هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

D:
منم از سایت hong kong لاگین کنم میشه مشکلی نداره ! اینها website هست نه بخشه اصلی و یا Store
در زمان ساخت اکانت شما هر کشوری رو انتخاب کنی اون کشور ریجنت میشه و هیچ راهی برای تغییر نیست
شما برو اینجا Log in کن :
Online Video, Music and Computer Games | Sony Entertainment Network
اصله کاری این هست D:
از اینحا به store هم میتونی بری.

dragons crown انلاین پس نداره برای انلاین بازی کردن اصلا نیاز به یکی بودن ریجنش نیست. حالا اگر قرار بر عرضه dlc براش باشه که بحث فرق داره اما بالاخره حواست باشه که بازیها رو زبان English بگیری D: ( همینطوری بهتره به هر حال ! )

آهااااا راست میگی:D ولی نه خداییش باز بحث زبان شد من میخواستم برم یه زبان دیگه یاد بگیرم تو فکر زبان روسی بودم الان هوس کردم برم ژاپنی:d نخندین تصمیمم جدیه:d

پس خوب گرفتم؟؟؟؟؟

- - -ویرایش - - -

واسه ریموت پلی با ps4 یکم افت فریم داره
طبیعیه هست مشکلی نداره احتمالا تو بازیها بعدی و اپدیتهای بعدی درست میشه.البته من نمیدونم سیستم اتصال به PS4 مستقیم هست یا از طریق مودم متصل میشه اما اگر از طریق مودم باشه (Use Same Network) ممکنه به خاطر میزان ارسال و دریافت محدود مودمت باشه اونوقت باید به فکر یه مودم Dual Band باشی.

دوستان به نظرتون واسه ويتا اينترنت مبين نت جيبي بگيرم يا سيم رايتل؟؟؟
كه پينگش پايين باشه ؟؟؟

با سیم کارت رایتل به هیچ وجه نمی تونید بازی کنید ! خیلی از بازی ها از 3G پشتیبانی نمی کنن
من خودم یک سری توی نمایندگی مبین نت کار می کردم مزخرف تر از مبین نت جایی پیدا نمیشه به هیچ وجه به درد بازی کردن نمی خوره .
همون ADSL عادی توصیه میشه اول

با سیم کارت رایتل به هیچ وجه نمی تونید بازی کنید ! خیلی از بازی ها از 3G پشتیبانی نمی کنن
من خودم یک سری توی نمایندگی مبین نت کار می کردم مزخرف تر از مبین نت جایی پیدا نمیشه به هیچ وجه به درد بازی کردن نمی خوره .
همون ADSL عادی توصیه میشه اول
داداش دمت شما بابت توضيحت گرم
ولي من واسه ريموت پلي ميخوام
ميخوام همراه باشه
به نظرت نت از چه شركتي بگيرم؟؟؟

داداش دمت شما بابت توضيحت گرم
ولي من واسه ريموت پلي ميخوام
ميخوام همراه باشه
به نظرت نت از چه شركتي بگيرم؟؟؟

خواهش می کنم ! برای بازی کردن داتک تله کام توصیه میشه !
مبین نت هم خیلی گرونه هم سرعتش مناسب نیست . مبین نت انتخاب آخرتون باشه
توی زمینه اینترنت همراه خیلی تجربه ندارم و به همین مبین نت و ایرانسل و داتک مربوط میشه که من داتک تله کام رو پیشنهاد می کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or