هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

تبریک میگم شما رکورد فروش رو زدی :d تا حالا نشده بود کسی به این زودی زده بشه .
شتری که دم خونه همه میشینه :d

بقیه دوستان هم آماده باشن

حالا بزار ایشالا یه GTA و MGS میاد اونوقت رکورد حراج اسمارتفونارو میزنید.

ولی حقیقتا فعلا زبون ما کوتاس:d

هرکی می بینه میگه چیه این همه وقت و هزینه خرج بازی های فکستنی ویتا میکنی، جاش ویتارو بفروش PS4 بگیر خرج بازیای PS4 کن، یه دوتا بازی درست و حسابی بازی کن.

نمیدونم شاید ویتا داره بیشتر نقش مکمل PS3/PS4 رو پیدا میکنه مثلا جای GTA براش App GTA میاد تا سگاشو تربیت کنیم (همینم قرار بود بیاد! و تا امروز افتخار آموزش و پرورش سگ فرانکلین نصیب ما نشده) که در اینصورت ویتا به درد عمه ی یوشیدا و شهید کمال احمد خواهد خورد.

سلام.دوستان من تازه ویتا گرفتم ولی به دلم نمیشینه.میخواستم بدم ی پلی 3 بگیرم واسه چندتا بازیش.the last of us,gran turismo,uncharted 2.بنظرتون چنین کاری عاقلانس؟
عجب هنوز 10 روز نگذشته؟؟؟ما که الان 2 یا 1 ساله که داریم بعد 6 ماه ناراضی شدیم...=((البته طبیعیه کم کم دیگه حالت ازش بهم میخوره:d

:-o

wuttttttt

منظورش بازی the last of us هست که یک انحصاری معرکه از شرکت ناتی داگ هست امکان نداره این بازی رو بازی کنی و عاشقش نشی:d
البته من هنوز وقت نکردم این بازی رو بازی کنم با اینکه یه ماه هست رو ps3 دارمش ولی هنوز یک بار هم بازیش نکردم چون سرگرم کیلزون هستم:))

اقا الان میشه بازیارو توش ریخت و انلاین بازی کرد؟
توروخدا ونایی که میدونن بگن​

متوجه منظورت نمیشم
بازی رو بریزی توش ؟
نسخه فیزیکی و چه نسخه دانلودی هردو دارای بخشه انلاین هستن و مشکلی نداره
فقط اگر بازی دسته دو خریده باشی و کدش استفاده شده باشه مجبوری از Psn کده انلاین بگیری
باید ریجن بازی و با ریجنت اکانت یکی باشه در صورت داشتن Online pass
اگر انلاین پس نداشت ( مثل KZ ) که راحت انلاین میزنی !

منظورش بازی the last of us هست که یک انحصاری معرکه از شرکت ناتی داگ هست امکان نداره این بازی رو بازی کنی و عاشقش نشی:d
البته من هنوز وقت نکردم این بازی رو بازی کنم با اینکه یه ماه هست رو ps3 دارمش ولی هنوز یک بار هم بازیش نکردم چون سرگرم کیلزون هستم:))
نمیدونم برای شما هم اینطوریه یا نه بعضی بازیا احترام خاصی دارن ینی برای بازی کردنشون حتما باید زمان درست و حسابی داشته باشی بدون هیچ مزاحمی و آرامش و همه چیز ردیف باشه تا بازیشون کنی من که ps3 ندارم (خاک بر سرم اون موقع که باید رفتم 360 گرفتم) اما به نظرم TLOU یکی از اون بازیاس که احترام خیلی بالایی داره

- - -ویرایش - - -

دوستان بردم.اولا که نمیخرن.دوما اگه بخرن سیصد چهارصد تومن کم میکنن.چیکار کنم ؟:(

نفروش بابا حیفه دیگه دست کم دست کم ازش به عنوان Daul shock استفاده کن!!! (یه حسی بهم میگه ویتا رو کوبوندم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or