هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

به نظر من که اون مقاله رو زیاد جدی نگیرین ...ویتا همین الان هم همون شرایط رو داره و سارنده های بزرگ بازی aaa یراش نمیسازن .... ولی همون بازی هایی مثل گراویتی ... و هر از چند گاهی کیلزونی و یه انچارتد دیگه .... نید فور اسپیدی براش بدن بسه .... به هر حال بشنیم منتظر گیمز کام ببینیم برنامه سونی چیه

به نظر من که اون مقاله رو زیاد جدی نگیرین ...ویتا همین الان هم همون شرایط رو داره و سارنده های بزرگ بازی aaa یراش نمیسازن .... ولی همون بازی هایی مثل گراویتی ... و هر از چند گاهی کیلزونی و یه انچارتد دیگه .... نید فور اسپیدی براش بدن بسه .... به هر حال بشنیم منتظر گیمز کام ببینیم برنامه سونی چیه
need for speed هم باز به نسبت همه محدودیتهایی که برای سازنده هاش داشت پرته خوبی بود
کلا نشون میده بازی aaa وقتی روی ویتا کار میکنه که برای همون ویتا بسازنش و یا یک کسی پرتش رو انجام بده که واقعا با سخت افزار ویتا اشنایی کامل داشته باشن . انصافا پرتهای NG1 و DOA5 خیلی خوب بودن !

دوستان سوال داشتم در مورد بازی Need For Speed most wanted ویتا !
آنلاین این بازی چطوره ? شبکه خوبی برای انلاین داره ?
سوال دیگه اینکه قیمت کارکرده این بازی چند باشه خوبه ?

Galaxy Note 3 - N9005 / Saeed_RoyalStar

آخرین ویرایش:
دوستان امکانش هست تو مراسم E3 2014 برای ویتا یکی دوتا بازی شاخ معرفی کنن؟؟؟
امکانش که همیشه هست منتها باید منتظر موند و دید . اما چیزی که معلومه اینکه سونی بیشتر داره روی mobile gaming و اوردن ip های شرقی فکوس میکنه تا اوردن ip های غربی ... باید دید چی میشه. keep you hope high :)

سلام :دی
قصد خرید ویتا برای remote play دارم
کسی از دوستان تجربه اش کرده؟ تاخیر نداره؟
خیلی خوبه ! نزدیک هم باشی تاخیری نداره .... اگر بخوای از طریقه نت وصل شی نتت باید خیلی قوی باشه . دسته هم 3 مگ دانلود بر ثانیه D: اما حالت عادی توی خونه مشکلی نیست .
ولی با همه این اوصاف من که شخصا بیشتر از 10 دقیقه استفاده نکردم D: دیگه TV هست با این کیفیت خوب چرا تو صفحه کوچک بازی کنیم D: ? لول.

دوستان سوال داشتم در مورد بازی Need For Speed most wanted ویتا !
آنلاین این بازی چطوره ? شبکه خوبی برای انلاین داره ?
سوال دیگه اینکه قیمت کارکرده این بازی چند باشه خوبه ?

Galaxy Note 3 - N9005 / Saeed_RoyalStar
سلام عزیز
انلاینش ok هست . اره خوبه یادمه بچه ها اینجا بازی میکردن .
اطلاعی در مورده قیمت ندارم متاسفانه :(

دوستان امکانش هست تو مراسم E3 2014 برای ویتا یکی دوتا بازی شاخ معرفی کنن؟؟؟

یه لیستی به صورت شایعه منتشر شده بود که اگه اون باشه باید ویتا رو از بالای کوه پرت کرد هیچی نیست توش جز 3 - 4 تا بازی گم نام .
سال پیش هم همه منتظر بازی شاخ بودن یه سری بازی فسیل و قدیمی که همشون پرت بودن معرفی کردم مثل Dead nation و The walking dead و GOW

سلام فردا می خوام برم خرید چند تا سوال داشتم 1 - ایا ویتا عناوین اکشن خوب برای بازی کردن داره یا عناوین ماجراجویی 2- موندم بخرم یا نخرم میترس بعد یه مدت دیگه به کارم نیاد نظر شما چیه 3- امکان داره تو e3 براش عناوین خوب عرضه کنند و ایا ممکنه توe3 پی اس ویتا 3000 عرضه بشه صبر کنم یا نه 4- لطفا نکات ضروری خرید رو بگید

سلام فردا می خوام برم خرید چند تا سوال داشتم 1 - ایا ویتا عناوین اکشن خوب برای بازی کردن داره یا عناوین ماجراجویی 2- موندم بخرم یا نخرم میترس بعد یه مدت دیگه به کارم نیاد نظر شما چیه 3- امکان داره تو e3 براش عناوین خوب عرضه کنند و ایا ممکنه توe3 پی اس ویتا 3000 عرضه بشه صبر کنم یا نه 4- لطفا نکات ضروری خرید رو بگید
سلام
1.بازی های اکشن خوب یه چند تایی داره مثل : ninja gaiden sigma 2 plus - dead or alive 5 plus - ninja gaiden sigma 1 plus - mortal kombat - unit 13 - uncharted golden abyss - killzone mercenary - metal gear solid hd collection
یه سری بازی های خیلی خوب هم داره مثل : final fantasy x x2 hd - tearaway - littlebigplanet - toukiden the age of demons - Rayman Legends - gravity rush - persona 4 golden
2.به نظر من که بخر چون ویتا کم کم 20 عنوان بازی خوب داره که ارزش بازی کردنو دارن...
3.امکانش هست بازی خوب معرفی بشه...فکر نکنم تا دو ساله دیگه ویتای جدیدی عرضه کنن.

آخرین ویرایش:
یه لیستی به صورت شایعه منتشر شده بود که اگه اون باشه باید ویتا رو از بالای کوه پرت کرد هیچی نیست توش جز 3 - 4 تا بازی گم نام .
سال پیش هم همه منتظر بازی شاخ بودن یه سری بازی فسیل و قدیمی که همشون پرت بودن معرفی کردم مثل Dead nation و The walking dead و GOW

البته برای ویتا باید منتظر گیمزکام بود ... چون تو e3 روی کنسول های خونگی تمرکز میکنن و توی گیمزکام بیشتر به ویتا میپردازن ...سال پیش هم همین طور بود

سلام چند تا سوال قبل از خرید 1-رم 16 بهتره یا32 دانلود هم می خواهم بکنم و فیلم هم نگاه کنم 2- میشه باهاش فیلم سینمایی نگاه کرد با کیفیت اچ دی و فول اچ دی 3- برای فیلم چه فرمت هایی رو ساپورت می کنه 4- میشه روش هرنوع موسیقی گوش داد 5- برای شروع به جز انچارد چه بازی های خوبه بخرم 6- الان کدام رجین برای اکانت ساختن تو ایران بهتره هم بازی فیزیکی و هم دیجیتال 7- وای فای بهتره یا تری جی 8- ارزش خرید داره یا پول حروم کردنه 9- بهتر یک استارتر کیت بگیرم یا لوازم جانبی رو جدا بگیرم 10- بازی اساسین کریدش خوب هست یانه برای خرید فریمش می ره رو اعصاب یا نه 11- بازی های پی اس پی رو خوب ساپورت می کنه و کیفیت دارن رو ویتا یانه

- - -ویرایش - - -

12- کیفیت دوربینش برای عکس و فیلم برداری خوبه مثل گلگسی ایس هست

13- ببخشید ویتا برای دانلود از پی اس ان و انلاین بازی کردن که تحریم نداره یاداره درضمن من بازی های EA انلاین نمی خوام بازی نمی کنم چون تحریم داره دیگه مشکل تحریم داره یانه

- - -ویرایش - - -

ببخشید اگر رجین کنسول یک و اکانت دو باشه واز طریق خود دستگاه اپدیتش کنی باتوجه به رجین دستگاه اپدیت رو دانلود می کنه یانه ----- مشکلی تو نت من نیست چون گاهی اقات با موزیلا می رم پی اس ان جواب نمیده وگاهی باگوگل کروم یکی در میون تو پبی اس ان خوب کار می کنند مشکلی که نیست

آخرین ویرایش:
سلام چند تا سوال قبل از خرید 1-رم 16 بهتره یا32 دانلود هم می خواهم بکنم و فیلم هم نگاه کنم 2- میشه باهاش فیلم سینمایی نگاه کرد با کیفیت اچ دی و فول اچ دی 3- برای فیلم چه فرمت هایی رو ساپورت می کنه 4- میشه روش هرنوع موسیقی گوش داد 5- برای شروع به جز انچارد چه بازی های خوبه بخرم 6- الان کدام رجین برای اکانت ساختن تو ایران بهتره هم بازی فیزیکی و هم دیجیتال 7- وای فای بهتره یا تری جی 8- ارزش خرید داره یا پول حروم کردنه 9- بهتر یک استارتر کیت بگیرم یا لوازم جانبی رو جدا بگیرم 10- بازی اساسین کریدش خوب هست یانه برای خرید فریمش می ره رو اعصاب یا نه 11- بازی های پی اس پی رو خوب ساپورت می کنه و کیفیت دارن رو ویتا یانه

- - -ویرایش - - -

12- کیفیت دوربینش برای عکس و فیلم برداری خوبه مثل گلگسی ایس هست
1.بستگی به مقدار بازی یا فیلمی که توش می خوای نگه داری داره
2.فیلم سینمایی میشه با هاش نگاه کرد فیلم های فول ا چ دی رو هم خیلی راحت پخش میکنه
3.فقط MP4 رو نشونم میده
4.فرمت های موزیک هم MP3 رو پخش میکنه
5.killzone mercenary خوبه tearaway هم خوبه
6.ریجن برای بازی های فیزیکی زیاد مهم نیست ولی بازی های دیجیتالی خواستی دانلود کنی ریجن 1 رو انتخاب کن چون کارت های شارژ راحت تر پیدا میشه
7.وای فای بگیر چون 3G فقط رایتل میشه استفاده کرد اونم فقط سیم کارت Data که برای اینترنته که سرعت خیلی داغونی داره
8.:|
10.بازیش معمولی گرافیکش خوبه
12.دوربینش خیلی مزخرفه باز فیلم برداریش بهتره که اونم مزخرفه کلا باید قید دوربینشو زد چون برای بازی بدرد میخوره نه برای عکس برداری
13. نه تحریم نداره

13

ببخشید اگر رجین کنسول یک و اکانت دو باشه واز طریق خود دستگاه اپدیتش کنی باتوجه به رجین دستگاه اپدیت رو دانلود می کنه یانه ----- مشکلی تو نت من نیست چون گاهی اقات با موزیلا می رم پی اس ان جواب نمیده وگاهی باگوگل کروم یکی در میون تو پبی اس ان خوب کار می کنند مشکلی که نیست
ریجن دستگاه اهمیتی توی این قضیه نداره . اپدیت میکنه .
موفق باشید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or