black_rap_pod
کاربر سایت
با سلام مجدد.دستگاه من 3.55 هست.وقتی خریدم فروشنده گفت باید حتما DVD داخلش باشه.حرفش درسته یا نه؟؟
با تشکر
با تشکر
با سلام مجدد.دستگاه من 3.55 هست.وقتی خریدم فروشنده گفت باید حتما DVD داخلش باشه.حرفش درسته یا نه؟؟
با تشکر
شما باید همه کنسول ها رو که اکانتو روش زدی deactivate کنی بعد اقدام کنی به دانلودش رو کنسول جدیدویرایش:
با سلام به دوستان خوب بازی سنترسوال داشتم:قبلان رو کنسول قبلیم بازیهای رو دانلود کرده بودم، کنسول خراب شد بردمش گارانتی نو بهم داد، همه چیز از حفظ پاک شده بود عکسها ویدئوها بازیها؛(بعدش بعضی از بازیهارو میخوام دوباره دانلود کنم: میرم تو استور نوشته خریده شده، اما وقتی که دانلودش میکنم باز یا پلی نمیکندشون مینویسهاین بازی فقط در PSP اجرا میشود آیا میخواهید کپی آنرا در PS3 داشته باشید؟ لطفا PSP خود را به وسیلهٔ سیم USB وصل کنید.این بازی مخصوص PSP استدر صورتی که من اورجینال بازی PS3 رو دانلود میکنم، مثلا چطوری ممکن بازی ۸ گیگا بایتی مثل infamous یا .... به PSP ربط داشته باشه؟ چرا باز نمیشن؟
دوستان من میخوام یک PS3 اسلیم 320 گیگ بخرم.
از کجا میشه متوجه شد دستگاه آکبند بوده یا نه ؟
لطفاً هم از لحاظ ظاهری بگید و هم از لحاظ نرم افزاری یعنی وقتی که دستگاه رو روشن می کنیم ؟
دادا سئوالات مربوط به دستگاه های جیل برک رو از اینجا ببرسسلام
میتونم از بازی هایی که روی هارد داخلی دارم روی هارد اکسترنال بک آپ بگیرم داشته باشم ؟
من 14 گیگ بیشتر جا ندارم و میخوام بازیام رو بریزم توی هارد اکسترنال از اونجا اجرا کنم .
من 2 تا بازی داشتم فیکس شده بودن و فقط توی قسمت XBM games بودن و توی لیست multiman نبودن حالا که ارتقا دادم این 2 تا اجرا نمی شن ارور 80010017 میدن
توی قسمت game data هم نیستن ولی توی قسمت saved game سیوهاشون هست
الان می خوام روی هارد جاشونو پیدا کنم eboot اورجینال رو جایگزین کنم ولی نمی دونم ااین 2 تا بازی کجای هارد هستن چون توی لیست مولتی من نیستن
توی file manager به قسمت root ps3 میرم توی پوشه games هم نیستن!!!!!
هنگ کردم نمی دونم این 2 تا کجا نصب شدن ؟! کسی نمی دونه؟
......دادا سئوالات مربوط به دستگاه های جیل برک رو از اینجا ببرس
سوالات و مشکلات درباره کپی خور کردن PlayStation 3
دوستان فیلمهای سینمایی که از سایتهای دانلود فیلم میگیریم و پسوندشون معمولا mkv و ... هست رو نمیشه ریخت رو ی هارد دستگاه؟؟؟؟!!
دستگاه کپی نست.