هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

دوستان یه مشکلی برام پیش اومده
این برنامه ps3 proxy server رو که میخوام نصب کنم میگه باید net frame work 1.1.4322 رو نصب کنی ولی هر جا میگردم فقط نسخه 1.1 هست
نسخه 1.1 نصب کردم ولی برنامه ps3 proxy server انگار درست اجرا نمیشه
یه صفحه میاد که ip adress داره و port
قبلا که داشتم عکس ps3 داشت

از این استفاده کن راحت و آسان
PSXDownloadHelper

داداش برنامه رو دانلود کردم و میگه net frame work 4 میخواد
ولی نمیدونم چرا روی ویندوزم نصب نمیشه

اگه xp باشه ساپورت نمیکنه:-s
ولی روی 7 راحت نصب میشه
من خودم قبلا xp استفاده میکردم 4 به بالا نصب نمیشد
ولی اگه 7 داری و نصب نمیشه مشکل باید از ویندوز باشه :d

سلام دوستان اين Location data من داخل هيچ نرم افزار يا بازي کار نميکنه با اين که من داخل تنظيمات فعالش کردم اگه راهي هست لطفا راهنماييم کنيد
http://www.skyhookwireless.com/howitworks/submit_ap.php
این روش برای خیلیا جواب داد
باید اطلاعات رو بدی و از 1 هفته تا 1-2 ماه صبر کنی ( ماکسیمم )

رفتيم عيديه یک جا باز بود یه مموری ويتا بخریم میگفت دو مدل داره اصلی و چینی ،اصلياش گرونتره الان هم نداریم ،تفاوت ظاهریش چیه که بفهمیم از اون ارزونا. ندن بمون پول اصلی حساب کنن :d

رفتيم عيديه یک جا باز بود یه مموری ويتا بخریم میگفت دو مدل داره اصلی و چینی ،اصلياش گرونتره الان هم نداریم ،تفاوت ظاهریش چیه که بفهمیم از اون ارزونا. ندن بمون پول اصلی حساب کنن :d
کلا این مموری های ویتا یه حالت خاصی داره و برای خودش طراحی شده .
اما اینکه تقلبیش باشه یا نباشه رو شخصا اطلاع ندارم ... از چین هیچی بعید نیست
اما در کل با این تفاصیر بهتره از یه مغازه معتبر بخری.

http://www.skyhookwireless.com/howitworks/submit_ap.php
این روش برای خیلیا جواب داد
باید اطلاعات رو بدی و از 1 هفته تا 1-2 ماه صبر کنی ( ماکسیمم )

آرمان برای من چند وقته مثلا میرم توی Maps اشتباهی جایی رو که هستم نشون میده. دلیل چیه؟؟؟ بعدش این سایته که گفتی چیه؟؟؟ حتما باید توش بریم اطلاعات بدیم؟؟

آرمان برای من چند وقته مثلا میرم توی Maps اشتباهی جایی رو که هستم نشون میده. دلیل چیه؟؟؟ بعدش این سایته که گفتی چیه؟؟؟ حتما باید توش بریم اطلاعات بدیم؟؟
این سایت Location مربوطه بر اساسه کانکشنت ثبت میکنه
اطلاعات رو تکمیل کن توی وب سایت و ثبت کن باید کمک کنه
نمیدونم دلیله اینکه location اشتباه نشون میده چی هست.

در جواب این سوالتون باید بگم خیر.دلیلش هم سونی گفته که به دلیل استفاده ی فراوان از سنسور ها که باعث تکون خوردن دستگاه میشه پیاده کردن تکنولوژی سه بعدی خیلی سخته و اگه هم موفق بشیم تصویر عمق زیادی نداره و گرون هم تموم میشه.

این یعنی چیییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

قلبم گرفت......یعنی هیچ کدومش 3 بعدی نیستتتتتت/؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در جواب این سوالتون باید بگم خیر.دلیلش هم سونی گفته که به دلیل استفاده ی فراوان از سنسور ها که باعث تکون خوردن دستگاه میشه پیاده کردن تکنولوژی سه بعدی خیلی سخته و اگه هم موفق بشیم تصویر عمق زیادی نداره و گرون هم تموم میشه.

این یعنی چیییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

قلبم گرفت......یعنی هیچ کدومش 3 بعدی نیستتتتتت/؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از اولشم قرار نبود داشته باشه عرفان !!!!
اطلاعاتت رو از کنسول بیشتر کن قبل از خرید که یه وقت پشیمون نشی !!

فکر نمیکنم 3d لازمش باشه .... 3d به پروسه بیشتر هم نیاز داره ... بهتره این قدرت رو توی خوده بازی خرج بدن تا فقط داشتن 3d ....
اگر 3d میخوای که باید بری دنباله pc و 3ds

از اولشم قرار نبود داشته باشه عرفان !!!!
اطلاعاتت رو از کنسول بیشتر کن قبل از خرید که یه وقت پشیمون نشی !!

فکر نمیکنم 3d لازمش باشه .... 3d به پروسه بیشتر هم نیاز داره ... بهتره این قدرت رو توی خوده بازی خرج بدن تا فقط داشتن 3d ....
اگر 3d میخوای که باید بری دنباله pc و 3ds
psp داشت؟؟؟این موضوع باعث میشه که بازیاش بی ارزش بشن؟

درود . دوستان یک سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید . من شدیدا از بازی Killzone Mercenary خوشم اومده و از طرفی اصلا اهل بازی های ژاپنی که برای ویتا پره نیستم . روی هم رفته 2 تا بازی Tearaway و Mercenary رو میپسندم . با این وضعیت به نظر شما ویتا بگیرم یا نه ؟

درود . دوستان یک سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید . من شدیدا از بازی Killzone Mercenary خوشم اومده و از طرفی اصلا اهل بازی های ژاپنی که برای ویتا پره نیستم . روی هم رفته 2 تا بازی Tearaway و Mercenary رو میپسندم . با این وضعیت به نظر شما ویتا بگیرم یا نه ؟
به خاطره دوتا بازی فقط میخوای بگیری ؟
یک نگاهی بنداز به صورت کلی ببین بازیهای دیگش رو اصلا دوست نداری ..
خب به نظره من به خاطره دوتا بازی که ارزش نداره D:

D:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or