Royal_Star
کاربر سایت
دوستان گرامی کسی اینجا قیمت مموری کارت 32 گیگ کارکرده برای ویتا سراغ داره چه قیمتی میشه پیدا کرد ؟
قیمت چند باشه ارزش خرید داره ؟
دوستان گرامی کسی اینجا قیمت مموری کارت 32 گیگ کارکرده برای ویتا سراغ داره چه قیمتی میشه پیدا کرد ؟
داداش اینجا میفروشن : بازار سنتر | محصولات | کنسول های دستی | PS Vita | کارکرده - سالم | رم 32 گیگ psvitaدوستان گرامی کسی اینجا قیمت مموری کارت 32 گیگ کارکرده برای ویتا سراغ داره چه قیمتی میشه پیدا کرد ؟
ارزش داره الان که کنسول های نسل8اومدن ps vita بخرم؟l-)
ارزش داره عزیزم ارزش داره!ارزش داره الان که کنسول های نسل8اومدن ps vita بخرم؟l-)
دوستان عزیز یه سوال مهم داشتم :
واقعیت قصد خرید بازی Killzone برای ویتا رو دارم .
ریجن اکانتم (US) یا همون ریجن یک هست ! و همینطور روی این اکانتم پلاس یکساله دارم ...
بین چند تا موضوع موندم :
اول اینکه مموری فیزیکی این بازی رو پیدا کردم ریجن یک هست با قیمت 130 تومن ... از طرفی هم تو شبکه PSN قیمت این بازی 36 دلار هستش !!
آیا به نظرتون به صرفه هست که بازی رو به صورت فیزیکی بخرم یا اینکه یک کارت PSN 50$ بگیرم و از طریق PSN خرید و دانلود کنم ؟؟ کارت PSN 50 دلاری هم قیمت دارم 160 هزار تومن ...
البته اگر با PSN 50$ باشه که 14 دلار هم اضافه میارم و میتونم برای PS4 بازی خاصی بخرم یا اینکه DLC بازیهایی مثل Battelfield 4 PS4 رو بخرم !
یا اینکه برای همین PS VITA میتونم با 14 دلار بازی دیگه ای بخرم !
البته بیشتر نظرم این بود که به اضافه این 50$ که میگیرم یک PSN کارت 10 دلاری هم بگیرم که بتونم بازی Need For Speed Most Wanted برای ویتا که 20 دلار قیمت داره رو خرید و دانلود کنم ...
واقعا موندم کدوم روش به صرفه هست ؟؟
دوستان اگر نظری دارین بفرمائید !!
سلامدوستان عزیز یه سوال مهم داشتم :
ریجن اکانتم (US) یا همون ریجن یک هست ! و همینطور روی این اکانتم پلاس یکساله دارم ...
بین چند تا موضوع موندم :
اول اینکه مموری فیزیکی این بازی رو پیدا کردم ریجن یک هست با قیمت 130 تومن ... از طرفی هم تو شبکه PSN قیمت این بازی 36 دلار هستش !!
آیا به نظرتون به صرفه هست که بازی رو به صورت فیزیکی بخرم یا اینکه یک کارت PSN 50$ بگیرم و از طریق PSN خرید و دانلود کنم ؟؟ کارت PSN 50 دلاری هم قیمت دارم 160 هزار تومن ...
البته اگر با PSN 50$ باشه که 14 دلار هم اضافه میارم و میتونم برای PS4 بازی خاصی بخرم یا اینکه DLC بازیهایی مثل Battelfield 4 PS4 رو بخرم !
البته بیشتر نظرم این بود که به اضافه این 50$ که میگیرم یک PSN کارت 10 دلاری هم بگیرم که بتونم بازی Need For Speed Most Wanted برای ویتا که 20 دلار قیمت داره رو خرید و دانلود کنم ...
دوستان عزیز یه سوال مهم داشتم :
بین چند تا موضوع موندم :
nfs که به خودت بستگی داره. اگه اهل ریسینگ باشی به نظرم ارزش داره!معذرت میخوام دوستان یه سوال :
ایا بازی NFS Most Wanted ارزش خرید داره ?
چند قیمت باشه خوبه ?
و همینطور بازی killzone چند قیمت باشه می ارزه ?
Galaxy Note 3 - N9005 / Saeed_RoyalStar
ریجن 1 بگیر. dlc که چند تا اومده براش. نمیدونم باز میاد یا نه. ولی اگه میخوای dlc بگیری باید ریجن 1 رو بخری.دوستان گرامی ببخشید 2 تا سوال که برام پیش اومده :
1- من دو عدد بازی Killzone ویتا پیدا کردم که یکیش ریجن 2 هست و دیگری ریجن 1 هست ...
از آنجائیکه که ریجن اکانتم روی PS VITA ریجن 1 یا همون US هست و برای DLC آینده این بازی هم ممکنه بیاد ! کدوم نسخه پیشنهاد میشه ؟
البته من خودم نظرم روی ریجن 1 هست اما چیزی که اینجا منو یکم تو دو راهی قرار داده قیمتشون هست .
چون ریجن 2 که سراغ دارم 100 تومن قیمت داره اما ریجن 1 رو با قیمت 120 سراغ دارم .
آیا این 10 هزار تومن هزینه اضافی ارزش داره که ریجن 1 بگیرم ؟
2 - DLC جدید بازی Killzone براش میاد جدید ؟؟