هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

سلام کنسول رو چطوری باید ریستارت کنم؟

Sent from my HTC One using Tapatalk
ریست کنسول این هست که دستت رو روی Power به مدت 30 ثانیه نگه داری
اون پایینی که دوستمون گفت فکر نمیکنم الان لازم باشه چون همه چیز رو پاک میکنه !

میتونی توی بخشه wifi اون wifi مربوطه رو delete کنی و دوباره وصل بشی و همچنین میتونی روتر رو ریست کنی باید درست بشه

برو تو قسمت Format و Restore settings انتخاب کن
چرا اخه ؟ شاید مشکله از نت باشه !

دقيقا لحظاتي پيش 2 بازي فيزيكي از DC خريدم MSG و Resistance

خوب سرعتشون خوب بود 1 ساعته تحويل دادند اكبند و پلمپ شده و من ريجن يك ميخواستم هر دو رو هم ريجن يك دادند

تخفيف هم گرفتم اي 5 تومان روي هم

توي Resistance هم ان كد 9 دلاري انلاين مولتي پليرش هم بود

ولي MSG دفترچه نداشت و...ميگفت ممكن بعضي ها دفترچه نداشته باشند؟؟؟ راسته؟

آره mgs ویتا اصلا دفترچه نداره.
من خیلی زورم میاد از dc بازی بخرم. مخصوصا بازی های قدیمی که داره به قیمت بازی ۲۰۱۴ میده!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

ریست کنسول این هست که دستت رو روی Power به مدت 30 ثانیه نگه داری اون پایینی که دوستمون گفت فکر نمیکنم الان لازم باشه چون همه چیز رو پاک میکنه ! میتونی توی بخشه wifi اون wifi مربوطه رو delete کنی و دوباره وصل بشی و همچنین میتونی روتر رو ریست کنی باید درست بشه چرا اخه ؟ شاید مشکله از نت باشه !
من پيش خودم گفتم شايد همه ي راهارو امتحان کرده و به هيچ چيز نرسيده براي همين هم گفتم ريست کن بعدم خودش هي مي گفت روش ريست کردن بگو.

آره mgs ویتا اصلا دفترچه نداره.
من خیلی زورم میاد از dc بازی بخرم. مخصوصا بازی های قدیمی که داره به قیمت بازی ۲۰۱۴ میده!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
MGS HD Collection من یکی از تنها بازیهای ویتام هست که دفترچه تمام رنگی داره ! لول ×______× ریجن 2 هم هست فکر کنم .

MGS HD Collection من یکی از تنها بازیهای ویتام هست که دفترچه تمام رنگی داره ! لول ×______× ریجن 2 هم هست فکر کنم .
مگه دفترچه رنگی هم دارن :-/ برا من که persona م اصلا دفترچه نداره :( آنچارتدم هم دفترچه 4-5 برگی داره که سیاه سفیده :| من فکر میکردم دفترچه بازی های ویتا حالت دیجیتالیه که تو خود بازی هست :-/

مگه دفترچه رنگی هم دارن :-/ برا من که persona م اصلا دفترچه نداره :( آنچارتدم هم دفترچه 4-5 برگی داره که سیاه سفیده :| من فکر میکردم دفترچه بازی های ویتا حالت دیجیتالیه که تو خود بازی هست :-/

آره میشا.دفترچه ها داره یواش یواش دیجیتالی میشه.مخصوصا بازیای ریجن 1 که حتی تو PS3 هم دیگه دفترچه ندارن.نهایت یه ورق توشه برای یه کد یا تبلیغ plus.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or