا داشتی خمیر رو عوض میکردی فنشو خوب سوار نکردیه مگرنه فن به این اسونی ها خراب نمیشه
حتما فیلم بگیر تا بهتر بتوانم نظر بدم چون این طوری توی نوشتات نمیتوانم نظری بدم
:-?
کاملا درست گفتید یه فیلم بفرسته منم احتمال می دم فن خوب سوار نشده من از خودم همین جور ذ بود البته از من فت بود

• Like
Reactions: se.phi.roth
ممن
کاملا درست گفتید یه فیلم بفرسته منم احتمال می دم فن خوب سوار نشده من از خودم همین جور ذ بود البته از من فت بود
ممنون ازکمکت من فیلما که گفتی میگیرم ولی یه چیزی در حین بازی وقتی گزینه دما را میزنم cpu را 74 میزنه rsx 69 میزنه فنا میزنه 50 درصد.این نرماله

ممن

ممنون ازکمکت من فیلما که گفتی میگیرم ولی یه چیزی در حین بازی وقتی گزینه دما را میزنم cpu را 74 میزنه rsx 69 میزنه فنا میزنه 50 درصد.این نرماله
والا دوست عزیز من من این نرن افزار دما رو روش ندارم ولی اگه خمیر سلیکونو خیلی وقته خیلی وقته که عوض کردی به شما توصیه میکنم که حالا دستگاه رو اگه باز می کنی و پای درد فنگش تحمل می کنی خمیر سلیکون عوض کن توصیه میکنم جنس درجه یک خوب بگیر ب زن و سی پی یو ببین چقدر دماش میاد پایین دور فنش میادپایین از من که هر یک سال عوضش می کنم احتمال زیاد خوب سوار نشده فنش از منم همینطور بود

• Like
والا دوست عزیز من من این نرن افزار دما رو روش ندارم ولی اگه خمیر سلیکونو خیلی وقته خیلی وقته که عوض کردی به شما توصیه میکنم که حالا دستگاه رو اگه باز می کنی و پای درد فنگش تحمل می کنی خمیر سلیکون عوض کن توصیه میکنم جنس درجه یک خوب بگیر ب زن و سی پی یو ببین چقدر دماش میاد پایین دور فنش میادپایین از من که هر یک سال عوضش می کنم احتمال زیاد خوب سوار نشده فنش از منم همینطور بود
ممنون از راهنمایت دوست عزیز خمیر خوب باید چه جنسی بگیرم که خوب باشه.انواع مختلف داره به فروشنده بگم چه نوعی بده

• Like
کار منم با ps3 تموم شد و امشب زدم ریست فکتوری شه که ردش کنم بره.
عجیب کار اینه زده 21 ساعت تا اتمام!!!!!!!!!!
هارد 320 و این همه زمان واسه ریست فکتوری!
داداش نفروشش حیفه پشیمون می شی بعدش سال های سال

داداش نفروشش حیفه پشیمون می شی بعدش سال های سال
منم داشتم 250 گیگ اسلیم لامصب اخ نمیگفت عجب بازیای داشتps3 ولی دیگه وقت رفتنش بود (هرچند سخت بود :-s) دیگه دنیا قانونش همینه یه روز مییای یه روز میری
(هرچند بعضیا کارشون ارشیوه که بحثش جداس )

منم داشتم 250 گیگ اسلیم لامصب اخ نمیگفت عجب بازیای داشتps3 ولی دیگه وقت رفتنش بود (هرچند سخت بود :-s) دیگه دنیا قانونش همینه یه روز مییای یه روز میری
(هرچند بعضیا کارشون ارشیوه که بحثش جداس )
چه قدر حرفت سنگین بود واقعا درسته یه روز میاییم، میاد=می ریم، می روند. چه قانون تلخی

سلام به همگی
دوستان توی مدل های فت ایا یه سری موجود هست که مثل مدل اسلیم مشکل چراغ زرد کامل رفع شده باشه؟مثلا توی ایکس باکس های ارکید اون سری ایکس باکس های ارکیدی که برد جاسپر دارن مشکل چراغ قرمز توشون رفع شده
سلام به همگی
دوستان توی مدل های فت ایا یه سری موجود هست که مثل مدل اسلیم مشکل چراغ زرد کامل رفع شده باشه؟مثلا توی ایکس باکس های ارکید اون سری ایکس باکس های ارکیدی که برد جاسپر دارن مشکل چراغ قرمز توشون رفع شده
نه دوست عزیز این مشکل کم و بیش تو همه ی مدل های ps3 هست به خاطر پردازنده وحشتناک قدرتمندش و سیستم خنک کنندگی افتضاح سونی

نه دوست عزیز این مشکل کم و بیش تو همه ی مدل های ps3 هست به خاطر پردازنده وحشتناک قدرتمندش و سیستم خنک کنندگی افتضاح سونی
دقیقا تو مدل فت خیلی خطرناکه نوش یه زمانی بود۴۰۰ تومن من این قدز خرجش کردم اومدم حساب کتاب کردم دیدم یا خدا فقط ۵۰۰خرجم شده بعد ار ۳بار تعمیر بازم چراغ زرد داداز تو پنجره خونه پرتش کردم انداختمش پایین خورد خمیر شد ولی تو اسلیم خیلی کمتر خیلی کم پیش میاد جراغ زرد بده

سلام.دوستان من یه مشکلی برای دسته ps3 پیش اومده اینکه دسته دکمه هاش گاهی اوقات خود به خود میزنه یعنی تو بازی گاهی خودش ضربدر یا مربع میزنه یا بالا پایین میره.با ریست کردن دسته مشکل حل نشد.ایا دسته خراب شده باید بردشو عوض کنم.یکیم اینکه من چند وقت دسته به pc وصل میکردم از طریق برنامه motionjoy ازون موقع اینجوری شده.ایا به خاطر همینه خراب شده

سلام.دوستان من یه مشکلی برای دسته ps3 پیش اومده اینکه دسته دکمه هاش گاهی اوقات خود به خود میزنه یعنی تو بازی گاهی خودش ضربدر یا مربع میزنه یا بالا پایین میره.با ریست کردن دسته مشکل حل نشد.ایا دسته خراب شده باید بردشو عوض کنم.یکیم اینکه من چند وقت دسته به pc وصل میکردم از طریق برنامه motionjoy ازون موقع اینجوری شده.ایا به خاطر همینه خراب شده
دسته باید سرویس بشه (باز بشه توش زغالها و فلت تعویض بشن و توشم تمیز بشه)

سلام من یه ps3 اسلیم 250 گیگ دارم. مدتی پیش کپیخورش پرید بردم بیرون کپیخور کردن و وبمن و مولتی من هم روش نصب کردن. و فریمورش هم overflow 4.85 هستش. الان یه مشکلی هست... تو بعضی بازیا بعد از نیم ساعت بازی کردن یه هشدار اورهیت گوشه سمت راست صفحه میاد و دمای cpu و rsx رو نشون میده... وبعد از اون هربار که میاد دمای بیشتری نشون میده. تو سه تا از بازیام بعد از 10 دقیقه که وارد بازی شدم همون هشدار میاد و دمای بالایی رو نشون میده (بالای 70درجه) و بلا فاصله دور فن مثل هواپیما میره بالا و توی بازی pes 2018 بعد از 1 ساعت اینجوری میشه... تو بعضی بازیها اصلانه هشداری میاد نه دورفن میره بالا... قبل از اینکه کپیخورش بپره چنین مشکلی نداشتم. فریمورم هم rogero 4.82 بود که خودم آپدیت کرده بودم. مشکل کجاست؟ از خمیر سیلیکونه؟ یا شاید مربوط به تنظیمات وبمن میشه؟ خواهشا جواب بدین... راستی یه چیزی فک میکنم قبلا همین مشکل داغ شدن رو داشته... چون من دستگاهم رو دست دوم گرفتم.. و یه نرم افزار روش بود به اسم کنترل فن که عکسش عکس یه پرچم آبی بود یه بار اجراش کردم یه صفحه آبی اومد یه سری نوشته هم توش بود زود زدم بیرون.. حدس میزنم داغشدن رو از قبل داشته که اون نفر قبلی به صورت نرم افزاری دور فن رو پایین آورده بوده... چون یه جایی از مولتی من دمای سیستم رو دیده بودم که دمای 70 تا 85 درجه داشت. قبل از اینکه کپیخورش بپره اون نرمافزار control fan روش بود و من تو بازی های سنگین مثل آنچارتد 3 و لست اف اس هیچ مشکلی نداشتم... الآن وقطی دستگاه رو روشن میکنم و دمای سیستم رو میگیرم، در حالت عادی حدود 40 درجه نشون میده که بعد از هر چند ثانیه دما یک درجه میره بالا تر که خیلی نگرانم کرده... خودم حدس میزنم خمیر سیلیکون باشه... لطف کنین جواب بدین. خیلی ممنون...:-?:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or