هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

خريد پلاس Uk به صرفه تر از Us است کلا همه چيز uk از us بهتره از نظر قيمت،اگه همين تخفيفات نبود هيچ کس ريجن 1 انتخاب نميکرد هر چند که اين روزها ريجن 2 هم خوب تخفيفاتي ميده.

آخرین ویرایش:
خريد پلاس Uk به صرفه تر از Us است کلا همه چيز uk از us بهتره از نظر قيمت،اگه همين تخفيفات نبود هيچ کس ريجن 1 انتخاب نميکرد هر چند که اين روزها ريجن 2 هم خوب تخفيفاتي ميده.

امارات ریجن 2 ـه واحد پولیشم دلاره :)
تنها مشکلشم اینه که 3 دلار همه چیزاش گرون ترن

سلام به دوستان گل بازی سنتر
میخوام ps vita بخرم و توی سایت ها تحقیق کردم و دیدم سایت( سانتک) داره ps vita رو به صورت کپی خور عرضه میکنه.ایاکسی چیزی میدونه؟یا کسی از این سایت خرید کرده که بگه ps vita کپی خور شده است یانه؟
خواهشا یه جواب بهم بدید. باتشکر
راستی اینم لینکش
Sony PS Vita 3G+WiFi | سونی پی اس ویتا تری جی | سانتک

سلام عزیزان
من تو سایت dc یه network card ۲۰ دلاری و یه اکانت ۳ماهه پلاس دارم سفارش میدم جفتشم برای آمریکاس هالا به نظرتون این دو تا باهم جور در میان؟ با این اکانت میشه آنلاین بازی کرد؟ میشه بیشتر راهنمایی کنین.

Sent from my HTC One using Tapatalk

سلام عزیزان
من تو سایت dc یه network card ۲۰ دلاری و یه اکانت ۳ماهه پلاس دارم سفارش میدم جفتشم برای آمریکاس هالا به نظرتون این دو تا باهم جور در میان؟ با این اکانت میشه آنلاین بازی کرد؟ میشه بیشتر راهنمایی کنین.

بله هيج مشكلى نيست فقط اكانتتون بايد ريجن يك يا همون امريكا باشه

- - -ویرایش - - -

سلام به دوستان گل بازی سنتر
میخوام ps vita بخرم و توی سایت ها تحقیق کردم و دیدم سایت( سانتک) داره ps vita رو به صورت کپی خور عرضه میکنه.ایاکسی چیزی میدونه؟یا کسی از این سایت خرید کرده که بگه ps vita کپی خور شده است یانه؟
خواهشا یه جواب بهم بدید. باتشکر
راستی اینم لینکش
Sony PS Vita 3G+WiFi | سونی پی اس ویتا تری جی | سانتک

نه اين چيزا كذب محض ان چيزى كه ميبيني ممكن يك ويتا دست دوم باشه با اكانت دارنده اصلي و اولى كه باش تعدادي بازي خريده ميده به شما ولي پسوردش رو كه نميده و اين سبب مشكلات متفرقه اي چه در بازيها و چه در استفاده از خود دستگاه ميشود

بچه ها قابلیت ریموت پلای ویتا با پی اس ۴ با اینترنت ایران جواب میده؟ از بچه ها کسی هست تا هالا این قابلیتو تست کرده باشه؟

اگر توی خونه با یک اینترنت وصل بشید که مشکلی نداره چون نت در واقع پیش نیاز هست و مثله Local host میمونه .بدون اینترنت هم دسته من به 3-4 مگ بر ثانیه سرعته دانلود نیاز داره تا بشه متعادل و خوب بازی کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or