تا اونجا که من میدونم خیرسلام دوستان الان ps vita کپی خور شده ؟ یعنی بتونه همه بازی ها رو از طریق مموری اجرا کنه ؟
اگر شده لطف کنید لینک اموزش رو برام قرار بدین . ممنون
فقط از طریقه WiFi ...سلام راهی هست که بشه ویتارو بدون استفاده از اکسس پوینت به اینترنت وصل کرد.
3G عزیزم اگر دستگاه ساپورت میکنه یه رایتل بگیر براشسلام راهی هست که بشه ویتارو بدون استفاده از اکسس پوینت به اینترنت وصل کرد.
سلام. ما هم ویتا دار شدیم با آنچارتد! plus الان فری چی داره واسه دانلود؟ ارزش داره یه ساله بگیریم؟
تا الانم بهترین عنوانا چی بودن؟
خیر چنین چیزی ممکن نیست D:بچه ها به نظر شما بازي هاي Us با Uk فرق داره منظورم اينکه شايد نسخه بازي هاي us بهتر کار شده باشه روش و بازي قشنگتر شده باشه؟
ميگم پشت Ps vita من نوشته made in chine مال شما هم نوشته
ای جانم! منم ریجن 1 گرفتم...شما چه ریجنی هستی؟ این ماه Street Fighter X Tekken از Capcom مجانی غرضه شده که عالیه من هم دیگه این روزا یکساله پلاس میگیرم هر چند اصلا از پلاس خوشم نمی امد ولی با اوردن این بازی 40 دلاری دیگه پلاس دار میشم ان هم فقط یکساله (ضمنا من و این اطلاعات همگی واسه ریجن یک هستند)
انچارتدت اکبند بود ؟؟؟ اگه هنوز باز نکردی برو با یه کیلزون طاق بزن ... یا حتی اگه باز کردی هم همین کار رو کن ... پلاز بگیر ... انچارتد رو مجانی دانلود کن ...
little big planet
gravity rush
limbo
urban trial
persona 4
tearaway
dragon's crown
خیرميگم Ps vita تنظيمي نداره که بشه قدرتش زياد کرد آخه من يه مورتال کمبت گرفتم ولي با عکس هاي داخل اينترنت کمبت ps vita خيلي فرق داره
ای جانم! منم ریجن 1 گرفتم...
- - -ویرایش - - -
شانس مارو داشته باش! عین خوره ها قبل ویتا بازیو وا کردم! نمیدونستم فیری شده!
اینایی که نوشتی الان کدوماشون فری شدن؟ واسه دانلود بازی های پلاس باید رم 32 گرفت؟
*دمو Urban Free Style خیلی باحاله! 200 مگ هم بیشتر نیست! حتما دانلود کنید!
ریجن 2 رو نمیدونم ...