هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

آقایون موضوع رو پیچیده نکنید ! من منظورم بود خیلی از این سوال ها توی تاپیک های کناری هستش و ایشون اون تاپیک ها رو باز کنه جواب سوالاتشو می گیره .
منم می خواستم ویتا بگیرم 2 هفته قبلش سوال می پرسیدم ولی محدود و با معنا و از utube و Google هم استفاده کردم و کل بخش بازی های ویتا رو خوندم
ایشون هم هر چند تا سوال می خواد بپرسه بپرسه برای من مهم نیست ربطی هم به من نداره منظورم این بود که می تونن جواب سوالاتشونو کامل توی پست های قبلی یا سایر تاپیک ها بگیرن

اگر هم عزیزی از گفته من ناراحت شده ازش معذرت می خوام ! منم تا چند روز دیگه بیشتر عضوی از خانواده ویتا نیستم حالا که هستیم بزارید با هم دوست باشیم .

جای تاسف داره! بالاخره سونی چندتا shot زده ببینه میگیره یا نه. مثل نینتندو که با 3ds یه shot زد ببینه 3d میگیره یا نه (که به نظر نگرفته! خودشم ولش کرده)

آره تاچ پشت و سنسور و ... قابلیت های جالبی بودن که استفاده ازش فراتر از دویدن توی بازی اونم توی چند بازی محدود بیشتر استفاده نشد ! چه بسا که تاچ پشتی بازی کردن با ویتا رو سخت تر کرد توی یک سری بازی ها که ناگهان دستت می خوره تاچ پشت می دوه و ....

سازنده هایی هم که بازی مستقل می سازن از تاچ پشتی هیچ بهره ای نمی برن .
تاچ پشت و سنسور و پورت و ... فقط هزینه اضافی برای سونی و مشتری شدن ;)

آقایون موضوع رو پیچیده نکنید ! من منظورم بود خیلی از این سوال ها توی تاپیک های کناری هستش و ایشون اون تاپیک ها رو باز کنه جواب سوالاتشو می گیره .
منم می خواستم ویتا بگیرم 2 هفته قبلش سوال می پرسیدم ولی محدود و با معنا و از utube و Google هم استفاده کردم و کل بخش بازی های ویتا رو خوندم
ایشون هم هر چند تا سوال می خواد بپرسه بپرسه برای من مهم نیست ربطی هم به من نداره منظورم این بود که می تونن جواب سوالاتشونو کامل توی پست های قبلی یا سایر تاپیک ها بگیرن

اگر هم عزیزی از گفته من ناراحت شده ازش معذرت می خوام ! منم تا چند روز دیگه بیشتر عضوی از خانواده ویتا نیستم حالا که هستیم بزارید با هم دوست باشیم .

آره تاچ پشت و سنسور و ... قابلیت های جالبی بودن که استفاده ازش فراتر از دویدن توی بازی اونم توی چند بازی محدود بیشتر استفاده نشد ! چه بسا که تاچ پشتی بازی کردن با ویتا رو سخت تر کرد توی یک سری بازی ها که ناگهان دستت می خوره تاچ پشت می دوه و ....

سازنده هایی هم که بازی مستقل می سازن از تاچ پشتی هیچ بهره ای نمی برن .
تاچ پشت و سنسور و پورت و ... فقط هزینه اضافی برای سونی و مشتری شدن ;)

برادر من خیلی از پستهای شما رو خوندم. شما کلا مثل اینکه از ویتا و خریدت راضی نبودی و نیستی. تا یکجایی هم حق داری، چون هنوز ویتا اول راهه، ولی شما هم باید بدونی هر کنسولی اونم بالاخص دستی، اول راهش شاید فقط از 50 درصد امکاناتش استفاده بشه یا گیمهای زیادی نداشته باشه. بعد هم همش پورت گیمها ...

سلام دوستان. بنده دارم یک PS4 میخرم و وسوسه شدم که در کنارش یک PS VITA داشته باشم. میشه بگید این دوتا دستگاه در کنار هم چه توانایی هایی دارن ؟!! اصلاً در حال حاظر ارزش داره که 800 - 900 تومن برای خریدش هزینه کرد ؟!!

سلام دوستان. بنده دارم یک PS4 میخرم و وسوسه شدم که در کنارش یک PS VITA داشته باشم. میشه بگید این دوتا دستگاه در کنار هم چه توانایی هایی دارن ؟!! اصلاً در حال حاظر ارزش داره که 800 - 900 تومن برای خریدش هزینه کرد ؟!!
remote play که اجازه میده بازیهای ps4 رو توی ویتا بازی کنید
به عنوانه دسته دوم ( از طریقه guest login )
به عنوانه second screen اگر بازی ساپورت کنه

ارزش داره اگر طیفه بازیاش رو دوست داری :)

منهم ویتا دارم وسوسه شدم ps4 بگیرم!
دوستان توانایی رو گفتند، ولی بخاطر PS Live که جدید داره میاد بنظرم ویتا بهترین گزینه میشه.

منهم ویتا دارم وسوسه شدم ps4 بگیرم!
دوستان توانایی رو گفتند، ولی بخاطر PS Live که جدید داره میاد بنظرم ویتا بهترین گزینه میشه.
PLayStation.now رو میگی ؟
اخه این سرویس خیلی نته قوی میخواد
فکر کنم هم سرویسش پولی باشه و ماهیانه باید براش پرداخت بشه....

دوستان پلاس ریجن 1 بهتره یا 2؟

سلام دوست من:)
رجین 1 برای خرید بازی ها به صرفه تر هست ولی رجین 2 برای پلاس این رو معمولا اکثر دوستان میگن.
الان رجین 1 اگه شما پلاس داشته باشی میتونی بازی کیلزون رو به جای 35 دلار با قیمت باورنکردنی 9 دلار تهیه کنی برای اطلاعات بیشتر میتونی به تاپیک مربوط به بخش ps plus و بازی های ps vita مراجعه کنی:)

- - -ویرایش - - -

دوستان اطلاع دارند ممورى 64 گيگ ايران امده؟
سونى هم خودش رو مسخره كرده هان يك ممورى ميزد مخصوص خودش 500 گيگ و ما را راحت ميكرد ديگه

فکر نکنم که ویتا از 500 گیگ پشتیبانی بکنه.
سونی به جای این کارا بیاد و ظرفیت کارت هایی که بازی های فیزیکی رو توش میریزه رو بالا ببره که بعضی از بازی ها مثل کیلزون با مشکل کمبود فضا مواجه نشن :|

به نظرم کنسول دستی بعدی سونی خیلی بهتر میشه ... و حدسم میزنم L2 و R2 هم به کنسول دستیش اضافه کنه چون پیشرفت گرافیکی و تکنیکی نیازمند یه دسته مناسب هستش برای ارتباط کاربر با دستگاه!

به نظرم کنسول دستی بعدی سونی خیلی بهتر میشه ... و حدسم میزنم L2 و R2 هم به کنسول دستیش اضافه کنه چون پیشرفت گرافیکی و تکنیکی نیازمند یه دسته مناسب هستش برای ارتباط کاربر با دستگاه!
البته اگر به کنسول دستی بعدی برسه D:
به نظرم L2 و R2 یکمی سخته گزاشتنش ممکنه کلیدهای پشت یا خیلی کوچیک بشن و یا دستگاه بیش از اندازه FAT بشه !
البته که نیاز هست ولی خب من کم کم دارم به این نتیجه میرسم که قدرت گرافیکی شاید اونقدرها هم که فکر میکردم برای یک کنسول دستی نیاز نباشه .....

دوستان این DC چطوری آنلاین میشه؟؟؟ کف کردم بابا
باید قسمت اوله بازی رو تموم کنی. چند ساعتی طول میکشه. بعد که به قسمت 2 رسیدی میشه انلاین بازی کنی :)

سیمکارت بندازی توش میشه زنگ زد؟
خیر
فقط به منظور 3G طراحی شده است . البته با داشتن Skype و Skype Credit میشه این امکان رو از طریقه نت فراهم کرد !

دوستان کسی میدونه خشابی که سیمکارت رو توش میذارن و بعد میذارنش تو ویتا جایی گیر میاد چون یکی از دوستان خشابش رو گم کرده؟
فکر نمیکنم به این اسونی گیر بیاد. باید نگاهی تو Ebay اینا انداخت D:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or