ما به هوای این کنسول رو خریدیم ک قراره Uncharted و Infamous بازی کنیم الان نشستم باید منتظر بازی پورت شده از نسل پیش یا قبل ترش برای این کنسول باشیم . عناوینی مثل Hitman و Tomb raider و RE و DMC مثل اینکه قرار نیست روی این کنسول هیچ وقت عرضه بشه فقط باید منتظر عناوین ژاپنی باشید یا RPG
نهایت فاجعه جایی بود که یعد چند ماه بازی Amazing Spiderman رو برای ویتا می خواستن پورت کنن بعد شماره دومش همون روز معرفی شد که برای همه کنسول ها میاد به جز ویتا
یا فاجعه دیگر اینه که RE Revalation برای همه کنسول ها بیاد به جز ویتا
فاجعه اینه که Modern Combat روی Iphone کیفیت بیشتری از نظر گرافیکی و گیم پلی نسبت به COD declassified داشته باشه .
فاجعه اینه بازی 5 دلاری روی ویتا 15 دلار بشه
یا اینکه یه بازی بعد 2 سال براش عرضه بشه
در هر حال تصمیم نهایی با خود شماست . می تونید یه سر به utube بزنید و ویدیو های بازی ها رو ببینید .
لذت بازی کردن Uncharted GA روی ویتا برای اولین بار بی نهایت هستش و واقعا خیره کنندست از همه نظر ولی یادتون باشه این زیبایی و آدرنالین فقط توی چند بازی محدود ویتا وجود داره و هر چی میرید جلوتر پشیمون میشید . مثل دوستانی که تازه 1 ماهه ویتا خریدن میان تو انجمن جو میدن این کنسول عالی هستش و ... بعد که می رسن ماه 5 می فروشن
من پست های شما توی تاپیک PS4 رو خوندم اگه اشتباه نکنم شما طرفدار بازی های ورزشی هستی بیشتر دقیقا جایی که ویتا هیچ بازی نداره جز یکی دو عنوان که اونم در سطح کنسول خانگی نیستن . باید به FIFA 14 اکتفا کنید که اونم در حد و حدود نسخه PS4 و PS3 نیستش
اگر خیلی دنبال کنسول دستی هستید که باهاش بازی کنید من Ipad Mini 2 || Air + دسته های مخصوص بازیش یا آنالوگ جداگونش رو به شما پیشنهاد می کنم .
اصلا شما که PS4 داری واسه چی دنبال کنسول دستی هستی :d بشین حالشو ببر با همون PS4 در کنارش یه گوشی آندرویدی یا Ipad کافیه برای اوقات بی کاری .