payam fsheu
کاربر سایت
میشه عزیز مشکلی نیستمن فعلا ريجنم دو هست يعني نميتونم با شما آنلاين بازي کنم
4ريجنم هست عزيز*ببخشيد خود شما ريجنتون چنده و اينکه راضي هستيد و مشکلي باش نداريد
براي استفاده از content managerr ويتا و pc بايد به يك wifi متصل باشن نه متفاوتاقا من توی یه چیز کاملا ابتدایی گیر مردم میخوام با وایر لس content maganmet وصل شم اما میگه باید PC و PS دوتایی از یه local network وصل شم که اینو نمیدونم چطوریه
4
براي استفاده از content managerr ويتا و pc بايد به يك wifi متصل باشن نه متفاوت
دوسته من صفحه پیش سام عزیز براتون توضیح دادن!!!!!!بچه ها خواهشا يکم راهنمايم کنيد من موندم که ريجن چند بزنم
این رو دوستان باید راهنمایی کننps vita 2000 رو هنوز کسی وارد نکرده؟
کسی نبود جواب بده سواله مارو ؟
سلام
این چیه؟
PS Vita Hardware Hack Allows Dual Booting Of Firmware - PSX-Scene
سلام عزیزدوستان من یه ویتا دست دوم خریدم که یه اکانت psn روشه . میخام این اکانت رو پاک کنم و پروفایل خودمو روش بریزم . پروفیال قبلی رو وقتی sign out میکنم و میرم برای sige in پروفایل خودم نمیزاره . میگه
you must sign in with the accunt that is linked
ممنون میشم راهنمایی کنید
ممنون داداش فقط یه سوال دیگه . الان تقریبا 10 بازی همراشه little big planet و sonic , rayman origins و........سلام عزیز
باید بری قسمت Setting و بزنی Restore PS vita و بعد هم همه چیز پام و فرمت میشه و ویتا از نو بالا میاد و میتونی اکانت جدید رو بزاری
راه دوم
وقتی کنسول خاموش هست دکمه های PS و Power و R1 رو نگاه میداری و از منوی safe boot میاد بالا. از اونجا میزنی restore کنه دوباره همه چیز پاک میشه
اگر نسخه های فیزیکی هست بله مشکلی نیست - میتونی استفاده کنیممنون داداش فقط یه سوال دیگه . الان تقریبا 10 بازی همراشه little big planet و sonic , rayman origins و........
اگه اکانت اون پروفیال قبلی رو پاک کنم ایا این بازیها رو میتونم رو پروفایل خودم اجرا کنم؟
بازم ممنون