هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

سلام
من ps3 دارم بعد دوستم قراه هاردش را بهم بده بازی باسه خودم بریزم بعد هاردش را داده اما من بلد نیستم بازی را روی ps3 خ.دم نصب کنم میشه کمک کنید بعد من هم می خواهم تا بازی روی هارد او بریزم اینم میشه کمک کنید ممنون

ویرایش:

با سلام به دوستان خوب بازی سنتر
سوال داشتم:
قبلان رو کنسول قبلیم بازیهای رو دانلود کرده بودم، کنسول خراب شد بردمش گارانتی نو بهم داد، همه چیز از حفظ پاک شده بود عکسها ویدئوها بازیها؛(
بعدش بعضی‌ از بازیهارو می‌خوام دوباره دانلود کنم: میرم تو استور نوشته خریده شده، اما وقتی‌ که دانلودش می‌کنم باز یا پلی نمیکندشون مینویسه این بازی مخصوص PSP است
این بازی فقط در PSP اجرا میشود آیا می‌خواهید کپی آنرا در PS3 داشته باشید؟ لطفا PSP خود را به وسیلهٔ سیم USB وصل کنید.
در صورتی‌ که من اورجینال بازی PS3 رو دانلود می‌کنم، مثلا چطوری ممکن بازی ۸ گیگا بایتی مثل infamous یا .... به PSP ربط داشته باشه؟ چرا باز نمیشن؟
شما باید همه کنسول ها رو که اکانتو روش زدی deactivate کنی بعد اقدام کنی به دانلودش رو کنسول جدید
در مورد اون قضیه هم که کنسولت میگه باید رو psp کپی کنه احتمالا شما نسخه psp رو دانلود کردی یا نسخه مخصوص به psv
دوستان من شهرستانم فقط دیال آپ اینجا دارم چند وقتی نیستم زحمت جوابها رو بقیه میکشن و ازشون ممنونم

دوستان من میخوام یک PS3 اسلیم 320 گیگ بخرم.
از کجا میشه متوجه شد دستگاه آکبند بوده یا نه ؟
لطفاً هم از لحاظ ظاهری بگید و هم از لحاظ نرم افزاری یعنی وقتی که دستگاه رو روشن می کنیم ؟

دوستان من میخوام یک PS3 اسلیم 320 گیگ بخرم.
از کجا میشه متوجه شد دستگاه آکبند بوده یا نه ؟
لطفاً هم از لحاظ ظاهری بگید و هم از لحاظ نرم افزاری یعنی وقتی که دستگاه رو روشن می کنیم ؟

به این تاپیک برو یه راهنمای خوب توش هست هر چی متوجه نشدی بیا بگو تا راهنمایت کنم
http://forum.bazicenter.com/thread67855/#post2320133

سلام

میتونم از بازی هایی که روی هارد داخلی دارم روی هارد اکسترنال بک آپ بگیرم داشته باشم ؟
من 14 گیگ بیشتر جا ندارم و میخوام بازیام رو بریزم توی هارد اکسترنال از اونجا اجرا کنم .

سلام

میتونم از بازی هایی که روی هارد داخلی دارم روی هارد اکسترنال بک آپ بگیرم داشته باشم ؟
من 14 گیگ بیشتر جا ندارم و میخوام بازیام رو بریزم توی هارد اکسترنال از اونجا اجرا کنم .
دادا سئوالات مربوط به دستگاه های جیل برک رو از اینجا ببرس
http://forum.bazicenter.com/thread33248/page735/

یه جا شنیدم مدل 60 گیگ فقط 1000 عدد تولید شد و بعد متوقف کردن این خبر درسته؟!
توقیف شدنش که میدونم اما اون 1000 تا واقعا درسته!

آخرین ویرایش:
من 2 تا بازی داشتم فیکس شده بودن و فقط توی قسمت XBM games بودن و توی لیست multiman نبودن حالا که ارتقا دادم این 2 تا اجرا نمی شن ارور 80010017 میدن
توی قسمت game data هم نیستن ولی توی قسمت saved game سیوهاشون هست

الان می خوام روی هارد جاشونو پیدا کنم eboot اورجینال رو جایگزین کنم ولی نمی دونم ااین 2 تا بازی کجای هارد هستن چون توی لیست مولتی من نیستن
توی file manager به قسمت root ps3 میرم توی پوشه games هم نیستن!!!!!
هنگ کردم نمی دونم این 2 تا کجا نصب شدن ؟! کسی نمی دونه؟

من 2 تا بازی داشتم فیکس شده بودن و فقط توی قسمت XBM games بودن و توی لیست multiman نبودن حالا که ارتقا دادم این 2 تا اجرا نمی شن ارور 80010017 میدن
توی قسمت game data هم نیستن ولی توی قسمت saved game سیوهاشون هست

الان می خوام روی هارد جاشونو پیدا کنم eboot اورجینال رو جایگزین کنم ولی نمی دونم ااین 2 تا بازی کجای هارد هستن چون توی لیست مولتی من نیستن
توی file manager به قسمت root ps3 میرم توی پوشه games هم نیستن!!!!!
هنگ کردم نمی دونم این 2 تا کجا نصب شدن ؟! کسی نمی دونه؟
دادا سئوالات مربوط به دستگاه های جیل برک رو از اینجا ببرس
سوالات و مشکلات درباره کپی خور کردن PlayStation 3
......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or