این ریجن 2 که گرفتی از چه کشوری وارد شده ؟ اگر توی دستگاه سیم کارتی بوده یا کارتی مبنا برا این بوده که لاکه چون من میتونم این رو کانفریم کنم که سری 3g دستگاهای vita تو جاپن انحصاری docomo هست و لاک هستن تا جایی که میدونمسلام دوستان چند پست بالاترهم يبار مشكلم رو گفتم حالا براي اينكه خاطر جمع بشم يبار ديگه ميپرسم ازتون من يه ويتا 3g wifi ريجن2 گرفتم كه شماره
سرياله اخرش pch1004كه مربوط به اروپاميشه تو خود منو ويتا در قسمتnetwork operatorنوشته docomoكه رفتم تحقيق كردم يه اپراتور ژاپنيه ظاهرا من سيم كارت همره اول و رايتل هم تست كردم بعد از يبار خاموش روشن شدن اون گوشه صفحه مينويسهinvalid simحالا سوال من اينه ايا روش خاصي داره براي اين كه سيمكارت فعال بشه رو ويتا يا نه و اين كه بنظرتون اين دستگاه لاكه يا انلاك؟ اخه من شنيدم تمام ريجن 2 ها كه اومده ايران انلاكه حالا از شانس من اين يكي انگار فرق ميكنهاهان راستي يكي از بچها ميگفت كه سيم رايتل ديتا بنداز مگه فرقي ميكنه؟
روش خاصی برای فعال سازی سیم کارت نیست و به صورت اتوماتیک راه میفته. میتونی اون رایتل دیتا هم امتحان کنی اما تضمینی نیست. اگر کار نکرده که متاسفانه دستگاه لاک هست . راهی هم برای انلاکش تا به امروز نبوده .
در ضمن پشت جعبه دستگاهیی که خریدی میزنه ریجن رو .
هر بازی رو داشته باشه برات جلوی بازی که داری نشون میده اگر نداشته باشه که خب نشون نمیده . تنظیمی مبنا بر قفل کردن تروفی نیست.یه سوال چرا بعضی وقتا میخوای تروفی های یه نفر دیگرو نگاه کنی جای تروفی هاش - میاد ؟؟؟؟ یعنی خودش بسته؟؟
آخرین ویرایش:

اهان راستي يكي از بچها ميگفت كه سيم رايتل ديتا بنداز مگه فرقي ميكنه؟