هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

ویتا میتونه PDF فارسی رو نمایش بده؟ اصلا PDF رو اجرا میکنه ویتا؟:d

قبلن یه هک اومده بود که باهاش برنامه های psp رو روی ویتا اجرا میکردن.
با اون مشد ولی الآن به صورت رسمی نمیشه.
داخ اینترنت هم که میری حروف فارسی رو بصورت جدا از هم نشون میده.

سلام تو قسمت دوستام که میرم این بیام میاد ارور میده E-82f001f7
فکر میکنم مشکله خوبه شبکه psn هست
با این حال دستگاه رو یک بار ریست کن و یا روترت ( یا مودم ) رو هم ریست کن باید کمک کنه.
چیزه زیاد مهمی نباید باشه ! یادمه موقع لانچ ps4 هم این مشکل توی نمایش friend ها در حین بازی bf4 - kz - cod به صورت انلاین دیده میشد .

خش پذیری نمایشگر LED ویتا چه طوره؟
مقاومه یا نه؟:d

مقاوم هست اما کلا توصیه میشه screen protector روش بزاری
به هر حال کنسول دستی همیشه دمه دسته و باهاش بازی میشه ممکنه صدمه ببینه به هر دلیلی
کار از محکم کاری عیب نمیکنه D:

اتفاقا زمانی که PSP خریدم از همین Screen Protector براش گرفتم( از نوع خیلی خوبش هم بود ),ولی صدمات جبران ناپذیری رو بهم زد:|
البته صفحه ویتا مقاومتش خوبه , ولی چند تا خش کوچولو رو بهتر از این میدونم که کلا از بین بره;)
و در کل استفاده از این محصولات رو برای هیچ صفحه نمایشی توصیه نمیکنم .

اتفاقا زمانی که PSP خریدم از همین Screen Protector براش گرفتم( از نوع خیلی خوبش هم بود ),ولی صدمات جبران ناپذیری رو بهم زد:|
البته صفحه ویتا مقاومتش خوبه , ولی چند تا خش کوچولو رو بهتر از این میدونم که کلا از بین بره;)
و در کل استفاده از این محصولات رو برای هیچ صفحه نمایشی توصیه نمیکنم .
ميشه بگي چه صدماتي ؟؟
دوستان يه سوال تو تاپيك ps4 هم پرسيدم جواب ندادن پس اينجا ميگم
store ***** شده ؟؟؟

ميشه بگي چه صدماتي ؟؟
دوستان يه سوال تو تاپيك ps4 هم پرسيدم جواب ندادن پس اينجا ميگم
store ***** شده ؟؟؟
یه سری از دوستان میگفتن یه تعداد از پرتها رو بستن . امروز صبحی استور مشکل داشت و friend list و کلا connection مشکل داشت که سونی پیام داده بود اما الان فیکس شده . مشکلی نیست. مشکل انگاری فقط توی ps4 بود. (حداقل من مشکلی نداشتم )

قیمت خامش دیگه 600 تومن هست !

هیچ راهی برای تغییر نیست. استور و ریچن رو باید طوری انتخاب کنید که بتونید psn کارت مربوط به ریجنش هم بخرید !

.

اها ... هی گفتم اکانت UK بسازیم ...رفت کانتری رو گزاشت دانمارک ...

حالا میشه کارت اون منطقه اسکاندیناوی رو راحت خرید ؟؟؟؟

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

وای من بعد RESTOR کلاویتام از کار افتاد ... GPS م هم فعال نمیشه ... نمیتونم لوکیشن خودم رو روی دستگاه مشخص کنم چی کار باید بکنم

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

وای من بعد RESTOR کلاویتام از کار افتاد ... GPS م هم فعال نمیشه ... نمیتونم لوکیشن خودم رو روی دستگاه مشخص کنم چی کار باید بکنم
D:
اطلاعی ندارم .

چه اروری میده ؟ با near به واسطه wifi وصل بشو بعد gps رو امتحان کن.

حتما یه اکانت دیگه بساز چون به غیر از رجین 1 و 2 و 3 (امریکا و انگلیس و امارات) به غیر از اینا اکانت های دیگه خیلی سخت براشون psn card گیر میاد.

D:
اطلاعی ندارم .

چه اروری میده ؟ با near به واسطه wifi وصل بشو بعد gps رو امتحان کن.

THE USE OF LOCATION IS NOT ALLOWED DUE TO PARENTAL CONTROLS

به دلیل کنترل والدین اجازه نمیده ... بابا من خودم والدین هستم ... یعنی چی این مسخره بازی ها و محدودیت های ریجنی ... عصابم خورد شد ...

- - -ویرایش - - -

حتما یه اکانت دیگه بساز چون به غیر از رجین 1 و 2 و 3 (امریکا و انگلیس و امارات) به غیر از اینا اکانت های دیگه خیلی سخت براشون psn card گیر میاد.

اره مجبورم بکی دیگه بسازم ... حالا میشه این اکانتی که میسازم ... مال PS3 هم به این تغییر بدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حالا دستگاهم ریجن 2 هست ... امارات بسازم بهتره ؟؟؟

ميشه بگي چه صدماتي ؟؟

صدمات روحی و جانی:d
خوب مشخصه دیگه وقتی از محافظ صفحه صحبت میکنم یعنی صدماتی که به صفحه بیرونی PSP زد ;)
------------------------------
یه مدت تقریبا 2 تا 3 ماه بود که از PSP زیاد استفاده نمیکردم ,بعد از یه مدتی که دوباره ازش استفاده کردم
متوجه شدم تصویر کمی تیره شده گفتم شاید از کثیفی محافظ باشه کندمش تا یکی دیگه براش
بگیرم ولی متاسفانه کل چسبش رو به صفحه پس داده بود و با هیچ روشی هم پاک نشد و مجبور شدم قاب PSP رو کامل عوض کنم.
این مشکل 2تا صدمه زد به من, یکی اینکه قاب اصلی از بین رفت و دیگه اینکه هزینه اضافی ایجاد کرد برای خرید قاب و هزینه نصب قاب :(
از اون موقع به بعد دیگه حتی برای گوشی موبایل هم محافظ نگرفتم:|

THE USE OF LOCATION IS NOT ALLOWED DUE TO PARENTAL CONTROLS

به دلیل کنترل والدین اجازه نمیده ... بابا من خودم والدین هستم ... یعنی چی این مسخره بازی ها و محدودیت های ریجنی ... عصابم خورد شد ...

- - -ویرایش - - -

اره مجبورم بکی دیگه بسازم ... حالا میشه این اکانتی که میسازم ... مال PS3 هم به این تغییر بدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حالا دستگاهم ریجن 2 هست ... امارات بسازم بهتره ؟؟؟
D:
این Parental control بنا به دلایلی که نمیدونم بعضی موقعها که خودسرانه روشن میشه
به هر حال توی setting خاموشش کن.

صدمات روحی و جانی:d
خوب مشخصه دیگه وقتی از محافظ صفحه صحبت میکنم یعنی صدماتی که به صفحه بیرونی PSP زد ;)
------------------------------
یه مدت تقریبا 2 تا 3 ماه بود که از PSP زیاد استفاده نمیکردم ,بعد از یه مدتی که دوباره ازش استفاده کردم
متوجه شدم تصویر کمی تیره شده گفتم شاید از کثیفی محافظ باشه کندمش تا یکی دیگه براش
بگیرم ولی متاسفانه کل چسبش رو به صفحه پس داده بود و با هیچ روشی هم پاک نشد و مجبور شدم قاب PSP رو کامل عوض کنم.
این مشکل 2تا صدمه زد به من, یکی اینکه قاب اصلی از بین رفت و دیگه اینکه هزینه اضافی ایجاد کرد برای خرید قاب و هزینه نصب قاب :(
از اون موقع به بعد دیگه حتی برای گوشی موبایل هم محافظ نگرفتم:|

شما از محافظ بسیار نامرغوب استفاده کردی. دلیل نمیشه بقیه اینکارو نکنند. این همه شرکت بزرگ دارند محافظ تولید میکنند از خود اونها بگیرید.

مثلا این محصول مال خود سونی است. یعنی اونها هم نمیفهمند محافظ صدمات جانی و مالی میزنه ؟!!!:
Amazon.com: PlayStation Vita Protective Film - Two Pack: Video Games

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or