هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

سلام دوستان الان ps vita کپی خور شده ؟ یعنی بتونه همه بازی ها رو از طریق مموری اجرا کنه ؟

اگر شده لطف کنید لینک اموزش رو برام قرار بدین . ممنون
تا اونجا که من میدونم خیر
البته فک کنم روی ورزن های پایین ویتا میشه کاری کرد که بازی های PSP رو اجرا کرد !

سلام راهی هست که بشه ویتارو بدون استفاده از اکسس پوینت به اینترنت وصل کرد.
فقط از طریقه WiFi ...
راه دیگه ای نداره.

D:
نمیدونم چرا 3g رو فراموش کردم ! اما همونطور که ijnmko گفت اگر 3g داری اونم راهی هست . البته ریجن 1 که لاک هست . باید انلاک باشه.

آخرین ویرایش:
سلام. ما هم ویتا دار شدیم با آنچارتد! plus الان فری چی داره واسه دانلود؟ ارزش داره یه ساله بگیریم؟
تا الانم بهترین عنوانا چی بودن؟

انچارتدت اکبند بود ؟؟؟‌ اگه هنوز باز نکردی برو با یه کیلزون طاق بزن ... یا حتی اگه باز کردی هم همین کار رو کن ... پلاز بگیر ... انچارتد رو مجانی دانلود کن ...

little big planet
gravity rush
limbo
urban trial
persona 4
tearaway
dragon's crown

بچه ها به نظر شما بازي هاي Us با Uk فرق داره منظورم اينکه شايد نسخه بازي هاي us بهتر کار شده باشه روش و بازي قشنگتر شده باشه؟
خیر چنین چیزی ممکن نیست D:
گاهی موقع متفاوت بودن حجم میتونه به خاطره زبانها اضافه هم باهش . اما content و کیفیت یکی هست.

شما چه ریجنی هستی؟ این ماه Street Fighter X Tekken از Capcom مجانی غرضه شده که عالیه من هم دیگه این روزا یکساله پلاس میگیرم هر چند اصلا از پلاس خوشم نمی امد ولی با اوردن این بازی 40 دلاری دیگه پلاس دار میشم ان هم فقط یکساله (ضمنا من و این اطلاعات همگی واسه ریجن یک هستند)
ای جانم! منم ریجن 1 گرفتم...

- - -ویرایش - - -

انچارتدت اکبند بود ؟؟؟‌ اگه هنوز باز نکردی برو با یه کیلزون طاق بزن ... یا حتی اگه باز کردی هم همین کار رو کن ... پلاز بگیر ... انچارتد رو مجانی دانلود کن ...

little big planet
gravity rush
limbo
urban trial
persona 4
tearaway
dragon's crown

شانس مارو داشته باش! عین خوره ها قبل ویتا بازیو وا کردم! نمیدونستم فیری شده!
اینایی که نوشتی الان کدوماشون فری شدن؟ واسه دانلود بازی های پلاس باید رم 32 گرفت؟

*دمو Urban Free Style خیلی باحاله! 200 مگ هم بیشتر نیست! حتما دانلود کنید!

آخرین ویرایش:
ميگم Ps vita تنظيمي نداره که بشه قدرتش زياد کرد آخه من يه مورتال کمبت گرفتم ولي با عکس هاي داخل اينترنت کمبت ps vita خيلي فرق داره
خیر
احتمالا عکسهای PC - PS3 - XBox رو گرفتی ؟ طبیعتا ویتا نمیتونه در اون حد ظاهر بشه!!!

عکس هاي که ديدم مال يه کمبت جديد که براي ويتا اومده اسمش Mortal kombat complate edition عالي شده نسبت به قبليش دو برابر قشنگتر شده

آخرین ویرایش:
ای جانم! منم ریجن 1 گرفتم...

- - -ویرایش - - -

شانس مارو داشته باش! عین خوره ها قبل ویتا بازیو وا کردم! نمیدونستم فیری شده!
اینایی که نوشتی الان کدوماشون فری شدن؟ واسه دانلود بازی های پلاس باید رم 32 گرفت؟

*دمو Urban Free Style خیلی باحاله! 200 مگ هم بیشتر نیست! حتما دانلود کنید!

خوب وقتی خوب بازیش کردی بفروشش یه کم بزار روش کیلزون بگیر ... تا اونجا که میدونم کیلزون انلاین پس هم نداره ... رم 32 خوبه ...

ریجن 2 رو نمیدونم ... ولی برای ریجن 1

انچارتد
gravity rush
smart as
sonic & all star raacing
wipeout

به زودی هم street fighter vs tekken
و یه بازی دیگه هم اضافه میشن ....

همین Urban Free Style تا دو هفته پیش مجانی بود من گرفتمش ... خیلی عالیه

ریجن 2 رو نمیدونم ...

ریجن دو تخفیفاتش به خوبی آمریکا نیست اما پلاسش هرماه بازی های فری بهتر و جدیدتری داره؛

بازی های فری شده ی پلاس ریجن دو در سال 2013:

این ماه هم Modnation Racers و Dynasty Warriors Next فری شدند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or