هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

اگه این موردو انجام بدم بعدا دیگه نمیتونم اکانت خودمو روش ساین کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

- - -ویرایش - - -

توش راحت میشه ویدیو و اهنگ ریخت؟شارژ اولیش چقده؟

ببین دوست من شما میتونی اکانتت رو همزمان روی ویتا و ps4 فعال کنی و هیچ مشکلی نداره چون خودم رو ps3 و ویتا همزمان فعال کردم.
درمورد بازی که شما میتونی عضویت پلاس بگیری که وقتی رو اکانتت فعال باشه یعنی هم ویتا و هم ps4 عضویت پلاس روشون فعاله که الان بازی هایی مثل انچارتد و 5 بازی دیگه تو پلاس امریکا مجانی هست.
درمورد اهنگ و فیلم که اسونه فقط ویتا رو به کامپیوتر وصل میکنی و عکس و فیلم و موزیک هاتو توش میریزی فقط یه نکته اینکه ویتا فقط از فرمت ویدیوئی mp4 و mpeg پشتیبانی میکنه.
درمورد شارز هم ویتا تو 2 ساعت و 40 دقیقه فول شارز میشه و 5 یا 6 ساعت میتونی باهاش بازی کنی که برای اینترنت این زمان تقریبا به 3 ساعت کاهش پیدا میکنه.

اگه این موردو انجام بدم بعدا دیگه نمیتونم اکانت خودمو روش ساین کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

- - -ویرایش - - -

توش راحت میشه ویدیو و اهنگ ریخت؟شارژ اولیش چقده؟

اگه اکانت طرف رو پاک کنی میتونی روش اکانت خودت رو ساین کنی.
آهنگ ریختن رو باید با سی ام ای بریزی که با 1 بار استفاده یاد میگیری.
در مورد شارژ هم عدد دقیقش رو یادم نیست.

شما کلا راضی هستید؟

ببین دوست من اینکه کسی راضی باشه دست خودشه خیلی ها بعد از خریدش پشیمون شدن و فروختن خیلی ها هم از همون اول کار راضی بودن به شخصه زمانی که این کنسول عرضه شد خریدمش موقعی که وارد استور میشدم مثل بیابون برهوت بود اینقدر خالی بود سر جمع 100 بازی نداشت که شاید 5 تاش خوب بود ولی حالا وضعیتش خیلی بهتر شده دوستان هم یه بحث اساسی در این مورد داشتن من خودم یه زمانی از خریدش پشیمون بودم ولی به مرور زمان دیدم که کنسول خوبی هست و ارزش نگه داشتن رو داره تنها نکته ای که باید بهش توجه کنی اینه که از کنسول دستی خوشت میاد یا نه .
من خودم از وقتی که عضویت پلاس گرفتم سرم خیلی با بازی های ویتا گرم شده در این حد که من قبلا روزی 4 تا 5 ساعت با ps3 بازی میکردم ولی تازه گی ها حتی نتونستم 10 دقیقه هم با ps3 بازی کنم حتی خیلی دوست دارم بازی the last of us رو بازی کنم ولی کاملا ویتا منو مشغول کرده .

و در اخر ویتا کنسول قوی هست ولی متاسفانه ساپورت خوبی از غرب نداره هنوز هم وضعیتش معلوم نیست و تعداد بازی های خوبش کم هست ولی اگه اهل کنسول دستی باشی و گرافیک در حد ps4 نخوای ویتا کنسول خوبی هست و بازی هایی که تا به حال براش عرضه شده میتونه سر گرمت کنه تا بازی های جدید از راه برسه ولی اگه ادم صبوری هستی میتونی منتظر e3 بمونی و ببینی که ویتا در سال جدید چه خواهد کرد:)

شما کلا راضی هستید؟

این یه چیز شخصی هست و خیلی ها هم راضی نبودن ولی من راضی هستم و اگه این کنکور نبود نمیفروختم.
در کل کنسول خیلی خوبی هست و بازی های خوبی هم داره ولی تردپارتی ها خیلی ازش ساپورت نمیکنن.
مثلن کپکام واسه 3دی اس رزیدنت اویل داد ولی واسه ویتا نداد.

شما کلا راضی هستید؟

میبینم شما ایپد و اندروید دارید اگر از انها راضی نیستی می تونی ویتا بیای ببین 3DS هم خوبه ولی از نظر گرافیک و هسته و حتی
A D U L T بودن ویتا بهتره ولی 3DS هم خوبه

مهم چیزی هست که شما الان از چیزهایی که بالا قید کردم و داری تا کنون راضی هستی یا نه اگر نه میتونی ویتا بیای من هم مثله خودت iOS ای بودم و بازیهای iOS را خیلی دنبال میکنم و حتی مرور می کنم:

امدم ویتا و راضی شدم

شما کلا راضی هستید؟

ما به هوای این کنسول رو خریدیم ک قراره Uncharted و Infamous بازی کنیم الان نشستم باید منتظر بازی پورت شده از نسل پیش یا قبل ترش برای این کنسول باشیم . عناوینی مثل Hitman و Tomb raider و RE و DMC مثل اینکه قرار نیست روی این کنسول هیچ وقت عرضه بشه فقط باید منتظر عناوین ژاپنی باشید یا RPG
نهایت فاجعه جایی بود که یعد چند ماه بازی Amazing Spiderman رو برای ویتا می خواستن پورت کنن بعد شماره دومش همون روز معرفی شد که برای همه کنسول ها میاد به جز ویتا
یا فاجعه دیگر اینه که RE Revalation برای همه کنسول ها بیاد به جز ویتا
فاجعه اینه که Modern Combat روی Iphone کیفیت بیشتری از نظر گرافیکی و گیم پلی نسبت به COD declassified داشته باشه .
فاجعه اینه بازی 5 دلاری روی ویتا 15 دلار بشه
یا اینکه یه بازی بعد 2 سال براش عرضه بشه

در هر حال تصمیم نهایی با خود شماست . می تونید یه سر به utube بزنید و ویدیو های بازی ها رو ببینید .
لذت بازی کردن Uncharted GA روی ویتا برای اولین بار بی نهایت هستش و واقعا خیره کنندست از همه نظر ولی یادتون باشه این زیبایی و آدرنالین فقط توی چند بازی محدود ویتا وجود داره و هر چی میرید جلوتر پشیمون میشید . مثل دوستانی که تازه 1 ماهه ویتا خریدن میان تو انجمن جو میدن این کنسول عالی هستش و ... بعد که می رسن ماه 5 می فروشن

من پست های شما توی تاپیک PS4 رو خوندم اگه اشتباه نکنم شما طرفدار بازی های ورزشی هستی بیشتر دقیقا جایی که ویتا هیچ بازی نداره جز یکی دو عنوان که اونم در سطح کنسول خانگی نیستن . باید به FIFA 14 اکتفا کنید که اونم در حد و حدود نسخه PS4 و PS3 نیستش
اگر خیلی دنبال کنسول دستی هستید که باهاش بازی کنید من Ipad Mini 2 || Air + دسته های مخصوص بازیش یا آنالوگ جداگونش رو به شما پیشنهاد می کنم .

اصلا شما که PS4 داری واسه چی دنبال کنسول دستی هستی :d بشین حالشو ببر با همون PS4 در کنارش یه گوشی آندرویدی یا Ipad کافیه برای اوقات بی کاری .

شما کلا راضی هستید؟

چند پستت رو خوندم بهت پیشنهاد میدم، نظر کاملا شخصیه:
- اصلا به حرف مفت بعضیا که هک شده و اینها... گوش نده، جز دردسر و اینکه پولت بره چیز دیگه ای نداره. مطمئنا هک براش یک روزی میاد، ولی امروز نیست.
- اگر پولش براتون مهمه، چون بازیهاش همگی گرون هستند، دو راه بیشتر ندارید:
1- بخری، یک اکانت سه ماهه plus بگیرید، سه چهار بازی خیلی خوب داره باهاشون بازی کنید، بعد بفروشیدش. هزینه پلاس سه ماهه 20 دلاره و یک ماهه 10 دلار.
2- فعلا سراغ ویتا نرید. بگزارید بعدا مجدد بررسی کنید.

من راه دوم رو به شما پیشنهاد میدم. باز میگم، کاملا نظر شخصیه.

شما کلا راضی هستید؟

خودت که میبینی نظر ها با هم متفاوته
من خودم 1 سال و 6 ماه و 7 روزه که ویتا دارم :d ! روش بازی های زیادی (هم از خودم هم از بکس PSN) رو رفتم.بازی ها که جالبن و حال میدن ولی بعضیاشون مثل وایپ اوت اولش لذت بخشه اما به آخرای بازی که میرسی حتی سوم شدنم کار خدا و پیغمبره!:d
نظر منو بخوای ویتا رو بگیر هم واسه بازی هاش (که مینی گیماش خیلی باحالن) هم واسه ریموت پلی ps4 که شبا مامان بابا ها گیر میدن راحت زیر پتو با ویتا ،ps4 بازی کنی! یا هم مثل من الاااااااااف باشی و 24 ساعت بیفتی تو پارتی که کلی هم حال میده!:))
کلا من راضیم.اگه هم پلاس بگیری هرماه 3تا بازی مفتی (هر ماه عوض میشن) و 3تا بازی که همیشه مفتین (آنچارتد،وایپ اوت ، گرویتی راش) نصیبت میشه.

آخرین ویرایش:
بچه ها به نظرتون ریجن HK چطوره؟؟؟ اون بهتره یا Us??? من الان us هستم یه بازیم گرفتم اما به نظرم hk خیلی بهتره!!!

- - -ویرایش - - -

یا اینکه راه حلی هست که اکانتمو بتونم سوییچ کنم به یه ریجن دیگه؟؟؟ حیفه تازه کیلزون رو خریدم:d

- - -ویرایش - - -

یا اینکه راه حلی هست که اکانتمو بتونم سوییچ کنم به یه ریجن دیگه؟؟؟ حیفه تازه کیلزون رو خریدم:d
خودم جواب خودمو میدم
ظاهرا برای سوییچ کردن اکانت روی ویتا برای اینکه بازیا و اینا از بین نره باید حتما 2 تا مموری داشته باشیم پس با این حساب من باید یه مموری دیگه بخرم تا بتونم از این قابلیت استفاده کنم و یا اینکه اکانتمو بفروشم و یه اکانت توی HK بسازم!!!

خوب هنوز کسی برای پاسخ دادن نیومده. اما یه چیز دیگه!!! من الان توی آسیا یا همون HK با اکانت US لاگین کردم شد!!! خوب نمیشه الان بشه؟؟؟ چطوری بگم ینی بتونم از بازیای اونا بخرم یا آنلاینشون رو استفاده کنم و اینا؟

دوستان یه سوال یه هدست مناسب برای ویتا معرفی می کنید

دوستان یه سوال دیگه بازی virtua tennis 4 تو استور چنده
هدستها همه روی ویتا جواب میده . بسته به بودجت هم داره
از طریقه وب هم میتونی استور رو چک کنی و یا از ps app اگر از طریقه کنسول هیتلر هست و قیمتهای ریجن مربوطه رو ببینی.

بچه ها به نظرتون ریجن HK چطوره؟؟؟ اون بهتره یا Us??? من الان us هستم یه بازیم گرفتم اما به نظرم hk خیلی بهتره!!!

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

خودم جواب خودمو میدم
ظاهرا برای سوییچ کردن اکانت روی ویتا برای اینکه بازیا و اینا از بین نره باید حتما 2 تا مموری داشته باشیم پس با این حساب من باید یه مموری دیگه بخرم تا بتونم از این قابلیت استفاده کنم و یا اینکه اکانتمو بفروشم و یه اکانت توی HK بسازم!!!

توجه داشته باشن اگر بازی Online Pass داشته باشه و یا بخوای DLC بخری باید ریجن بازی فیزیکی که برای dlc میخری با اکانت هم یکی باشه. HK میشه ریجن 3 . بازیهای با زبون chinese هم توش باید موجود باشه. حالا نمیدونم اگر بخوای از psn بخری چطوری میخوای psn card رو گیر بیاری. چون در صورت استفاده از credit card هم باید کارت از بانک محلی گرفته شده باشه تا بشه استفاده کرد. به هر حال این ها رو در نظر داشته باشه

سوییچ کردن اکانت فقط باید ویتا رو restore کنی توی setting و بخش format . همه چیز پاک میشه و ویتا مثل روزه اول بوت میشه.
نیازی به داشتن دو مموری هم نیست
خیلی راحت میتونی از data روی ویتات backup بگیری و اون رو یک جا copy کنی و بعد که خواستی دوباره این اکانت رو بزاری restore کنی. برنامه content manager رو دانلود میکنی برای pc .

خوب هنوز کسی برای پاسخ دادن نیومده. اما یه چیز دیگه!!! من الان توی آسیا یا همون HK با اکانت US لاگین کردم شد!!! خوب نمیشه الان بشه؟؟؟ چطوری بگم ینی بتونم از بازیای اونا بخرم یا آنلاینشون رو استفاده کنم و اینا؟

؟ اصلا همچین چیزی ممکن هست. اگر با اکانت us لاگین کردی که به region همون US هم log in شده .خیلی ساده بخش قیمتها به دلار hong kong هست نه به دلار امریکا .

هر بازی که بخری از یک اکانت روی همون اکانت هم میمونه برای همیشه. قابل transfer نیست.

توجه داشته باشن اگر بازی Online Pass داشته باشه و یا بخوای DLC بخری باید ریجن بازی فیزیکی که برای dlc میخری با اکانت هم یکی باشه. HK میشه ریجن 3 . بازیهای با زبون chinese هم توش باید موجود باشه. حالا نمیدونم اگر بخوای از psn بخری چطوری میخوای psn card رو گیر بیاری. چون در صورت استفاده از credit card هم باید کارت از بانک محلی گرفته شده باشه تا بشه استفاده کرد. به هر حال این ها رو در نظر داشته باشه

خوب الان من دقیقا نمیدونم از کدوم ریجن استفاده کنم بهتره بچه ها میگن ea هم ریجن 3 هست برای خرید کردن یه رفیق دارم مالزی زندگی میکنه اون میتونه برام PSN card بگیره برای مثال همون بازی dragon's crown هم اون واسم گرفته که ریجنش 3 هست به نظرت ارزش داره که براش یه اکانت بسازم یا اصلا بیخیال آنلاینش بشم؟؟؟ نمیدونمم online pass هست یا نه

- - -ویرایش - - -

؟ اصلا همچین چیزی ممکن هست. اگر با اکانت us لاگین کردی که به region همون US هم log in شده .خیلی ساده بخش قیمتها به دلار hong kong هست نه به دلار امریکا .

هر بازی که بخری از یک اکانت روی همون اکانت هم میمونه برای همیشه. قابل transfer نیست.
منم تعجب کردم اینم اثباتش در حالی که من اکانتم یو اس هست:
20150766929262605320.jpg

خوب الان من دقیقا نمیدونم از کدوم ریجن استفاده کنم بهتره بچه ها میگن ea هم ریجن 3 هست برای خرید کردن یه رفیق دارم مالزی زندگی میکنه اون میتونه برام PSN card بگیره برای مثال همون بازی dragon's crown هم اون واسم گرفته که ریجنش 3 هست به نظرت ارزش داره که براش یه اکانت بسازم یا اصلا بیخیال آنلاینش بشم؟؟؟ نمیدونمم online pass هست یا نه

- - -ویرایش - - -

منم تعجب کردم اینم اثباتش در حالی که من اکانتم یو اس هست:
20150766929262605320.jpg
D:
منم از سایت hong kong لاگین کنم میشه مشکلی نداره ! اینها website هست نه بخشه اصلی و یا Store
در زمان ساخت اکانت شما هر کشوری رو انتخاب کنی اون کشور ریجنت میشه و هیچ راهی برای تغییر نیست
شما برو اینجا Log in کن :
Online Video, Music and Computer Games | Sony Entertainment Network
اصله کاری این هست D:
از اینحا به store هم میتونی بری.

dragons crown انلاین پس نداره برای انلاین بازی کردن اصلا نیاز به یکی بودن ریجنش نیست. حالا اگر قرار بر عرضه dlc براش باشه که بحث فرق داره اما بالاخره حواست باشه که بازیها رو زبان English بگیری D: ( همینطوری بهتره به هر حال ! )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or