هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

والا الان یاد ندارم اما اگر delet user یا save game داره که میتونی پاک کنی. اگر نه که data بازی رو پاک کن و دوباره نصب کن

کلا یک اکانت میتونه روی دو device مشابه ( مثلا دو ویتا ) فعال بشه و استفاده بشه . 3 ویتا نمیشه .
ممنون
یعنی چیش باید مشابه باشه ؟ رجین ؟ اگه 3g باشه و اون یکی نداشته باشه چی؟
راستی اسم پروفایلم رو تو psn میتونم تغییر بدم؟

ممنون
یعنی چیش باید مشابه باشه ؟ رجین ؟ اگه 3g باشه و اون یکی نداشته باشه چی؟
راستی اسم پروفایلم رو تو psn میتونم تغییر بدم؟
یک اکانت ماکسیموم روی 2 ویتا میشه اجرا کرد . همین ( ریجن و 3g یا نبودنش اهمیتی نداره )
خیر اسمه انخاب شده برای ID قابل تغییر نیست فقط اگر ps4 داشته باشید میتونید display name انتخاب کنید که این فقط محدود به 4 دارا میشه البته .

یک اکانت ماکسیموم روی 2 ویتا میشه اجرا کرد . همین ( ریجن و 3g یا نبودنش اهمیتی نداره )
خیر اسمه انخاب شده برای ID قابل تغییر نیست فقط اگر ps4 داشته باشید میتونید display name انتخاب کنید که این فقط محدود به 4 دارا میشه البته .
ببخشید زیاد سوال پیچتون کردم
مثلا الان من یه بازی که از store میخرم یعنی میتون یه نفر دیگه رو ویتاش اجراش کنه؟(فقط یک نفر)؟
همه بازیها این امکانو دارن؟

ببخشید زیاد سوال پیچتون کردم
مثلا الان من یه بازی که از store میخرم یعنی میتون یه نفر دیگه رو ویتاش اجراش کنه؟(فقط یک نفر)؟
همه بازیها این امکانو دارن؟
نه عزیز اشکالی نداره
به بازی مربوط نمیشه به اکانت مربوط میشه . شما در واقع اکانتتون رو میتونید با یک نفر دیگه به اشتراک بگزاید در یک سیستم مشابه ( مثل 2 ویتا )
شما باید اکانتتون رو روی ویتای دیگه sing in کنید بعد میتونید از محتوای اون اکانت رو ویتا استفاده کنید .
این امر فقط روی ماکسیمم دوتا ویتا هم امکان پذیر هست نه بیشتر .

سلام.اقا میگم من یه اکانت داشتم.ازوقتی پی اس 3 رو کپیخور کردم باهاش لوگ این نگردم .الان میتونم با ویتا باهاش لوگ این بکنم؟پاک نشده؟از اسفند پارسال تاحالا

Sent from my LT29i using Tapatalk

سلام.اقا میگم من یه اکانت داشتم.ازوقتی پی اس 3 رو کپیخور کردم باهاش لوگ این نگردم .الان میتونم با ویتا باهاش لوگ این بکنم؟پاک نشده؟از اسفند پارسال تاحالا

اکانتها پاک نمیشن
باید بتونی sing in بشی

نه عزیز اشکالی نداره
به بازی مربوط نمیشه به اکانت مربوط میشه . شما در واقع اکانتتون رو میتونید با یک نفر دیگه به اشتراک بگزاید در یک سیستم مشابه ( مثل 2 ویتا )
شما باید اکانتتون رو روی ویتای دیگه sing in کنید بعد میتونید از محتوای اون اکانت رو ویتا استفاده کنید .
این امر فقط روی ماکسیمم دوتا ویتا هم امکان پذیر هست نه بیشتر .
ممنون داداش
ولی من یه کم گیج شدم
الان مثلا یکی از دوستام یه بازی از store خریده .اگه بخواد بازی رو به من بده باید پروفایل اون دوستم رو رو ویتای خودم sign in کنم تا بازی اجرا شه؟
شاید من بخوام این بازی رو با پروفایل خودم بازی کنم !!! ایا این امکان وجود داره؟
ممنون میشم یه کم توضیح بدین

مرسی.بعد من اونجا یکی دوتا بازی پی اس 1 خریده بودم واسه پی اس 3. الان اونارو میتونم روی ویتا استفاده کنم؟؟

بله باید اجرا بشه نباید مشکلی باشه :)

ممنون داداش
ولی من یه کم گیج شدم
1.الان مثلا یکی از دوستام یه بازی از store خریده .اگه بخواد بازی رو به من بده باید پروفایل اون دوستم رو رو ویتای خودم sign in کنم تا بازی اجرا شه؟
2.شاید من بخوام این بازی رو با پروفایل خودم بازی کنم !!! ایا این امکان وجود داره؟
ممنون میشم یه کم توضیح بدین
1. بله باید اکانت دوستتون رو روی ویتا خودتون بزارید ( از اونجایی هم که ویتا فقط یک اکانت در یک زمان قبول میکنه نیاز هست دستگاه restore بشه تا بشه اکانت جدید رو وارد کرد )
2. خیر همچین امکانی وجود نداره. محتوای هر اکانتی مربوط به همون اکانت میشه و قابلیت انتقال وجود نداره

داداش من save بازیهای ویتا رو از کجا میتونم delete کنم؟ میخام save بازی little big planet رو حذف کنم

از هیچ جا. یا تو خود بازی باید از این گزینه داشته باشه که استفاده کنی، یا از تو منوی سیستم گزینه پاک کردن کل بازی که همه چیزش رو پاک میکنه. هنوز هیچ روشی برای پاک کردن save خاص وجود نداره.

خبری از هک ویتا هست ؟
من الان دستگاهم ورژنش 2 و خورده ای هست.به نظرتون آپدیتش کنم؟اگه هک بیاد روی ورژن پایین جواب میده یا ربطی نداره؟

خبری از هک ویتا هست ؟
من الان دستگاهم ورژنش 2 و خورده ای هست.به نظرتون آپدیتش کنم؟اگه هک بیاد روی ورژن پایین جواب میده یا ربطی نداره؟

یکی از قابلیت های شگفت انگیز ویتا اینه که اگر دستگاه اپدیت نباشه هیچ غلطی نمیشه باهاش کرد پس اگر ورژن دستگاه 2 خورده ایه و تا بحال هک نشده اپدیتش کن و منتظر بازی اکسپولیت بعدی بمون

جدیدترین تریلر تبلیغاتی PLAYSTATION 4 - HD

اینو ببنید ... ویتا هم توش نقش پر رنگی داره ... جالبه سونی این همه رو گاد ایتر مانور میده ولی برای غرب عرضش نمیکنه ... لعنت ... یعنی چی ... این همه بازی خوب داشته باشی ولی فقط بدی یه عده محدود بازی کنن
من احتماله خیلی بالا میدم God Eater رو عرضه کنن ... D:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or