هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

دوستان میدونم سوالم بچگونس.اما این حالت ریموت پلی حجم میگیره؟
در حالت کلی نه مگه اینکه در حالتی که از اینترنت برای ریموت پلی استفاده کنی و Local Network نباشه اون موقع بله ولی در غیر اینصورت نه.ریموت پلی ، Mirroring ، Stream و... همگی در اصلشون مصرف اینترنت ندارن (اصلا نیازی به اینترنت ندارن فقط به یک مودم یا اکسس پوینت وایرلس).

خواهش می کنم ! برای بازی کردن داتک تله کام توصیه میشه !
مبین نت هم خیلی گرونه هم سرعتش مناسب نیست . مبین نت انتخاب آخرتون باشه
توی زمینه اینترنت همراه خیلی تجربه ندارم و به همین مبین نت و ایرانسل و داتک مربوط میشه که من داتک تله کام رو پیشنهاد می کنم
نت خونم داتكه
بدك نيس
در كل ممنون

دوستان چقد بزنم شارژ اولیه؟
عزیز دوره شارژ اولیه سالهاست که گذشته خواهشا ذهنیتتون رو عوض کنید ، باتریها و شارژها به محض پر شدن باتری به میزان مشخص جریان رو قطع میکنن حالا شما 100 ساعت هم بزاری اهمیتی نداره چون تا زمانی که باتری پر هست جریان از طرف شارژر به باتری وارد نمیشه.
اما کالیبره کردن موضوعی هست که برای باتریهای حال حاضر قابل بحث هست.

دوستان دوتا بازی انتخاب کردم بخرم.انچارتد و اونیکی کیلزون.بنظرتون چیزی بهتر از کیلزون هست.صرفا بخش سینگل مهم و طولانی باشه

کیلزون رو خیلی ها دوست دارن ! من به شخصه یکی از مزخرف ترین بازی های توی بخش Single بود که انجام دادم .
ولی همونطور که گفتم اکثریت بچه های انجمن باهاش خیلی حال کردن شما هم احتمالا حال کنی !

Unit 13 بخش سینگل بسیار طولانی داره توصیه میشه بازیش به شدت هم قشنگه به شرط اینکه شوتر تاکتیکی دوست داشته باشی ! بهترین بازی ویتاست از نظر من .
MGS HD Collection هم عالیه مخصوصا اگر قبلا بازیش نکرده باشی عالیه بخش سینگلش هم عالیه ولی خیلی طولانی نیست .

میشه ویتا تو تلویزیون بازی کرد؟

خیر نمیشه ! بالای ویتا 1000 یه پورتی هست که توی 2000 نیست که احتمالا در نظر داشتن برای اتصال به LCD استفاده بشه که نشد ! درست مثل تاچ پشتی دستگاه که هیچ کاربردی تقریبا نداره .
اگه طراح ویتا خودش فهمیده بود چی درست کرده از آمریکا فرار می کرد با این طراحیش

واسه چی از اول پورت رو می ذارین که بعدا برش دارین ! از اول یا LCD استفاده کنین یا LED !

آقا بابک من توصیه می کنم شما تماس بگیری شرکت سونی یه تکنسین بفرستن براتون تمام وجه های مختلف کنسول رو براتون توضیح بده . خیلی از سوالات شما انقدر ساده هست که با یه سرچ کوچیک هم می تونید توی Google پیدا کنید یا توی تاپیک ها پیدا میشن دوست عزیز

دوستان دوتا بازی انتخاب کردم بخرم.انچارتد و اونیکی کیلزون.بنظرتون چیزی بهتر از کیلزون هست.صرفا بخش سینگل مهم و طولانی باشه

اگه بازی هایی میخوای که چند هفته سرگرمت کنه ... little big planet و tearaway رو بگیر که قشنگ معتادت میکنه .

خیر نمیشه ! بالای ویتا 1000 یه پورتی هست که توی 2000 نیست که احتمالا در نظر داشتن برای اتصال به LCD استفاده بشه که نشد ! درست مثل تاچ پشتی دستگاه که هیچ کاربردی تقریبا نداره .

واسه چی از اول پورت رو می ذارین که بعدا برش دارین ! از اول یا LCD استفاده کنین یا LED !

آقا بابک من توصیه می کنم شما تماس بگیری شرکت سونی یه تکنسین بفرستن براتون تمام وجه های مختلف کنسول رو براتون توضیح بده . خیلی از سوالات شما انقدر ساده هست که با یه سرچ کوچیک هم می تونید توی Google پیدا کنید یا توی تاپیک ها پیدا میشن دوست عزیز
دوست گل اون تکنسین سونی هم از اول که بلد نبوده.منم قبول دارم سوالاتم سادس و اماتوروم.اما وظیفه شما یا هر عزیز دیگه ایی هست که اگه اطلاع دارین به این سوالات پاسخ بدید چون این سایت واسه همین کار درست شده.اما بازم معذرت میخواهم شما درست میگید من خیلی از سوالاتم بچگانس...

دوست گل اون تکنسین سونی هم از اول که بلد نبوده.منم قبول دارم سوالاتم سادس و اماتوروم.اما وظیفه شما یا هر عزیز دیگه ایی هست که اگه اطلاع دارین به این سوالات پاسخ بدید چون این سایت واسه همین کار درست شده.اما بازم معذرت میخواهم شما درست میگید من خیلی از سوالاتم بچگانس...

اقا بابک گل برا اینکه این سوال ها بار ها مطرح شده ودیگران هم ار این سوال ها ناراحت نشن میتونی به یکی از بچه ها مثل ارمان (Triangels) پیام خصوصی بدی یا تو پروفایلش بپرسی اگرم خواستی منم تا حد توانم کمکت میکنم:x
منم اولش که ویتا خریده بودم همین بودم حتی نمیدونستم psn چیه 8-|

عزیزان این تاپیک برای این زده شده که مشکل امثال دوستمون babak apple حل بشه والا وجودش اهمیتی نداره وقتی همه در مورد مسائل جزیی و کلیش اطلاع داشته باشن.

جای تاسف داره! بالاخره سونی چندتا shot زده ببینه میگیره یا نه. مثل نینتندو که با 3ds یه shot زد ببینه 3d میگیره یا نه (که به نظر نگرفته! خودشم ولش کرده)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or