البته جالبه به سیل این همه عناوین Japanese اشاره ای نکرده D: یکی تغریبا مثل یک سیل و سرطان میمونه که ویتا رو داره میگیره. حالا دقیقا منظورش از AAA چی هست به طوره واضحی به نظره من توضیح نداده . شاید منظورش بازیهای غربی انحصاری هست...جالبه به Streaming و دیوایس برای Indie اشاره میکنه. این یعنی عملا شکست رو قبول کردن .یعنی کاربر بدونه داشته 4 نمیتونه استفاده خاصی از ویتا ببره که جالبه همچین حرفی رو میزنن. نمیدونم اخه چند نفر نتی رو دارن که بتونن همین 4 اش رو بدونه Local host بشینن ریموت بازی کنن و یا درست حسابی از ps now استفاده ببرن . به نظر میرسه از ابندا که سونی برگشت گفت ویتا کنسولی هست که قرار بازیاش Console Quality باشن داره خودش رو شیفت میده به سمتی که برگرده اصلا بگه ویتا یه کنسول پرتایل هست برای Stream Gaming و Indie . این به نظره من خودش میتونه تاثیر منفی روی همون چندتا سازنده ای داشته باشه که شاید دارن بازی میسازن D: والا به همین پرت کردن بازیا هم فکر میکنن همه راضی باشن. ویتا جاش رو داره اما متاسفانه وقت نمیزارن به خاطره اینکه فروشش شاید در حده انتظار نبوده . الان بازی B2 پرت شده که خب از حد انتظار من یکی بالاتر بود. باید روی این مساعل بیشتر سرمایه گزاری کنه . نبایستی مثلا شل میگرفت بعضی چیزا که لیوان برگرده بگه ما علاقه ساخت Bioshock روی ویتا رو داشتیم اما همکاری از طرفه سونی نشد. بعد سونی وقتش رو صرفه Nihilistic و عناوین نابودش کنه !
به هر حال امیدوارم به جای عناوین Japanese عناوین قابل توجه بیشتر رو ببینیم ! به هر حال خیلیا هستن اینطور بازیا رو دیگه دوست ندارن...