هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

سلام دوستان چند پست بالاترهم يبار مشكلم رو گفتم حالا براي اينكه خاطر جمع بشم يبار ديگه ميپرسم ازتون من يه ويتا 3g wifi ريجن2 گرفتم كه شماره
سرياله اخرش pch1004كه مربوط به اروپاميشه تو خود منو ويتا در قسمتnetwork operatorنوشته docomoكه رفتم تحقيق كردم يه اپراتور ‍ژاپنيه ظاهرا من سيم كارت همره اول و رايتل هم تست كردم بعد از يبار خاموش روشن شدن اون گوشه صفحه مينويسهinvalid simحالا سوال من اينه ايا روش خاصي داره براي اين كه سيمكارت فعال بشه رو ويتا يا نه و اين كه بنظرتون اين دستگاه لاكه يا انلاك؟ اخه من شنيدم تمام ريجن 2 ها كه اومده ايران انلاكه حالا از شانس من اين يكي انگار فرق ميكنه:| اهان راستي يكي از بچها ميگفت كه سيم رايتل ديتا بنداز مگه فرقي ميكنه؟
این ریجن 2 که گرفتی از چه کشوری وارد شده ؟ اگر توی دستگاه سیم کارتی بوده یا کارتی مبنا برا این بوده که لاکه چون من میتونم این رو کانفریم کنم که سری 3g دستگاهای vita تو جاپن انحصاری docomo هست و لاک هستن تا جایی که میدونم
روش خاصی برای فعال سازی سیم کارت نیست و به صورت اتوماتیک راه میفته. میتونی اون رایتل دیتا هم امتحان کنی اما تضمینی نیست. اگر کار نکرده که متاسفانه دستگاه لاک هست . راهی هم برای انلاکش تا به امروز نبوده .
در ضمن پشت جعبه دستگاهیی که خریدی میزنه ریجن رو .

یه سوال چرا بعضی وقتا میخوای تروفی های یه نفر دیگرو نگاه کنی جای تروفی هاش - میاد ؟؟؟؟ یعنی خودش بسته؟؟
هر بازی رو داشته باشه برات جلوی بازی که داری نشون میده اگر نداشته باشه که خب نشون نمیده . تنظیمی مبنا بر قفل کردن تروفی نیست.

آخرین ویرایش:
نميدونم از چه كشوري وارد شده نه تو دستگاه چيزي نبوده كه نشون بده از‍ ‍‍‍‍زاپن اومده باشه حتي كاتالوگاش هم به جندزبون انگليسي ايتاليايي فرانسوي و حتي عربي توش هست

آرمان خر بازی نمیکنه که تروفی هم داشته باشه این عادی هستش ! :|:d الان من 2 باره شب ها PS Vita رو خاموش می کنم خود به خود روشن میشه دوباره ! صبح که دکمه PS رو می زنم روشن میشه ! کسی همچین مشکلی داشته تا حالا ؟ واقعا حماسه آفریدن با این یستم عامل نوشتنشون تا حالا چندین بار شده وسط بازی خود به خود خطا میده میاد بیرون از بازی از Unit 13 بگیر که تروفیش باز نمیشد و می پرید بیرون از بازی امروزم Urban trials freetyle اینجوری شد .

نميدونم از چه كشوري وارد شده نه تو دستگاه چيزي نبوده كه نشون بده از‍ ‍‍‍‍زاپن اومده باشه حتي كاتالوگاش هم به جندزبون انگليسي ايتاليايي فرانسوي و حتي عربي توش هست
اونا که اره
اما سیم کارت رایتل هم امتحان کن دیتا رو اگه نشد که هیچی لاکه متاسفانه
چون اصولا لاکها توشون سیم کارت رو دارن

آرمان خر بازی نمیکنه که تروفی هم داشته باشه این عادی هستش ! :|:d الان من 2 باره شب ها PS Vita رو خاموش می کنم خود به خود روشن میشه دوباره ! صبح که دکمه PS رو می زنم روشن میشه ! کسی همچین مشکلی داشته تا حالا ؟ واقعا حماسه آفریدن با این یستم عامل نوشتنشون تا حالا چندین بار شده وسط بازی خود به خود خطا میده میاد بیرون از بازی از Unit 13 بگیر که تروفیش باز نمیشد و می پرید بیرون از بازی امروزم Urban trials freetyle اینجوری شد .
هر منظورم بود :d:d=))
نه ؟
شاید ویتات جن زدست ! مگه میشه خاموش کنی بعد روشن بشه ؟ اطمینان داری خاموش میکنی ؟ به ps3 وصل کردی ( رجیستر کردی remote play رو ؟ )

دوستان یه دو تا سوال داشتم اول این که وقتی با ویتا از PSN یه بازی میخری و دانلود میکنی اگه بازی پاک کنی بعد مثلا بعد چند ماه میتونی اون بازی رو دوباره دانلود کنی یا باید دوباره بخری!
دوم ایکنه کسی میدونه که میشه قاب مشکی ویتا رو با قاب سفیدش عوض کرد اصلا تو ایران قابش اومده بر فرز یکی قابش شکست باید چیکار کنه.

دوستان یه دو تا سوال داشتم اول این که وقتی با ویتا از PSN یه بازی میخری و دانلود میکنی اگه بازی پاک کنی بعد مثلا بعد چند ماه میتونی اون بازی رو دوباره دانلود کنی یا باید دوباره بخری!
دوم ایکنه کسی میدونه که میشه قاب مشکی ویتا رو با قاب سفیدش عوض کرد اصلا تو ایران قابش اومده بر فرز یکی قابش شکست باید چیکار کنه.

1-میشه باز هم دانلود کرد.
2-نمی دونم

سلام یه سوال داشت مlittle big planet 2 اومده ؟ من بلد نیستم لیتل یک رو آنلاین بازی کنم فکر کنم کسی نیست نمیدونم ممنون میشم راهنمایی کنین .
اگر lbp vita منظورته كه بخش اول تك نفره رو بايد تموم كني تا بخش انلاين باز بشه
نميشه به سفيد تغييرش داد
اون فقط با liberations اومده بود نه به صورته كاستوم

بچه ها من دی ال سی Jill Valen*tine رو خریدم برا marvel vs capcom 3 اما وقتی دانلودش کردم و میخوام نصبش کنم میگه که Could Not Find The Application for this add_on data

بازی ریجن یکه و اکانت من uk

هر بازی رو داشته باشه برات جلوی بازی که داری نشون میده اگر نداشته باشه که خب نشون نمیده . تنظیمی مبنا بر قفل کردن تروفی نیست.

نه ارمان اون جارو نمیگم تو پروفیل طرف میگم مثل وقتی رو اواتارش میزنی یه صفحه باز میشرو میگم
ارمان اون مشکل من رو حل کردی:>

نه ارمان اون جارو نمیگم تو پروفیل طرف میگم مثل وقتی رو اواتارش میزنی یه صفحه باز میشرو میگم
ارمان اون مشکل من رو حل کردی/:)
اگر پروفایل رو share نکنی خب اونطوری میشه اونوقت باید با طرف حتما friend باشی . بستگی به setting کلی اکانت داره
Killzone ؟ لول ! من که به استوره تو دسترسی ندارم عزیز - خودت باید بری بخش Pre order های استورت نگاه کنی هست هنوز یا نه :)

بچه ها من دی ال سی Jill Valen*tine رو خریدم برا marvel vs capcom 3 اما وقتی دانلودش کردم و میخوام نصبش کنم میگه که Could Not Find The Application for this add_on data

بازی ریجن یکه و اکانت من uk
احتمال مشکله نا همخونی ریجنها هست.
باز میتونی یک بار دیگه دانلود کنی . در ضمن وقتی از ویتا دانلود کردی همون لحظه که بازی رو باز میکنه شروع به نصبش میکنه اگر اینطوری نه که همون مشکل ریجنها هست. اکثر dlc ها region locked هستن.

فک کنم بخاطر این باشه که کنسول اصلا قاب نداره!! چون قاب و اسکرین کامل به هم وصل شده یعنی اگر این کارو بکنی باید مانیتور و تاچ پشت دستگاه رو قید ششو بزنی. دیشب یه خورده فروشگاه هارو زیرو رو کردم فهمیدم.
راستی من میتونم پلیر نیم خودمو تو psn تغییر بدم یا این باید یه اکانت جدید بسازم.
بعد به نظرت psn کارت usa بگیرم یا یه اکانت دیگه بسازم مثلا لندن پوند بگیرم.

فک کنم بخاطر این باشه که کنسول اصلا قاب نداره!! چون قاب و اسکرین کامل به هم وصل شده یعنی اگر این کارو بکنی باید مانیتور و تاچ پشت دستگاه رو قید ششو بزنی. دیشب یه خورده فروشگاه هارو زیرو رو کردم فهمیدم.
راستی من میتونم پلیر نیم خودمو تو psn تغییر بدم یا این باید یه اکانت جدید بسازم.
بعد به نظرت psn کارت usa بگیرم یا یه اکانت دیگه بسازم مثلا لندن پوند بگیرم.

از لحاظ مالی امریکا ارزون تره ولی از نظر پلاس اروپا برای ویتا بهتره.
فکر کنم که نمیشه اسم رو تغییر داد.همون اول بهت میگه که میشه یا نمیشه.

اگر پروفایل رو share نکنی خب اونطوری میشه اونوقت باید با طرف حتما friend باشی . بستگی به setting کلی اکانت داره
Killzone ؟ لول ! من که به استوره تو دسترسی ندارم عزیز - خودت باید بری بخش Pre order های استورت نگاه کنی هست هنوز یا نه :)
خوب باید دسترسی داشته باشی دیگه:dاین همه اطلاعات داری نمیتونی یه ادرس پیش خرید killzone برامن پیدا کنی:|:d 100 گرم که سهل 50 گرم هم نمیارزی(شوخی...:>)

اگر lbp vita منظورته كه بخش اول تك نفره رو بايد تموم كني تا بخش انلاين باز بشه

نميشه به سفيد تغييرش داد
اون فقط با liberations اومده بود نه به صورته كاستوم
یعنی تمام مراحل تک نفره رو باید برم ؟ یه سوال دیگه مگ چه جوری آهن رو دستگاه بریزم آخه نمیشه . و چه چوری صفحه قفل رو شکلشو عوض کنم مننون .

- - -ویرایش - - -

منظورم آهنگ بود با تبلت مینویسم یه کم تایپ بد میشه شرمنده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or