payam fsheu
کاربر سایت
خريد پلاس Uk به صرفه تر از Us است کلا همه چيز uk از us بهتره از نظر قيمت،اگه همين تخفيفات نبود هيچ کس ريجن 1 انتخاب نميکرد هر چند که اين روزها ريجن 2 هم خوب تخفيفاتي ميده.
آخرین ویرایش:
خريد پلاس Uk به صرفه تر از Us است کلا همه چيز uk از us بهتره از نظر قيمت،اگه همين تخفيفات نبود هيچ کس ريجن 1 انتخاب نميکرد هر چند که اين روزها ريجن 2 هم خوب تخفيفاتي ميده.
سلام
از بچه های انجمن کسی هست که تو کار کنسول باشه و ویتارو به قیمت خوب بفروشه؟ میشه معرفیش کنین.
Sent from my HTC One using Tapatalk
سلام عزیزان
من تو سایت dc یه network card ۲۰ دلاری و یه اکانت ۳ماهه پلاس دارم سفارش میدم جفتشم برای آمریکاس هالا به نظرتون این دو تا باهم جور در میان؟ با این اکانت میشه آنلاین بازی کرد؟ میشه بیشتر راهنمایی کنین.
سلام به دوستان گل بازی سنتر
میخوام ps vita بخرم و توی سایت ها تحقیق کردم و دیدم سایت( سانتک) داره ps vita رو به صورت کپی خور عرضه میکنه.ایاکسی چیزی میدونه؟یا کسی از این سایت خرید کرده که بگه ps vita کپی خور شده است یانه؟
خواهشا یه جواب بهم بدید. باتشکر
راستی اینم لینکش
Sony PS Vita 3G+WiFi | سونی پی اس ویتا تری جی | سانتک
برای بازی کردن انلاین توی PS4 نیاز به پلاس هست.دوستان براي آنلاين بازي کردن بايد Plus خريده باشم يا ربطي نداره.
اگر توی خونه با یک اینترنت وصل بشید که مشکلی نداره چون نت در واقع پیش نیاز هست و مثله Local host میمونه .بدون اینترنت هم دسته من به 3-4 مگ بر ثانیه سرعته دانلود نیاز داره تا بشه متعادل و خوب بازی کردبچه ها قابلیت ریموت پلای ویتا با پی اس ۴ با اینترنت ایران جواب میده؟ از بچه ها کسی هست تا هالا این قابلیتو تست کرده باشه؟
ريجنت چنده تا قيمتش بهت بگم؟الان قیمت بازی soul sacrifice تو استور چند هست؟ ارزش داره بگیرم یا برم فیزیکیشو پیدا کنم؟ Sent from my HTC One using Tapatalk