هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

^^

یه سوال ساده پرسیده شده چند تا جواب هم به دوستمون داده شده،حالا ایشون هر طور که دوست دارند میتونن انتخاب کنند.
دلیلی نمیبینم در مورد موضوع به این کوچیکی برای شما بخوام توضیح بدم.
من تجربه خودم رو در استفاده از این محافظ ها گفتم حالا هر کی هر تصمیمی دوست داره میگیره و
به من و شما مربوط نمیشه تصمیم دوستمون چی هست ;)
شما هم در جایگاهی نیستی که برای کسی تعیین تکلیف کنی که کی نظرش رو بگه یا نه؟!!!

موفق باشیم :)

صدمات روحی و جانی:d
خوب مشخصه دیگه وقتی از محافظ صفحه صحبت میکنم یعنی صدماتی که به صفحه بیرونی PSP زد ;)
------------------------------
یه مدت تقریبا 2 تا 3 ماه بود که از PSP زیاد استفاده نمیکردم ,بعد از یه مدتی که دوباره ازش استفاده کردم
متوجه شدم تصویر کمی تیره شده گفتم شاید از کثیفی محافظ باشه کندمش تا یکی دیگه براش
بگیرم ولی متاسفانه کل چسبش رو به صفحه پس داده بود و با هیچ روشی هم پاک نشد و مجبور شدم قاب PSP رو کامل عوض کنم.
این مشکل 2تا صدمه زد به من, یکی اینکه قاب اصلی از بین رفت و دیگه اینکه هزینه اضافی ایجاد کرد برای خرید قاب و هزینه نصب قاب :(
از اون موقع به بعد دیگه حتی برای گوشی موبایل هم محافظ نگرفتم:|
با م از هيچي بهتره والا من به psp محافظ صفحه نزدم الان انقدر خش. وشه اصلا صفحه معلوم نيست
:d
البته من زياد با psp م خوش رفتاري نميكردم;;)

صفحه نمایش جلویی مقاوم تره اما پشت ویتا خیلی حساسه حتی اگر جایی نخوره براحتی خش های مو مانند ریز و نازک می افته که متاسفانه بسته ی Screen Protector که خود سونی بیرون داده فقط مال صفحه نمایش جلوی ویتاست، حتما حتی اگر شده یه روکش موبایلی پشت ویتا بچسبونید یا از بسته هایی غیر از برند سونی(ترجیحا Hori) استفاده کنید:
16979752308231831512.jpg

به غیر از محافظ صفحه گاردهای سیلیکُنی روعم خیلی توصیه میکنم، هم ارزون قیمتند هم سبک و راحتند و هم برای همیشه خیالتون رو از صدمه ی بدنه ی ویتا راحت میکنند:
79037187062591784554.jpg
همینطورم که از تصاویرش پیداست با این گاردا ظاهر ویتا یکدست تر و خوب بنظر میرسه.

من خودم دنبالشم (مشکیشو دارم یه رنگ دیگه اشو میخوام ترجیحا بازم مارک Hori) هرکی جایی رو میشناسه لطفا معرفی کنه.مرسی.

صفحه نمایش جلویی مقاوم تره اما پشت ویتا خیلی حساسه حتی اگر جایی نخوره براحتی خش های مو مانند ریز و نازک می افته که متاسفانه بسته ی Screen Protector که خود سونی بیرون داده فقط مال صفحه نمایش جلوی ویتاست، حتما حتی اگر شده یه روکش موبایلی پشت ویتا بچسبونید یا از بسته هایی غیر از برند سونی(ترجیحا Hori) استفاده کنید:
16979752308231831512.jpg

به غیر از محافظ صفحه گاردهای سیلیکُنی روعم خیلی توصیه میکنم، هم ارزون قیمتند هم سبک و راحتند و هم برای همیشه خیالتون رو از صدمه ی بدنه ی ویتا راحت میکنند:
79037187062591784554.jpg
همینطورم که از تصاویرش پیداست با این گاردا ظاهر ویتا یکدست تر و خوب بنظر میرسه.

من خودم دنبالشم (مشکیشو دارم یه رنگ دیگه اشو میخوام ترجیحا بازم مارک Hori) هرکی جایی رو میشناسه لطفا معرفی کنه.مرسی.

من محافظ صفحه سه تیکه رو گرفتم 20 تومان، الان نصب کردم خیلی هم راضیم. آدرسش هم پاساژ لباف، طبقه پایین از پله که اومدین پایین اولین مغازه دست راسته. فقط هم اون داشت. کل اونجاها رو گشتم فقط این داشت.

گارد سیلیکونی رنگی هم داشت 15 تومان.

من محافظ صفحه سه تیکه رو گرفتم 20 تومان، الان نصب کردم خیلی هم راضیم. آدرسش هم پاساژ لباف، طبقه پایین از پله که اومدین پایین اولین مغازه دست راسته. فقط هم اون داشت. کل اونجاها رو گشتم فقط این داشت.

گارد سیلیکونی رنگی هم داشت 15 تومان.

مرسی داداش،

محافظ صفحه ی سه تیکه یعنی هم پشت و هم روی ویتارو کامل می پوشونه ؟

اسم مغازه و شماره تلفنش رو اگه داری ممنون میشم PM کنیش.

bazam nashod hamchenan dare abi cheshmak mizane

داداشی ممکنه شارژ دستگاه هم کم بوده ... شما بزن شارژ یه 15 - 20 دقیقه ایی بعد دکمه پاور رو بزن ببین روشن میشه ... اگر نشد به قول دوستان 30 ثانیه دکمه پاور رو نگه دار ... 30 ثانیه شمارش ذهنت نه ها از روی ساعت ادم گاها اشتباه میکنه ;)

مرسی داداش،

محافظ صفحه ی سه تیکه یعنی هم پشت و هم روی ویتارو کامل می پوشونه ؟

اسم مغازه و شماره تلفنش رو اگه داری ممنون میشم PM کنیش.

دقیقا آدرسش همونیه که گفتم، اسم و شمارشم ندارم.
سه تکه، یکی روی صفحه، یکی تاچ پشت، و یک تکه کوچیک هم روی کمپانی اینفو پشت. جنسش هم خوب بود.

دوستان این جریان ریختن بازی داخل مموری ویتا چیه؟
کپی بازیهای VITA برای اولین بار در دنیا
اگه ااینجووری باشهه که عالیه
احتمالا یه اکانت دااره وصل میکنه به اکانتش میریزه مثل اپل که ططرفف یهه اپل اییدی دارره میخره واس همه میریزه

دوست من میگن میشه ولی دیگه نمی تونی انلاین بشی اگه بازی ها هم به هر دلیلی پاک بشن باید از اول بریزی و حتی اگه ازشون بک اپ هم داشته باشی دیگه جواب نمیده چون باید اون اکانت فروشنده بازی ها رو اکتیو کنه خلاصه زیاد به درد نمی خوره و پول دور ریختن هست:|
در ضمن بحث در این مورد رو بی خیال شو چون افراد زیادی تو این بحثا وارد شدن و بن شدن:>

دوستان این جریان ریختن بازی داخل مموری ویتا چیه؟
کپی بازیهای VITA برای اولین بار در دنیا
اگه ااینجووری باشهه که عالیه
احتمالا یه اکانت دااره وصل میکنه به اکانتش میریزه مثل اپل که ططرفف یهه اپل اییدی دارره میخره واس همه میریزه
ظاهرا میگفتن اکانت خودش رو میریزه و میگه به نت وصل نشید که قفل نشه و به اسمه هک میگفتن....
یه همچین چیزی .
من زیاد اطلاع ندارم اما بعضی بچه ها در جریان بودن !

دیگه یواش یواش برام مشکل شد دوستان من واقعا دوست دارم بدونم آیا راهی داره که بتونم بازیهای ویتا رو با پی سی دانلود کنم بعد انتقالش بدم به ویتا؟؟؟(من ps3 ندارم) بعضی از دوستان راهنمایی کردن اما همش مال پی اس 3 بود و دوزاریم نیافتاد اما واقعا برام مشکل شده وقتی یه بازی 3 گیگی دانلودش 4 روز واسم طول کشید دیگه مورد خیلی جدی و حاد شده واسم ممنون میشم از کسایی که میدونن راهنماییم کنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or