هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

نه عزیزم این جوابه و من همین الان gps افلاین دارم رو دستگاه و میتونم بگم قدرت شناساییش از موبایل galaxy s2 ام خیلی بالاتره

طبق اون متنی که نوشتم حرف شما رد میشه ؛ یا شایدم ویتا با من مشکل شخصی داره که میگه حتما باید آنلاین باشی ؟

روی نت هم که بگردی هیچ منبعی واسه کش آفلاین مپ روی ویتا پیدا نمیکنی مگه یه دو سه جا که همش فیکه

1 درصد احتمال میدم نقشه ذخیره بشه و در استفاده بعد از گرفتن نت باز خوانی بشه ولی 100 درصد میگم بدون نت هیچ اجازه ی استفاده ای رو به کاربر نمیده

----ویرایش----
نو میخری ؟
نو میخری که مشکلی نیست
یادت باشه 3g region 1 لاک هست
اگر 3g نمیخری که هیچی
یادت باشه حتما مموری نیاز داری
8 برای بازیهای دانلود و داشتن بازیهای فیزیکی به صورت فیزیکی ok هست اما اگر میخوای بازیهای فیزیکی هم دانلود کنی 16 یا 32

بهترین بازیهای ویتا تا امروز
Dead Or Alive 5 و Mortal Kombat بهترین Fighting ها
بهترین شوترها Uncharted و Killzone Mercenary
fifa هم اگر خواستی همون نسخه EA Sport Fifa Footlabll رو بگیر نه Fifa 13 چون هیچ چیزه جدیدی نداره !
Open world هم Assassins Creed
بازی JRPG هم Persona 4 Golden
بازی LittleBigPlanet که عالی هست.
اکشن و مخفی کاری خواستی MEtal Gear Solid HD
ماشین بازی هم Wipeout و اگر دوست داری NFS most WAnted خوب هست
Ninja Gaiden 1 هم هست و 2 هم هست اما 1 بهتره !
بازی Rayman هم اومده ... legends عالی هست.

Unit 13 رو از قلم انداختی ، مدت ها میتونی باهاش سرگرم باشی ؛ ارزش خرید رو داره

Unit 13 خوبه....Mod nation racers خوبه شبیه نسخه ی PS3 هست
اگه عادت داری زیاد با خودت جایی ببریشم حتما یه کیف بگیر
نکات مهم و دیگه آرمان جان گفت همشو...

- - -ویرایش - - -

دوستان چه بازی هست که رو PS3 قابلیت Remote play داشته باشه
اگه نیست پس یعنی الکی گذاشتن رو PS3 این قابلیت رو ؟:دی چون به دردی نمیخوره واقعا جز بازی

طبق اون متنی که نوشتم حرف شما رد میشه ؛ یا شایدم ویتا با من مشکل شخصی داره که میگه حتما باید آنلاین باشی ؟

روی نت هم که بگردی هیچ منبعی واسه کش آفلاین مپ روی ویتا پیدا نمیکنی مگه یه دو سه جا که همش فیکه

1 درصد احتمال میدم نقشه ذخیره بشه و در استفاده بعد از گرفتن نت باز خوانی بشه ولی 100 درصد میگم بدون نت هیچ اجازه ی استفاده ای رو به کاربر نمیده
عزیزم شما چه مدته که از ویتا استفاده میکنی ؟
فکر نکنم ناتوانی شما در استفاده از قابلیت های ویتا دلیلی بر عدم وجودشون باشه!
در ضمن اگر دربارهی موضوعی اطلاع کامل ندارید اظهار نظر اشتباه نکنید ممنون میشم.

عزیزم شما چه مدته که از ویتا استفاده میکنی ؟
فکر نکنم ناتوانی شما در استفاده از قابلیت های ویتا دلیلی بر عدم وجودشون باشه!
در ضمن اگر دربارهی موضوعی اطلاع کامل ندارید اظهار نظر اشتباه نکنید ممنون میشم.

من ادم اهل کل کلی نیستم پس اون دو خط اولت رو اسپم در نظر میگیرم. (قشنگ معلومه چه کاره ای)
واسه اثباتشم هیچ دلیلی نمیبینم ولی بازم به تصویر میکشمش اونم فقط بخاطر اینکه بعدها هم بازم به سوالات مردم جواب خواهم داد متهم به دادن جواب غلط نشم
همه هم میدونن اکثرا جواب های من کامل و جامع هست ، نمیام یه خط بندازم وسط تایپک که نه معلومه سواله یا جوابه

اینجا تمام اینترنت از ویتا گرفته شده ، اینجا در خواست فعال سازی وای فای هم رد میشه ، اینجا ایرادیه که ازتون خواهد گرفت.
اینجا موبایل نتورک رو فعال می کنم علامت استفاده از نت به وضوح توی نوار بالای صفحه معلومه ، اینجا یک محدوده ای آورده شده و قشنگ معلوم هست داره از نت استفاده می کنه ، اینجا برنامه باز و بسته شده و محدوده همون محدوده است بدون تغییر وضعیت و جا به جایی ولی مشاهده میکنید دوباره داره از نت استفاده میکنه ، اینجا هم تنظیمات برنامه هست که به وضوح معلومه گزینه ای به اسم آفلاین کش وجود نداره

این بحث رو هم تموم شده میبینم ، موفق باشید

من ادم اهل کل کلی نیستم پس اون دو خط اولت رو اسپم در نظر میگیرم. (قشنگ معلومه چه کاره ای)
واسه اثباتشم هیچ دلیلی نمیبینم ولی بازم به تصویر میکشمش اونم فقط بخاطر اینکه بعدها هم بازم به سوالات مردم جواب خواهم داد متهم به دادن جواب غلط نشم
همه هم میدونن اکثرا جواب های من کامل و جامع هست ، نمیام یه خط بندازم وسط تایپک که نه معلومه سواله یا جوابه

اینجا تمام اینترنت از ویتا گرفته شده ، اینجا در خواست فعال سازی وای فای هم رد میشه ، اینجا ایرادیه که ازتون خواهد گرفت.
اینجا موبایل نتورک رو فعال می کنم علامت استفاده از نت به وضوح توی نوار بالای صفحه معلومه ، اینجا یک محدوده ای آورده شده و قشنگ معلوم هست داره از نت استفاده می کنه ، اینجا برنامه باز و بسته شده و محدوده همون محدوده است بدون تغییر وضعیت و جا به جایی ولی مشاهده میکنید دوباره داره از نت استفاده میکنه ، اینجا هم تنظیمات برنامه هست که به وضوح معلومه گزینه ای به اسم آفلاین کش وجود نداره

این بحث رو هم تموم شده میبینم ، موفق باشید
این عکس اها نشون میده هنوز نفهمیدی با google map نمیشه map cash داشت
اگر زبان انگلیسی بلد باشی و تا بحال سر به استور زده باشی میفهمی باید پچ map cashرو ازونجا دانلود کنی
البته امسال شما بر اساس لیاقتشون از دستگا هشون استفاده میکنن پس نیازی نیست به استور سر بزنی

دوباره سلام عرض میکنم امروز ویتا رو خریدیم 3g ریجن 2 . با وسایل و بازی شد 1500 خریدم . فقط من کریدت کارت امارات خریدم الان بخوام اکانت بسازم باید چه کارا کنم یه راهنمایی کلی برای ثبت نام ممنون میشم بگین .

دوباره سلام عرض میکنم امروز ویتا رو خریدیم 3g ریجن 2 . با وسایل و بازی شد 1500 خریدم . فقط من کریدت کارت امارات خریدم الان بخوام اکانت بسازم باید چه کارا کنم یه راهنمایی کلی برای ثبت نام ممنون میشم بگین .
ثبته نام سادش مشکلی نیست.
کشور رو کشور کریدیت کارتت انتخاب میکنی
یاد باشه اطلاعات مهم مثل تاریخ تولد رو از یاد نبری
من ثبت نام انجام دادم الان بلد میستم چندتا چیزو که چه طوری هین بازی حرف بزنم یا چت کنم . چه طوریکسی رو اد کنم .:))))
برای کسی اد کردن روی friends کلیک میکنی بعدش توی سمت راست پایین یک علامت هست که میزنی یک اپشن باز میشه و گزینه add friends یا مشابهش هست.
برای چت هم وقتی friends داری میری توی party و create میزنی یا اگر کسی هست توی room اونا جوین میشه و میتونی چت کنی . برای حرف زدن هم دکمه ps رو نگه میداری و اپشن که بالا اومد باید گزینه فعال سازی میکروفن رو تیک بزنی

دوستان سلام امروز یه ویتا 3g wifiریجن 2 خریدم خواستم سیمکارت بندازم ببینم انلاک هست یانه یه سیم کارت ایرانسل انداختم یبار خاموش روشن که میشه اون بالا گوشه صفحه مینویسه invalid sim اصلا سیم ایرانسل رو سابورت میکنه؟ یا حتما باید رایتل بگیرم

این عکس اها نشون میده هنوز نفهمیدی با google map نمیشه map cash داشت
اگر زبان انگلیسی بلد باشی و تا بحال سر به استور زده باشی میفهمی باید پچ map cashرو ازونجا دانلود کنی
البته امسال شما بر اساس لیاقتشون از دستگا هشون استفاده میکنن پس نیازی نیست به استور سر بزنی
از طرز نوشتارت معلومه چه کاره ای ، ما زبان بلد نیستم شما بلدی ؛ ایمیل بزنید از gateway 3ds و cobra ode بپرسید ببینید مترجم دفترچه های راهنماشون کیه ، توی همین انجمن هم خیلیا من رو میشناسند.
امسال => امثال
cash => cache
google map => maps
ظاهرا هم اون برنامه فقط مخصوص شما ساخته شده ، اینجا که چیزی نیست. (جست و جوی یک ، جست و جوی دو ، جست و جوی سه)

یک بار گفتم این بحث رو تموم کنید ، اشتباه کردید ماله هم میکشید؟ این بحث بخواد ادامه داشته باشه شما ضرر میکنی نه من ؛ خوددانی

دوستان سلام امروز یه ویتا 3g wifiریجن 2 خریدم خواستم سیمکارت بندازم ببینم انلاک هست یانه یه سیم کارت ایرانسل انداختم یبار خاموش روشن که میشه اون بالا گوشه صفحه مینویسه invalid sim اصلا سیم ایرانسل رو سابورت میکنه؟ یا حتما باید رایتل بگیرم

من الان تست کردم ، ایرانسل رو غیر معتبر تشخیص داد ، دقیق یادم نیست توی مغازه موقع خرید سیم کارت خود فروشنده هم ایرانسل بود اگه یادم باشه اون رو هم نشناخت.
با همراه اول و رایتل مشکلی نداره ، یک ماه رو دستگاه خودم همراه اول بود ، بعدشم رایتل گرفتم. اگه خواستید رایتل بگیرید به نظر من دیتا بگیرید.
در ضمن اگه رایتل گرفتید موقعی که باهاش کار ندارید یا می خواید برید تو بازی غیر فعالش کنید. در هنگام استفاده از 3g دستگاه داغ میکنه و اگه خیلی گرم باشه خودکار نتورک موبایل رو غیر فعال میکنه و پیغام میده

از طرز نوشتارت معلومه چه کاره ای ، ما زبان بلد نیستم شما بلدی ؛ ایمیل بزنید از gateway 3ds و cobra ode بپرسید ببینید مترجم دفترچه های راهنماشون کیه ، توی همین انجمن هم خیلیا من رو میشناسند.
امسال => امثال
cash => cache
google map => maps
ظاهرا هم اون برنامه فقط مخصوص شما ساخته شده ، اینجا که چیزی نیست. (جست و جوی یک ، جست و جوی دو ، جست و جوی سه)

یک بار گفتم این بحث رو تموم کنید ، اشتباه کردید ماله هم میکشید؟ این بحث بخواد ادامه داشته باشه شما ضرر میکنی نه من ؛ خوددانی
هنوز درست بلد نیستی باید کجارو سرچ کنی
همه مثل تو بیکار نیستن برن ایمیل بزنن ببینه که تو در گذشته چه ..... خوردی
من تمایلی به ادامه این بحث ندارم پس همینجا ماله میکشمش

هنوز درست بلد نیستی باید کجارو سرچ کنی
همه مثل تو بیکار نیستن برن ایمیل بزنن ببینه که تو در گذشته چه ..... خوردی
من تمایلی به ادامه این بحث ندارم پس همینجا ماله میکشمش

یه سوال چرا بعضی وقتا میخوای تروفی های یه نفر دیگرو نگاه کنی جای تروفی هاش - میاد ؟؟؟؟ یعنی خودش بسته؟؟

سلام دوستان چند پست بالاترهم يبار مشكلم رو گفتم حالا براي اينكه خاطر جمع بشم يبار ديگه ميپرسم ازتون من يه ويتا 3g wifi ريجن2 گرفتم كه شماره
سرياله اخرش pch1004كه مربوط به اروپاميشه تو خود منو ويتا در قسمتnetwork operatorنوشته docomoكه رفتم تحقيق كردم يه اپراتور ‍ژاپنيه ظاهرا من سيم كارت همره اول و رايتل هم تست كردم بعد از يبار خاموش روشن شدن اون گوشه صفحه مينويسهinvalid simحالا سوال من اينه ايا روش خاصي داره براي اين كه سيمكارت فعال بشه رو ويتا يا نه و اين كه بنظرتون اين دستگاه لاكه يا انلاك؟ اخه من شنيدم تمام ريجن 2 ها كه اومده ايران انلاكه حالا از شانس من اين يكي انگار فرق ميكنه:| اهان راستي يكي از بچها ميگفت كه سيم رايتل ديتا بنداز مگه فرقي ميكنه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or