پیکسل سوختگی معمولا در اثر ضربه به وجود میاد . امکانش هست روی هر صفحه LED - OLED - LCD اتفاق بیفته در صورت ضربه .کسی میدونه ویتا پیکسل سوختگی داره اشکال داره اصلا چی هست این پیکسل سوختگی و چطوری میشه فهمید و برای دستگاه اشکال داره اگه میشه یکی راهنمایی کنه
همون دفترچه Digital هست منتها رنگی و فیزیکی ! قبلا یادمه تو تاپیکش عکسش رو زده بودم D:ارمان ميگم بيا براي ما هم اسكن كن استفاده كنيم
شوخي ميكنم.......
برنامه Content manager رو باید دانلود کنی و ویتا هم فریمورش به روز باشه. هردو باید به یک نت وصل باشن . بعد با USB وصل میکنی و میری توی Content manager و اونجا قسمت Backup رو میزنی . از تک تک بازیا هم جدا جدا میتونی backup بگیری مشکلی نیست .1.مموری ویتا پر شده چطور میتونم ازشون بک اپ بگیرم که هر موقع خواستم بریزمش توی مموری چون حافظش کمه !؟
2.اگه بازیهایی که خریدم توی پی اس ان روی مموریم پاک بشه دفعه بعد میتونم بگیرمشون یا باید دوباره پول بدم؟
3.میشه مثلا در فروشگاه پلی استیشن دوستان پول رو برای یه دوست دیگه توی پی اس ان انتقال بدن و بشه چیزی خرید؟
ممنون.
برنامه Content manager رو باید دانلود کنی و ویتا هم فریمورش به روز باشه. هردو باید به یک نت وصل باشن . بعد با USB وصل میکنی و میری توی Content manager و اونجا قسمت Backup رو میزنی . از تک تک بازیا هم جدا جدا میتونی backup بگیری مشکلی نیست .
بله میشه مشکلی نیست . این بازیا تا اخرالزمان روی اکانتت باقی میمونه D:
خیر . PSN قابلیت هیچ گونه Transfer نداره .
موفق باشی![]()
همون گزینه های اخری هست ! یک مقداری حواس جمع تر نگاه کنید به راحتی پیدا میشه .کانکت منیجر کجاش باید بزنم بک اپ بگیره یا توی ویتا باید دکمه بک اپ بزنی چون من نمیدونم کجاست:d
سلام
1.من چند روز دارم با چیز پی ان میرم استور شماهم همچین مشکلی دارید؟
2.اکانت پلاس یک ساله دارم تمام بازیهای رایگانو گرفتم ولی street fighter ارور میده! ریجن یک هستم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
Sent from my HTC One using Tapatalk
فقط برای بازیهای PSP هست .Bilinear ******ing توی ps vita فقط برای بازیهای psp هست یا کلا میشه اون رو توی همه بازیها اجرا کرد؟ چجوری میشه فعالش کرد یه راهنمایی کنید، ممنون
این چی هست![]()
ببین حسین خیلی ساده بود. اصلا نمیخواست اون قسمتی را که نوشته بودی (به زبان ساده) مینوشتی :dخیلی ساده است ببین:
double getBilinear******edPixelColor(Texture tex, double u, double v) {
u = u * tex.size - 0.5;
v = v * tex.size - 0.5;
int x = floor(u);
int y = floor(v);
double u_ratio = u - x;
double v_ratio = v - y;
double u_opposite = 1 - u_ratio;
double v_opposite = 1 - v_ratio;
double result = (tex[x][y] * u_opposite + tex[x+1][y] * u_ratio) * v_opposite +
(tex[x][y+1] * u_opposite + tex[x+1][y+1] * u_ratio) * v_ratio;
return result;
}
فهمیدی؟
به زبان ساده یعنی مثلا شما میخوای یه رزلوشن پایین رو تو صفحه با رزلوشن بالاتر ببینی مثل اجرای بازی های پی اس پی در ویتا این افکت باعث میشه
کیفیت تصویر کمتر افت کنه یه کم گوشه هارو از تیزی خارج میکنه و گرد تر نشون میده تقریبا...
ببین حسین خیلی ساده بود. اصلا نمیخواست اون قسمتی را که نوشته بودی (به زبان ساده) مینوشتی :d
به هر حال ممنون.
الان اصلا این Bilinear ******ing یه app هستش یا چی؟ من الان سایلنت هیل 1 را بازی میکنم ولی چیزی متوجه نمیشم با اینکه گرافیکش از بازی های قدیمی psp هم داغون تره :d
من توی uncharted :GA لبه های تیزی میبینم که کمی توی ذوق میزنه نمیدونم این مشکل قابل حله یا کلا بازی اینطوریه؟