دوستانی که PS4 دارن یه سوال داشتم ازشون وقتی که vita رو remote میکنید روی یک بازی بعد اون پدال های L2و R2 کدوم قسمت از ویتا میشه؟؟؟ تاچ پشت؟؟؟ و یکی دیگه اینکه آنالوگ های فشاری روی Daul shock روی ویتا چی میشه؟؟؟
یه درصد فکر کن سونی کنسول جدید بده و آیتم گرافیک رو افزایش نده ! سخت افزار مطمئن تری نیازه برای کنسول دستی بعدیالبته اگر به کنسول دستی بعدی برسه D:
به نظرم L2 و R2 یکمی سخته گزاشتنش ممکنه کلیدهای پشت یا خیلی کوچیک بشن و یا دستگاه بیش از اندازه FAT بشه !
البته که نیاز هست ولی خب من کم کم دارم به این نتیجه میرسم که قدرت گرافیکی شاید اونقدرها هم که فکر میکردم برای یک کنسول دستی نیاز نباشه .....
رو هر بازي كنترل ويتا فرق دارهدوستانی که PS4 دارن یه سوال داشتم ازشون وقتی که vita رو remote میکنید روی یک بازی بعد اون پدال های L2و R2 کدوم قسمت از ویتا میشه؟؟؟ تاچ پشت؟؟؟ و یکی دیگه اینکه آنالوگ های فشاری روی Daul shock روی ویتا چی میشه؟؟؟
بچه ها من یک کلیپ دیدم که داشت بازی THE LAST OF US رو با ویتا بازی میکرد یعنی باستفاده از پلی استیشن NOW(سرور جدید سونی) یعنی این بازی دانلودی هستش یا نه از PS3 اجرا میشه؟
کنسول دستیش به کنار پلی استیشن بعدی (5) هم به قول تهیه کننده ی Tekken (کاتسوهیرو هارادا) احتمالا مثل سرویس استیم حالت یه کنسول فیزیکی رو از دست میده:
آینده ی ابری| تهیه کننده ی Tekken فکر میکند که PS5 یک کنسول نمی باشد،بلکه یک سرویس براساس سیستم “Cloud” می باشد | وب سایت خبری ، تحلیلی بازی ه�
پلی استیشن دستی یا خونگی بعدی فقط یه سرویس باشه حداقل ما ایرانی ها سرویس میشیم.

دوستان کسی میدونه خشابی که سیمکارت رو توش میذارن و بعد میذارنش تو ویتا جایی گیر میاد چون یکی از دوستان خشابش رو گم کرده؟
البته سونی اشاره کرده بود برای یک تجربه عالی مگ نیاز هست !هیچ کدوم! در سرور گایکای پرداز میشه و مستقیم ارسال میشه روی ویتا ... فقط اینترنت 5 مگ میخواد . با این شبکه دیگه فکر نکنم سونی کنسول دستی جدید بده .. مگه یه مدل با نمایشکر فول اچ دی ...
سرویسه Steam همش انلاین نیست. خیلی از بازیهای فیزیکی هم که بیرون بخریم Key رو میزنم و بازی رو از روی CD نصب میکنیم. سرویسه PSN هم بخواد همچین کاری کنه فقط بشونتش روی یک OS طراحی شده از طرفه دیگه ... دیگه Console معنی نداره چون توی این زمینه Steam سری قورطش میده ! به نظره من ریسکش خیلی خیلی بالاست.کنسول دستیش به کنار پلی استیشن بعدی (5) هم به قول تهیه کننده ی Tekken (کاتسوهیرو هارادا) احتمالا مثل سرویس استیم حالت یه کنسول فیزیکی رو از دست میده:
آینده ی ابری| تهیه کننده ی Tekken فکر میکند که PS5 یک کنسول نمی باشد،بلکه یک سرویس براساس سیستم “Cloud” می باشد | وب سایت خبری ، تحلیلی بازی ه�
پلی استیشن دستی یا خونگی بعدی فقط یه سرویس باشه حداقل ما ایرانی ها سرویس میشیم.
1. http://www.skyhookwireless.com/howitworks/submit_ap.phpمن وقتی میخوام از gps استفاده کنم این eror رو میده ..... c2-13396-2 مشکلش چیه چطور میتونم حلش کنم ...
بعدم وقتی دارم دانلود میکنم ... وقتی کنسول میره رو استندبای ... دانلود هم pause میشه ... چه طوری میتونم کاری کنم تو مدتی که با ویتا کار نمیکنم به دانلود ادامه بده ؟؟؟
سلام.دوستان من تازه ویتا گرفتم ولی به دلم نمیشینه.میخواستم بدم ی پلی 3 بگیرم واسه چندتا بازیش.the last of us,gran turismo,uncharted 2.بنظرتون چنین کاری عاقلانس؟